Landing страница за интимна грижа на TianDe

SEOMAX създаде отделна landing страница за интимна грижа на TianDe. Козметичната компания работи с нас в направление цялостен онлайн маркетинг и сега е в разгара на летните кампании. При правенето на маркетингови кампании е много важно потребителите да могат да стигат бързо и лесно до съответния промоционален продукт. За да съсредоточим фокуса върху кампаниите, създадохме landing страница специално за билковите превръзки на TianDe.

Какво представлява Landing страница за интимна грижа на TianDe

Продуктовата страница е изключително лесна за навигиране – потребителят може единствено да „дава надолу“ и ще разбере всичко, което го вълнува за продукта. Всеки един вид превръзка е представен по интерактивен начин с описание, което да стимулира потребителите да пожелаят продукта.

Слайдерите подсилват въздействието, а изкачащите елементи предизвикват интерес у посетителите.
Landing страница за интимна грижа на TianDe завършва с форма на поръчка, в която потребителят да може да даде цялата необходима информация за поръчка на продукта. Добавихме бутони „Facebook“ и „Уеб сайт“, за да се запознаят желаещите по-подробно с бранда TianDe и другите му продукти.

TianDe е голяма козметична компания, която инвестира много в своите дистрибутори и реализирането на продуктите. Фирмената политика се основава на мрежовия маркетинг, като акцентират върху плюсовете, както на системата, така и на продуктите. Натуралната козметика TianDe се произвежда по традиционни китайски технологии, които са доказали действието си през вековете.

Разгледайте нашия проект: https://intimate-care.tiande.bg/