Сайт за професионални изтривалки – LOGOMATS.BG

Екипът на Дигитална агенция SEOMAX разработи новия интерактивен уеб сайт на LOGOMATS.BG.

Logomats.bg се занимава основно с изработка и продажба на рекламни и лого изтривалки по индивидуалните предпочитания на клиента. Качеството им се дължи на устойчивите материали, които са предназначени за дълготрайна употреба. Индивидуалните изтривалки с лого и дизайн могат да бъдат за външна или вътрешна употреба съответно с гумен и мокетен материал.
Компанията следва своето мото „Професионални изтривалки със специално предназначение“ и съдейства на потребителите с безплатна консултация и изготвяне на проект. Поръчката може да се направи бързо и лесно по имейл или телефон.
Основните предимства на търговската марка LOGOMATS.BG са високото качество, уникална визие и функционалност на добра цена.
Сайтът е базиран на една от най-използваните платформи – WordPress в съчетание с темата AVADA. Избрахме именно нея, защото притежава добра модулна структура, удобен и интуитивен потребителски интерфейс, лесна навигация, както и широка гама от допълнителни възможности.
Сайтът предоставя възможност изключително лесно да се свържете с тях и да им изпратите запитване. В него може да се запознаете с целия асортимент на производителя. За всяка една категория в сайта създадохме отделна галерия с подбрани професионални снимки.

Беше изключително удоволствие да създадем този сайт и няма да крием, че успехът му се дължи и на активното участие от страна на клиента.

Ако харесвате нашите проекти и желаете да се възползвате от услугите ни, не се колебайте и се свържете с нас.