Онлайн магазин – AutoStore.bg

Екипът на Дигитална агенция SEOMAX разработи новият онлайн магазин AutoStore.bg.

AutoStore.bg е най-големия вносител на тегличи за България. За нас беше изключително удоволствие да работим с екипа на фирма Кaмпер ЕООД и да създадем нещо изключително красиво за българския пазар. Сайта предизвика доста перипети през, които преминахме. Сменихме цветовата схема над 3 пъти но накрая се получи уникален дизайн. Създадохме банери за външни и вътрешни страници. Конфигурирахме SEO описания и заглавия. Създадохме описания на над 970 теглича. Създадохме филтър търсачка, която с няколко клика да намира точния за вас теглич. Блог за споделяне на новости в бранша на авточастите и SSL сертификат за сигурност на потребителите.

И не на последно място, изключитено удобна за потребителите мобилна-респонсив версия на сайта за всякакви видове устройства (таблет, телефон и др.). Сложихме и частица от нашето сърце вътре – ето товa e SEOMAX ефект. Нека малко разкажем и за самата фирма AutoStore.bg:

Сайта е собственост на фирма „Кампер“ ЕООД. Тя е е иновативна компания, специализирана в търговията на разнообразни аксесоари необходими за всеки автомобил. Внос, продажба и монтаж на автоаксесоари за автомобили. Ние сме най-големия склад за тегличи в България с над 350 модела налични.

Мисията на компанията е да задоволява разтящите потребности на шофьорите, собственици на различни марки автомобили – Reno, Citroen, Mercedes, BMW, Fiat и др.

Онлайн магазинът – www.Autostore.BG е създаден през 2013 година предлагащ автоаксеосари като тегличи, ремаркета, автокори, стелки, багажници за автомобили и други. Благодарение на желанието за развитие и отдаденост към работата си фирмата се развива бързо и добавя към асортимента си багажници за колела, багажници за таван и много други.

При тях може да откриете теглич за автомобил от световноизвестни производители като Galia, WESTFALIA, BRINK, AUTO-HAK, BOSAL. Autostore.bg предлага също така чуждестранни марки за багажници за коли: CRUZ, HAKR, WESTFALIA.

Екипът на www.Autostore.bg е млад и отговорен, стремящ се да достави необходимите аксесоари за автомобил на всеки свой потребител.

Ние продължаваме работа с компанията в други направления. Скоро ще Ви зарадваме с нещо изключително за българския пазар!

Ако харесвате нашите проекти и желаете да се възползвате от услугите ни, не се колебайте и се свържете с нас.