Онлайн магазин „Jorjeia.com“

Този месец ще зарадваме феновете на страхотните козметични продукти с новия онлайн магазин на Жоржея Козметикс ( www.jorjeia.com ). Жоржея се обърнаха към нас с много проблеми. Проблеми с предните разработчици на сайта, години ходене по мъките с тях и доста неработещи фунции.

Какво направихме ние: Успяхме спрямо изискванията на екипа на Жоржея да подобрим функциите и чрез новия онлайн магазин да увеличим продажбите на страхотните им продукти. Интегрирахме новите продукти с впечатляваща визия, която запленява всяка жена. Имплементирахме автоматичен модул на ЕКОНТ за създаване на товарителница, което улесни работата максимално. Създадохме сайта с респонсив версия за купувачите, които обичат да пазаруват чрез телефона и таблета. Дизайнът беше измислен от агенция Calipers и смятаме, че се справиха добре.

Продуктите на онлайн търговеца Жоржелия Козметикс са известни с бързия и уникален ефект върху тялото. Благодарим на всички, участвали в този проект. Беше страхотно изживяване! Стига толкова сме разказвали за новия онлайн магазин. Успехът тепърва предстои 🙂

Нека разкажем малко повече за фирмата: 

Онлайн магазин: www.jorjeia.com ::: КОГАТО КОЖАТА ВИ СЕ РАЖДА ОТНОВО!

Съвършена комбинация между енергията на природата и мощта на биотехнологиите. Създадени с мисия- създадени за теб!

Стресът на ежедневието, бързият растеж , отслабване или напълняване и дори щастливо събитие, като раждането на дете са причина за появата на стрии, целулит, повяхване, отпускане и загуба на младежкия вид на кожата.

В желанието ни да помогнем за възвръщането на самочувствието и самоувереността Ви, съчетахме най-чистите есенциални масла и съвременни технологии. След повече от две години разработване и проучвания, патентовахме комплекс, изграден от синергичното взаимодействие на над двадесет вида етерични масла.

Нашата мисия е да помогнем да постигнете пълна хармония със себе си и да ви накараме да се гордеете не само с вътрешната , но и с външната си красота, защото комфортът на тялото е свързан с комфорта на душата. Вижте снимки от проекта на онлайн магазина.

Ако харесвате нашите проекти и желаете да се възползвате от услугите ни, не се колебайте и се свържете с нас.