MAX - Нашата система за обслужване на клиенти!

Полезно / Често задавани въпроси

Имате въпроси към нас? В секция „Полезно/ЧЗВ“ ще намерите често задавани от останалите потребители въпроси и информация как да работите със системата. В тази секция имате възможността да ни задавате въпроси, а ние ще се постараем да откликваме бързо и адекватно на всяко Ваше затруднение. Тук да видите нагледно как да работите с МАХ чрез видеото, което направихме за Ваше улеснение. В него ще намерите нагледни указания как се работи със системата.

Проекти

В секцията „Проекти“  ще намерите информация за всички проекти, които са започнати или завършени за Вас. Тук може да преглеждате прогреса, който е постигнат с всеки проект, както и крайния срок на изпълнението му. Ако заявите промяна върху сайта си, ще виждате подробна информация, отнасяща се до това кой служител е приел Вашата промяна, докъде е стигнал, както и крайния срок, в който той се ангажира да завърши задачата.

В секция „Проекти“ ще намирате и своите ежемесечни отчети по активности извършени по Вашите проекти ако работите с нас в направления SEO оптимизация, SEOMAX ЕФЕКТ е програма за повишаване на онлайн продажбите, PPC реклами в Google и Faceboоk, Интернет маркетинг и управление на социални мрежи

Фактури

Във „Фактури“ може да следите Вашите платени и неплатени фактури. Системата Ви предоставя възможност да получите фактура при заявена допълнителна промяна на Вашия сайт, ако вече сте изчерпали билетите си. Фактурата се генерира автоматично, без да се налага каквато и да било намеса от Ваша страна. Тук Вие може да видите датата на издаване на всяка фактура, нейната стойност, крайния срок, в който трябва да се плати, както и статистика на вече платените фактури.

Всички платени фактури се прикачват като файлове в системата ни, където можете да ги изтеглите и/или да получите копие директно във Вашата пощенска кутия.

Договори

В секция „Договори“ има подробна информация за сключените договори между нас. Бързо и лесно може да видите срока на всеки сключен договор, както и да свалите самия договор в pdf формат.

Предложения

В секцията „Предложения“ ще намерите промоционални оферти, направени специално за Вас, съобразени с нуждите и предпочитанията. Може да се възползвате от тези оферти в определен, предварително зададен срок. В тази секция регулярно ще излизат нашите предложения към Вас, като от Вас зависи кое предложение ще сметнете за подходящо. Ако харесате някое предложение, може да го заявите.

Системата автоматично генерира проформа фактура при заявката, без да е нужно каквато и да било намеса от Ваша страна.

Поддръжка

В „Поддръжка“ може да заявите желана от Вас промяна. Определете вида на желания проект и се обърнете към съответния отдел, предназначен за Вашия тип задачата. Въведени са отдели, за да може бързо и лесно да достигнете до този професионалист, който е тясно специализиран в желаната от Вас сфера. По този начин не се губи време в прехвърляне на задачата Ви от един на друг, а директно се поема от правилния човек. В тази секция може да посочите каква е желаната услугата. Имате възможност да изберете какъв да бъде приоритета ѝ според нейната неотложност – Нисък, Среден и Висок приоритет.

Можете да разгледате и кратко видео обучение за работа с MAX чрез този линк.  Всички услуги на Дигитална агенция SEOMAX можете да разгледате тук: https://seomax.bg/services/

Добре дошли в MAX - Система за обслужване на клиенти на SEOMAX.BG

абонамент за маркетинг новини

Абонирайте се за ежемесечния бюлетин на Дигитална агенция SEOMAX

Вие ще получавате:

  • компилация от полезни статии за онлайн маркетинг и развитие на онлайн бизнеса
  • новини и информация за специализирани събития

Посочете email, който четете редовно!

TOP