Нов сайт на Luna Park Sunny Beach

Последните месеци бяха изключително интересни за нас. Имахме възможност да изградим два страхотни сайта на Luna Park Sunny Beach. Една от най-посещаваните дестинации, когато сте в курортния град – Слънчев бряг. Заданието беше много интересно. Трябваше да направим два сайта за различни аудитории клиенти. Анализирахме аудиторията и избрахме доста закачливи цветове и интересна визия за новия им уеб сайт.

Първата част и важно изискване беше да прерисуваме всеки един атракцион в парка и да създадем интересна анимирана визия на сайта. За слайдера беше създадена концепция, която задържа посетителите и допринася желание да отидете цялото семейство на този забавен лунапарк. Всеки атракцион от менюто беше нарисуван и поднесен под много интересна форма и визия. Графичните ни дизайнери се справиха блестящо. Разгледайте всички атракциони от бутон „Rides and Attractions“.

Инсталирахме SSL сертификат за по-висока сигурност на клиентите в сайта и създадохме и място за закупуване на билети директно в сайта. Взимаш избрания пакет, плащаш и отиваш в Лунапарка директно да се забавляваш.

Освен, че паркът е насочен към малки и големи, сме включили и всички други страхотни места, които можете да ползвате, когато сте в Luna Park Sunny Beach.

Сайтът по план е на 3 езика и включва цялостна онлайн маркетингова стратегия и локално SEO за привличане на клиенти към парка, дори когато почиват на плажа.

Беше изключително удоволствие да създадем този сайт и няма да крием, че успехът му се дължи и на активното участие от страна на клиента.

Ако харесвате нашите проекти и желаете да се възползвате от услугите ни, не се колебайте и се свържете с нас.


Втория сайт го създадохме с цел да привлича и младите хора, които са в Слънчев бряг да купонясват, но и все пак да изпитат малко адреналин, като посетят топ атракционите в Слънчев бряг. Избрахме за целта подобна цветова схема и Landing page към новия сайт на Luna Park Sunny Beach /lunaparksunnybeach.com/ , който да фокусира вниманието към атракционите подходящи за възрастни и заведенията налични в комплекса. За избор на домейн използвахме: amusementparksunnybeach.com. Може да разгледате повече за втория проект тук!