14 места за качествени безплатни изображения

14 места за качествени безплатни изображения

14 места за качествени безплатни изображения

Качествени безплатни изображения - онлайн маркетинг

Често се питаме откъде да намерим качествени безплатни изображения за своите публикации. Ние от SEOMAX решихме да споделим с Вас някои от ресурсите, които използваме. В тази статия ще намерите списък на места, където ще намерите различни безплатни изображения и други графики. Така ще можете да изберете най-доброто за Вас, и най-важното, ще може да използвате фотографиите безплатно. След като Ви запознахме с темата на тази статия, нека споделим с Вас нашия списък.

Unsplash

Unsplash е идеалният пример за място с качествени безплатни изображения. Сайта предлага фотографии на различни теми, като резолюцията е изключително голяма. Тук ще намерите изключително красиви гледки, ефектна градска фотография и много други.
За разлика от някой сайтове, тук няма фотографии по сценарии. В този сайт се публикуват реални изображения, заснети от талантливи хора. В Unsplash ще намерите богат избор от освободени от права снимки, които може да ползвате за каквото поискате. Сайта се обновява с 10 нови снимки на всеки 10 дни, така че съдържанието постоянно се обогатява.

Сайтът Ви дава и възможността да публикувате ваши снимки, с които да помогнете на хора, които не могат да си позволят да платят правата за снимка. Така едновременно си правите реклама, а и помагате на някой друг.

Picjumbo

Picjumbo е сайт, който определено трябва да посетите. Сайта се обновява всеки ден, и предлага голям избор от напълно безплатни снимки. В Picjumbo ще намерите свободни за употреба изображения на много и различни теми.
Изображенията в сайта са безплатни за свободна или комерсиална употреба, но има възможност и за платен абонамент. Платения абонамент Ви дава възможност да изтегляте изображения с по-голяма резолюция, както и някои снимки, които не са публикувани до сега.

Gratisography

Gratisography е един от най-добрите сайтове за правно освободени снимки. Тук ще намерите уникални фотографии, без да имате някакви задължения към сайта.
Фотографиите на сайта могат да се използват както за лична, така и за комерсиална употреба. Ако желаете по-високо качество, просто кликате на изображението и го сваляте. Сайта се обновява всяка седмица с нови изображения. Това, което отличава Gratisography е изключителното качество на изображенията.

New Old Stock

New Old Stock е мястото за стари фотографии. Сайта съдържа голяма колекция от освободени от рестрикции стари фотографии, които може да използвате за каквото си пожелаете. Също така ако имате стари и интересни снимки, може да ги добавите в сайта.

Historicalstockphoto

Historicalstockphoto е още едно добро място за стари фотографии. В този сайт ресурсите са разделени по различни категории, от които може да избирате. Ако пишете историческа статия или просто искате да предизвикате носталгия, това е мястото за Вас.

Pixabay

Със своето богато разнообразие от изображения на всякаква тематика Pixabay намери място в нашия списък. В сайта има безплатни изображения на всякаква тематика и ще пропуснете много, ако не го разгледате.

Gettyimages

Gettyimages е популярен сайт за стокови снимки, който наскоро пусна своите снимки за свободно вграждане в сайтове. Това е една невероятна възможност да се възползвате от богатата библиотека, която предлага. Снимките са с високо качество и на разнообразна тематика. Разделени са по категории и може да ги ползвате като копирате предоставения от сайта код, и го вградите в сайта си.

Flickr

Повечето от Вас най-вероятно са чували за този сайт. Споменаваме го, защото след редизайна му, той стана изключително лесен и удобен за използване. В този сайт ще намерите богато разнообразие от безплатни изображения на различни тематики. Така ще можете да добавите тази финална щриха, която липсваше на сайта Ви.

Meganmcisaac

Тук ще намерите креативни и реалистични изображения. Този сайт се концентрира върху творчеството и снимките са подходящи за различни арт проекти.

1x.com

1x.com е една от иконите в сферата на фотографията. Тук ще намерите най-доброто в сферата на фотографията. Сайта събира различни изображения от интернет и Ви предлага подбрана колекция на наистина качествени изображения.

Refe Photo

Refe Photo е доста необичаен сайт. В него се залага на градска фотография и снимките са заснети с телефон. Това ги прави доста автентични, непринудени и естествени. Снимките от сайта може да се използват както за лична употреба, така и за комерсиална цел, без никакви ограничения.

2photo.ru

Този сайт не е просто място, на което да намерите снимки, но и вдъхновение. Снимките тук са изключително разнообразни и могат да се нарекат по-скоро произведения на изкуството, отколкото снимки. Този сайт включва изключителни колекции от професионални фотографии, които без съмнение ще Ви впечатлят.

Thestocks

Ако не обичате да обикаляте из различни сайтове, това е решението за Вас. Този сайт обединява най-добрите източници на безплатни стокови изображения в света. Тук ще намерите ресурси от различни сайтове събрани на едно място специално за Вас. Всички снимки са освободени от рестрикции и може да ги използвате за каквото си поискате. Сайта предлага навигационен панел от ляво, чрез който може да избирате между различните сайтове, събрани на едно място. Бързо, лесно, удобно и най-важното – качествено. Това е един изключителен ресурс за всеки, който има нужда от снимки.

Allthefreestock

Allthefreestock е много подобен на предишния, с изключението, че тук има уникални източници, които липсват в предишния.

Както виждате, не винаги трябва да отделяте голям бюджет за фотографиите си. Списъка, който направихме може да бъде увеличен многократно, тъй като има изключително много ресурси в Интернет. Въпреки това, ние решихме да Ви дадем нашите фаворити, с идеята да свършите работата си по-бързо.

Ако все пак още не можете да правите сайтове, а имате нужда от такъв, ние от SEOMAX можем да се заемем вместо Вас. Предлагаме изключително качество и система за управление на взаимоотношенията с клиенти MAX, която Ви дава всевъзможна информация за сайта Ви. В системата може да комуникирате с нас, както и бързо и лесно да заявите желаната промяна по сайта.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Top Heading Element

Последни публикации

Съдържание

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Моля, попълнете полетата от формата и ние ще се свържем с Вас при първа възможност.