Linkedin маркетинг,

реклама и автоматизация

Какво е LinkedIn маркетинг автоматизация?

LinkedIn автоматизациите са лесен и удобен начин да генерирате качествени лийдове и да разширите Вашата бизнес мрежа.

Линкедин е една от най-големите и популярни социални мрежи, която за разлика от останалите, е изцяло професионално и бизнес ориентирана. Това я превръща във важна платформа, която компаниите могат да използват, за да се свържат директно с потенциални клиенти, други професионалисти и бизнес партньори.

Отнема изключително много време и усилия да откриете и пишете на всеки един поотделно, да намерите правилните думи и да проследите комуникацията. Всичко това може да си спестите с помощта на Линкедин маркетинг автоматизация.

Как работи LinkedIn автоматизацията?

Таргетинг

За да постигате желаните резултати, Вашето послание трябва да е насочено към правилната аудитория. LinkedIn има над 303 млн. активни потребители, а ние ще Ви помогнем да откриете най-подходящите от тях, за да получите качествени лийдове.

Оптимизация на профила

Ако корпоративният Ви профил е непълен или изглежда непрофесионално, това може да е основната причина Вашите съобщения да не получат обратен отговор. Ние ще оптимизираме Вашия профил в 14 стъпки, така че да вдъхва доверие и да кореспондира с посланията, които изпращате.

Изграждане на цялостна стратегия

След като знаете коя е Вашата таргет аудитория и сте изградили професионално изглеждащ профил, идва ред за още една стъпка. А именно - изграждането на цялостна стратегия за изпращане на съобщения. Така ще имате много ясна визия кога какъв тип съобщение е най-подходящо, за да постигнете оптимални резултати.

Създаване на съобщения

Нашият екип от професионални копирайтъри и дизайнери ще създадат персонализирани съобщения с подходящите послания и визия, които да ангажират целевите потребители. Ние ще изпращаме тези съобщения до стотици от Вашите потенциални клиенти, докато не получите отговор.
Можем да изпращаме до 100 автоматични покани на ден към потенциални клиенти за вашия бизнес.

Постигане на желаните резултати

LinkedIn маркетинг автоматизацията Ви осигурява по-голяма предвидимост, като Ви помага да планирате по-добре и да увеличите ефективността на Вашия екип. С общи усилия ще развием потенциала на Вашия бранд и ще Ви помогнем да постигнете желаните резултати.
Високи резултати и гарантиран успех в Линкедин. Свържете се с нас за повече информация!

Как ще помогне това на Вашия бизнес?

Услугата “LinkedIn автоматизация на маркетинг/sales процеси” предоставя на Вашия бизнес отличната възможност да се възползва от широките възможности, които най-голямата професионална мрежа предоставя.

Цялостната стратегия и откриването на правилните целеви аудитории, ще Ви помогнат бързо да разширите своята бизнес мрежа и да се свържете директно с потенциални клиенти. В съчетание с Линкедин автоматизация, това ще Ви спести много време и усилия, които може да сложите в друго полезно направление.

По този начин ще развивате успешно своя бизнес, ще постигате заложените маркетингови цели с лекота, а това ще Ви помогне да се утвърдите като една от водещите компании във конкретната пазарна ниша. Ако това са и Вашите цели, не се колебайте да ни изпратите запитване, като попълните формата.

За кого е подходяща услугата?

Нашата услуга е създадена за бизнеси от разнообразни индустрии, които искат да се възползват максимално от възможностите на LinkedIn маркетинга. Особено подходяща е за бизнеси, които са B2B насочени и оперират в следните сфери:

 • Телекомуникация
 • IT и технологии
 • Стартъпи
 • Киберсигурност
 • Маркетинг и реклама
 • Банкиране и финанси
 • Аутсорсинг
 • Организация на събития
 • Организация на конференции
 • Рекрутмънт

Защо да изберете
LinkedIn маркетинг?

 • Към момента LinkedIn има над 630 млн. потребители като повече от 121 млн. от тях са активни в платформата всеки ден.
 • Най-много от потребителите, които използват платформата са локализирани в Европа - 206 млн., следвани от САЩ - 167 млн.
 • Най-големите и успешни компании в света имат корпоративен профил в LIN. В това число се включват и 98 % от Fortune 500 - петстотинте най-големи публични компании в САЩ.
 • 80% от всички B2B лийдове, генерирани от социалните мрежи, идват именно от бизнес социалната мрежа.
 • 94% от B2B маркетолозите споделят, че LinkedIn е първият канал, който използват, когато искат да разпространяват съдържание в различните социални медии.
 • Ако това все още не Ви е убедило, нека Ви кажем, че 31% от потребителите са милионери.

Кои сме ние?

Дигитална агенция SEOMAX е специализирана в предоставянето на цялостни маркетингови решения за бизнеса. През последните години, ние сме помогнали на повече от 300 компании от различни сфери да изградят силно онлайн присъствие да се развиват успешно. Затова сме убедени, че можем да предложим работещи дигитални решения, с помощта на които да трансформирате Вашия бизнес и да постигнете забележителни резултати.

Направи запитване

TOP