Г-99 ЕООД с нов фирмен уеб сайт

Обновихме сайта на фирма Г-99 ЕООД с нова визия и допълнителни функции.

С фирмата сме дългодишни партньори и преди 4 години направихме сайта им, който да ги представлява в интернет. Новия им сайт отново беше изпълнен от нас с нови обновления свързани с новите тенденции в дизайна и UX.

Тенденцията е, че на всеки 3 години е препоръчително да се обновява сайта според новите изисквания и бързо развиващите се технологии. За да сa в крак с последните технологии ние обновихме изцяло сайта им с по-удобна навигация за всеки потребител и модерна визия и естествено в SSL сертификат 🙂

Днес повечето им клиенти влизат в сайта през своето мобилно устройство, затова при преработката на сайта беше обърнато сериозно внимание на това. Вече всеки потребител може да влезне през своя смартфон в удобната мобилна версия на сайта – изчистен дизайн, бърза скорост на зареждане и същите функции, които има и настолната версия. Сайта предоставя възможност изключително лесно да се свържете с тях и да им изпратите запитване, както и да се запознаете с целия им машинен парк.

Интересно допълнение, което направихме, е в галерията – направихме професионални снимки на цялата складова база вътре и отвън. Всеки може онлайн да види как изглежда тяхното оборудване и машинен парк.

Изключилно щастливи сме, че обновеният им сайт е вече реалност.

Ако харесвате нашите проекти и желаете да се възползвате от услугите ни, не се колебайте и се свържете с нас.