Масажно студио ЛЕА с нов фирмен сайт от Seomax

Масажно студио ЛЕА предлага на своите клиенти богата гама от различни типове масажи, като ароматерапия, класически релаксиращ масаж, рефлексотерапия на стъпала, масаж с вулканични камъни, антицелулитен масаж и други.

За да предостави информация за своите услуги на повече хора, в лесен и удобен формат Масажно студио ЛЕА ни възложи изработката на техния фирмен сайт. В него ще намерите информация за всяка от предлаганите услуги, ползите от всяка от тях, продължителността на процедурата, както и информация за контакт.

http://iabbg.net

IAB България е част от световната мрежа на IAB.

Целта им е поддържане и налагане на световните стандарти в дигиталната среда и бизнес;

Те спомагат за развитието на дигиталната индустрия със своите проекти, обучение и проучвания, като дават възможност за най-правилното  позициониране на членове на IAB като лидери в индустрията.

Освен интерактивният маркетинг и реклама, IAB Bulgaria представлява отрасли, които са сериозно застъпили в дигиталната среда от сферата на финансите, търговията, медии, автоматизираното рекламиране в интернет и др.

За да се представят по-добре в дигиталната среда IAB България взеха решения да обновят своя сайт, и за това обновяване заложиха на екипа на SEOMAX. Обновения сайт е с интерактивен дизайн, мобилна версия и улеснено меню, така че потребителите да намират бързо и лесно информацията, заради която са посетили сайта.