Изработка на фирмен уеб сайт Chinawithsilvia.com

А сайтченцето на Лин Лин къде е? Е, с радост Ви съобщаваме, че Лин Лин вече има сайт!

След като завършва с отличие Математическата гимназия в родния Бургас, тя решава да смени коренно посоката си на образование. И понеже ѝе трудно да се занимава само с една дейност, Лин Лин решава да учи редовно две бакалавърски степени в два различни университета едновременно. Така 4 години по-късно се дипломира успешно от Треньорски факултет на НСА “Васил Левски”, специалност тенис на корт и в НБУ, специалност Международни отношения. Все още нищо общо с Китай и китайски език.

Магистратурата е тази, която я отвежда на Изток. През 2012 година печели пълна стипендия на Китайското правителство за магистърско обучение в Китай… и така започва нейната Източна приказка. Отивайки в Китай, тя не само не говори и думичка китайски, но и не си разопакова багажа първите 3 месеца, защото смята, че всеки един момент ще си тръгне. Така остава почти 5 години.

Силвия, както е българското име на Лин Лин, решава да се прибере в България и да запознава желаещи с китайския език и култура, който я е завладял толкова силно. Вероятно сте виждали нейната реклама по телевизията в клипа SuperHosting.БГ

С цел да запознае колкото може повече хора с дейността си, Силвия се довери на нас за изработка на сайт. В него ние се постарахме да представим Лин Лин, нейната история и интереси, както и курса, който провежда. Сайтът е направен на WordPress, има и българска, и английска версия и в него ще намерите една вдъхновяваща история, както и контактна информация за връзка със Силвия.