ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Моля, попълнете полетата от формата и ние ще се свържем с Вас при първа възможност.

Анализ на съдържанието – услуги на уебсайта

Анализ на съдържанието – услуги на уебсайта

Top Heading Element

Какво е стратегия на съдържание?

Маркетингът със определено съдържание е стратегически маркетингов подход, който се фокусира върху създаването и разпространяването на регулярно съдържание. Това съдържание трябва да привлича и задържа ясно дефинираната аудитория и да генерира необходимите продажби, запитвания, абонаменти или др. Направата на стратегия е изключително важна за създаване на помислено съдържание, което да бъде конкретно насочено към вашата аудитория.

Top Heading Element

Защо е важна content стратегията?

Чрез тази стратегия ясно ще се дефинира ситуацията, в която се намира вашият бизнес, с какви характеристики е аудиторията, която ви следи и чрез какво съдържание точно тя се привлича. Също така, кои са най-подходящите формати очаквани от тази аудиотрия / тоест Google /, както и как да се оформи точната информационна структура на сайта за вашия бизнес. Основно има 3 причини, поради които компаниите се доверяват на маркетинг стратегията и ангажират аудиторията си със съдържание онлайн:

Top Heading Element

Какво е контент маркетинг стратегия и с какво е полезна?

Успешната СЕО стратегия до голяма степен е и поради доброто създаване на контент маркетинг стратегия. Цялостното изграждане е една добре смазана машина, която е взаимнозависима от всяко звено в SEO. Алгоритмите на търсачките са фокусирани повече и повече върху съдържанието при търсене и поведението на конкретните потребители. По този начин е възможно предвиждане на това какво точно търси потребителят по дадена фраза и съответно да се калкулира правилно съдържанието на вашия сайт. Ако търсенето на потребителите отговаря на съдържанието, което биха могли да намерят в сайта ви, то тогава е много по-вероятно вашият сайт да излиза на по-предни позиции при търсенето чрез ключовите ви думи.

Накратко content marketing стратегията е задължителна част от цялата маркетингова стратегия за план и развитие, което се отнася до управляването на всички публикации онлайн, който публикации съдържат определена структура на използване на думи, увлекателност и уникалност. Независимо дали те са текстови, аудио, визуални, интерактивни или др. Може да сте стигали до извода, че създаването на съдържание е много важно, но без да е добре планирано то губи целия си смисъл. Тоест до него няма да достигнат потребителите, до които е отправено. Когато в SEOMAX разработваме такава стратегия използваме няколко ключови похвати:

Top Heading Element

Качествената стратегия

Много от компаниите с вече изградена контент маркетинг стратегия се забелязват много повече и се оценяват много високо сред аудиторията си. А защо това е така? Защото, когато е направена правилна стратегия за вашия бизнес с всички негови аспекти, тогава аудторията, която е привлечена е точно тази, която има нужда от предложеното и съдържание. Когато се предложи точното съдържание на правилните потребители е много по-вероятно това да доведе до продажба или изграждане на доверие, което да доведе до продажба след известно време. По този начин се изграждат лоялни клиенти, които с доверие подхождат към същината на сайта и са готови да рискуват в исканията си, но само чрез вашия сайт.

Разбира се, може да се създава различно съдържание за различните платформи на самата компания, като се съобразявате с това дали е в сайта, страниците в социалните мрежи, някакви блогове или дори чрез мейл. Стратегията трябва да бъде релевантна за всички тези изброени. По този начин се изгражда правилна стратегия, която ще доведе до лоялни клиенти.

Top Heading Element

Всички документи, които трябва да получите за content strategy

Това са всички документи, които избраният от вас контент специалист е длъжен да ви предостави. Вие трябва да сте на първо място сред избора на стратегия и винаги да се допитват до вашите лични предпочитания. Винаги се доверявайте на проверени компании, които да се занимават в конкретните аспекти от вашия бизнес. Ето и за какво трябва да внимавате при документацията:

Top Heading Element

Често задавани въпроси

Това би ви помогнало да достигнете с лекота до вашата потенциална аудитория, която след това ще изгради доверие към бранда ви и е много по-вероятно да се връща отново и да ползва вашите услуги или продукти. Съдържанието, на база на стратегията, се изготвя именно за тази потенциална аудитория и при създадено търсене вие ще излезете на по-предни позиции от вашите конкуренти. Това би ви направило много по-предпочитани в дългосрочен план.
Чрез контент стратегия ще изградите и комуникация с клиентите, което ще ги накара да се чувстват много по-свързани с бранда.

 

Това е много индивидуално. Няма как за всеки бизнес и случай това да е еднакво. Бихме казали, че специалистите ни от SEOMAX винаги взимат индивидуални решения на база на проверени и работещи стратегии, за да направят най-доброто за вашия бизнес. Изготвянето на стратегия обикновено преминава през множество етапи, като основното е голямо проучване на всяка една част от бизнеса ви, за да може да се елиминират проблемите и да се акцентира на ключовите думи и позитиви на бизнеса ви пред конкуренцията.

Ако вашият служител е пряко запознат с всички уловки на тази сфера може да бъде създадено съдържание. Ние от SEOMAX препоръчваме да бъде създадено съдържание само от специалисти, които наистина разбират от работата и вече многократно са правили такива стратегии. Използвайки специалисти ще видите резултати много по-бързо, ще може да имате гъвкавост спрямо определените ситуации и ще можете да получвате отговори на всички възникнали въпроси, включително и отговори за вашите потребители, които са потенциални клиенти.
Обикновено до няколко месец може да се очаква видим резултат. Много е трудно да се каже с точност нямайки конкретна ситуация. Обикновено препоръчваме да се свържете със специалист от SEOMAX, за да може да се говори за вашия конкретен проблем и да се даде точна прогноза. Ние добре познаваме алгоритмите на Google и знаем как да боравим с тях, за да може вашето съдържание да достигне по-бързо и ефективно до потребители.
Първо ще забележите покачване в активността на вашата аудитория, а след няколко месеца и показване на продажбите. Това ще бъдат първите ефекти на нашата работа за простото око. Винаги, обаче, може да поискате документ на база, седмични, месечни или годишни отчети, които документи ще ви покажат с точност какво се случва с вашите социални мрежи, сайт, блог и т.н. Чрез този документ ще можете да добиете реална представа какво точно се е правило по вашия бизнес.
Винаги можете да пропуснете, която стъпка искате, но тогава ще бъде безсмислено да влагате в останалите звена. В SEO оптимизацията и цялостното изграждане на стратегии всичко върви ръка за ръка. Ако искате да продавате в сайта си няма как да пропуснете социални мрежи, защото чрез тях се изгражда доверие към клиента, изгражда се голяма близост и най-важното можете често да напомняте за себе си с интересен пост.
Отговорът е, не! Ключовите думи не винаги са едни и същи, разбира се, има някои които остават непроменени, но и изникват нови, спрямо търсенето на вашата аудитория и на това какво използват конкурентите ви. В SEOMAX през определен период от време правим ново търсене на по-актуални и нови думи за вашия бизнес, така сме сигурни, че винаги сме с една крачка пред конкуренцията.
Винаги се доверявайте на проверени специалисти, такива които са се доказали в годините и такива, които ще ви гарантират успех на база на предишния си опит. Проучете добре пазарите и се доверете на онези, които смятате, че ще свършат работата най-коректно. Ние в SEOMAX гарантираме успех, защото многогодишният ни опит се е доказал във времето и вярваме, че специалистите ни могат да изкачат върховете във вашия бизнес.

Lorem Ipsum е елементарен примерен