Нов онлайн магазин за смартфони – ibutic.bg

Бяхме помолени от екипът на oнлайн магазин за смартфони ibutic да създадем нов онлайн магазин, тъй като предишният е бил със стар дизайн и неработещи функции.

Ето какво направихме ние: Спрямо изискванията на екипа създадохме  онлайн магазин с  изцяло нов дизайн и актуализация на функциите. В търсене на челните позиции в Google и доброто му индексиране добавихме модул за SEO оптимизация, с който да се повиши първичния таргетиран трафик и онлайн продажбите. За максимално бързото зареждане на уеб страниците направихме професионална графична обработка на снимковия материал. За улеснение на нашите клиенти в търсенето създадохме разнообразен подбор от функции, чрез последната версия на OpenCart.

Системата има модул за визуализация на продуктите в интернет магазина по категория и подкатегория. Създадохме опция за поръчка с един клик и допълнителна опция за one page покупка при регистрация. Потребителите имат възможност за множество опции на популярни банкови услуги, методи за плащане, както  онлайн по банков път, а също така имат възможност и да закупят продуктите си на кредит. За сигурността на данните на клиентите на сайта преминахме към версия със SSL сертификат. Безплатната програма на магазина за афилиейт дава възможност на  потребителите на сайта да печелят, с услугата Реклама в Google.

За екипа на Дигитална агенция SEOMAX беше удоволствие да работим по изработката на новия онлайн магазин на ibutic.bg

Ако харесвате нашите проекти и желаете да се възползвате от услугите ни, не се колебайте и се свържете с нас.