ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Моля, попълнете полетата от формата и ние ще се свържем с Вас при първа възможност.

14 места за качествени безплатни изображения

14 места за качествени безплатни изображения

14 места за качествени безплатни изображения

Качествени безплатни изображения - онлайн маркетинг

Често се питаме откъде да намерим качествени безплатни изображения за своите публикации. Ние от SEOMAX решихме да споделим с Вас някои от ресурсите, които използваме. В тази статия ще намерите списък на места, където ще намерите различни безплатни изображения и други графики. Така ще можете да изберете най-доброто за Вас, и най-важното, ще може да използвате фотографиите безплатно. След като Ви запознахме с темата на тази статия, нека споделим с Вас нашия списък.

Unsplash

Unsplash е идеалният пример за място с качествени безплатни изображения. Сайта предлага фотографии на различни теми, като резолюцията е изключително голяма. Тук ще намерите изключително красиви гледки, ефектна градска фотография и много други.
За разлика от някой сайтове, тук няма фотографии по сценарии. В този сайт се публикуват реални изображения, заснети от талантливи хора. В Unsplash ще намерите богат избор от освободени от права снимки, които може да ползвате за каквото поискате. Сайта се обновява с 10 нови снимки на всеки 10 дни, така че съдържанието постоянно се обогатява.

Сайтът Ви дава и възможността да публикувате ваши снимки, с които да помогнете на хора, които не могат да си позволят да платят правата за снимка. Така едновременно си правите реклама, а и помагате на някой друг.

Picjumbo

Picjumbo е сайт, който определено трябва да посетите. Сайта се обновява всеки ден, и предлага голям избор от напълно безплатни снимки. В Picjumbo ще намерите свободни за употреба изображения на много и различни теми.
Изображенията в сайта са безплатни за свободна или комерсиална употреба, но има възможност и за платен абонамент. Платения абонамент Ви дава възможност да изтегляте изображения с по-голяма резолюция, както и някои снимки, които не са публикувани до сега.

Gratisography

Gratisography е един от най-добрите сайтове за правно освободени снимки. Тук ще намерите уникални фотографии, без да имате някакви задължения към сайта.
Фотографиите на сайта могат да се използват както за лична, така и за комерсиална употреба. Ако желаете по-високо качество, просто кликате на изображението и го сваляте. Сайта се обновява всяка седмица с нови изображения. Това, което отличава Gratisography е изключителното качество на изображенията.

New Old Stock

New Old Stock е мястото за стари фотографии. Сайта съдържа голяма колекция от освободени от рестрикции стари фотографии, които може да използвате за каквото си пожелаете. Също така ако имате стари и интересни снимки, може да ги добавите в сайта.

Historicalstockphoto

Historicalstockphoto е още едно добро място за стари фотографии. В този сайт ресурсите са разделени по различни категории, от които може да избирате. Ако пишете историческа статия или просто искате да предизвикате носталгия, това е мястото за Вас.

Pixabay

Със своето богато разнообразие от изображения на всякаква тематика Pixabay намери място в нашия списък. В сайта има безплатни изображения на всякаква тематика и ще пропуснете много, ако не го разгледате.

Gettyimages

Gettyimages е популярен сайт за стокови снимки, който наскоро пусна своите снимки за свободно вграждане в сайтове. Това е една невероятна възможност да се възползвате от богатата библиотека, която предлага. Снимките са с високо качество и на разнообразна тематика. Разделени са по категории и може да ги ползвате като копирате предоставения от сайта код, и го вградите в сайта си.

Flickr

Повечето от Вас най-вероятно са чували за този сайт. Споменаваме го, защото след редизайна му, той стана изключително лесен и удобен за използване. В този сайт ще намерите богато разнообразие от безплатни изображения на различни тематики. Така ще можете да добавите тази финална щриха, която липсваше на сайта Ви.

Meganmcisaac

Тук ще намерите креативни и реалистични изображения. Този сайт се концентрира върху творчеството и снимките са подходящи за различни арт проекти.

1x.com

1x.com е една от иконите в сферата на фотографията. Тук ще намерите най-доброто в сферата на фотографията. Сайта събира различни изображения от интернет и Ви предлага подбрана колекция на наистина качествени изображения.

Refe Photo

Refe Photo е доста необичаен сайт. В него се залага на градска фотография и снимките са заснети с телефон. Това ги прави доста автентични, непринудени и естествени. Снимките от сайта може да се използват както за лична употреба, така и за комерсиална цел, без никакви ограничения.

2photo.ru

Този сайт не е просто място, на което да намерите снимки, но и вдъхновение. Снимките тук са изключително разнообразни и могат да се нарекат по-скоро произведения на изкуството, отколкото снимки. Този сайт включва изключителни колекции от професионални фотографии, които без съмнение ще Ви впечатлят.

Thestocks

Ако не обичате да обикаляте из различни сайтове, това е решението за Вас. Този сайт обединява най-добрите източници на безплатни стокови изображения в света. Тук ще намерите ресурси от различни сайтове събрани на едно място специално за Вас. Всички снимки са освободени от рестрикции и може да ги използвате за каквото си поискате. Сайта предлага навигационен панел от ляво, чрез който може да избирате между различните сайтове, събрани на едно място. Бързо, лесно, удобно и най-важното – качествено. Това е един изключителен ресурс за всеки, който има нужда от снимки.

Allthefreestock

Allthefreestock е много подобен на предишния, с изключението, че тук има уникални източници, които липсват в предишния.

Както виждате, не винаги трябва да отделяте голям бюджет за фотографиите си. Списъка, който направихме може да бъде увеличен многократно, тъй като има изключително много ресурси в Интернет. Въпреки това, ние решихме да Ви дадем нашите фаворити, с идеята да свършите работата си по-бързо.

Ако все пак още не можете да правите сайтове, а имате нужда от такъв, ние от SEOMAX можем да се заемем вместо Вас. Предлагаме изключително качество и система за управление на взаимоотношенията с клиенти MAX, която Ви дава всевъзможна информация за сайта Ви. В системата може да комуникирате с нас, както и бързо и лесно да заявите желаната промяна по сайта.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Top Heading Element

Последни публикации

Съдържание