BlackMax и Черен петък

 „Черен петък“ е най-големият промоционален ден в ритейл сектора в цял свят. Искате да се подготвите за този ден и да завалят поръчките в онлайн магазина ви?!

BlackMax е услуга, която създадохме изцяло във ваша полза!

Ние ще подготвим вашата промоционална кампания и ще помогнем да реализирате меркетинговите си цели, свързани с „Черен петък“.

Няма значение дали сте малък, среден или голям бизнес!

Даваме ви възможност сами да изберете конкретните услуги, от които се нуждаете.

Ние ще се погрижим за вас, а вие се погрижете за вашите клиенти!

Изберете BlackMax за максимална ефективност!

„Черен петък“:

3 седмична онлайн кампания за Черния петък (BlackMax), която може да включва:

 • Google реклами

  Излезте на първо място в Google по ключови думи за продукта ви; позиционираме рекламните ви карета в тематични сайтове (PPC)
 • Facebook реклами

  Достигнете до целевата аудитория чрез богат арсенал от рекламни формати в платформата на Facebook. Таргетирайте потенциалните си клиенти по демографски и географски критерии, интереси, образование. Ние изработваме индивидуални графични материали за атрактивна визия на бранда и продуктите ви.
 • Ремаркетинг кампания във Facebook и Google

  Достигнете до хора, които вече познават бранда ви - посещавали са сайта ви, но им трябва още едно напомняне, за да извършат покупка.
 • Статии за „Черен петък“

  Нашите копирайтъри ще се погрижат да напишат най-интересните и полезни статии за вашите клиенти. Покажете уникалните предимства на продуктите си и атрактивните предложения за тях.

И още ...

 • Разпространение в мрежа от 200 000 онлайн потребители (IMG мрежа)

  Разполагаме с фен мрежа от различни фейсбук страници и групи, които може да ползвате за споделяне на публикации за черен петък. Достигнете до още по-широка аудитория в най-посещаваната социална мрежа - ФБ.
 • Изработка на „кампанийна страница“ (Landing)

  Целевите страници са прости за възприятие, навигацията е минимална, акцентът е върху предимствата на продукта и реализира висок процент завършени поръчки. Ние ще ви изработим специална landing страница, фокусирана върху промоционалните ви продукти за Черен петък.
 • Имейл кампания

  Хиляди потенциални клиенти ще научат за промоциите ви чрез базата ни данни от физически и юридически лица
 • Създаване на видео представящо продуктите + обработка

  Уникално видео, което ще покаже продукта ви в най-добра светлина и ще бъде още по-примамливо за клиентите. Видео съдържанието се кутира все по-успешно в интернет пространството и става все по-предпочитано.

Изберете какво да направим за вас за този „Черен петък“:

Изберете какво искате да включва пакета

TOP