Vivian Cosmetics с нов онлайн магазин от SEOMAX

Новият онлайн магазин на фирмата “ВИВИАН ПРО” ЕООД, занимаваща се с продажбата на козметика, аксесоари и козметични продукти и оборудване под бранда Вивиан Козметикс (www.vivian-cosmetics.com). Те са представители на всички популярни марки за красота на пазара като предлагат изобилие от продукти на световни марки, а също и на добри цени и преференциални цени за доставка.

Онлайн магазинът беше изграден от нашите професионалисти от SEOMAX.  Създадохме онлайн магазина с приятна за около цветова гама и стандартни функции за онлайн магазин. Добавихме модули за SEO оптимизация и преминахме сайта към последната версия на OpenCart. Вкарахме и чат форма за live запитвания в сайта като Vivian Cosmetics гарантираха индивидуално обслужване на всеки клиент и нужда. Това доведе до улеснение на работата на администраторите на онлайн магазина. Също така, това позволи да включим неограничен брой категории, продукти и производители. Това е изключително важно, за да може потребителите лесно да стигнат до предлаганите от фирмата артикули. Създадохме опция за регистрация и добавихме функцията за поръчка с един клик. Сега посетителите много лесно и бързо ще могат да съдават профил и правят поръчки. За цялостния завършек на работата по сайта, добавихме и SSL сетрификат, за да може потребителите да се чувстват напълно защитени и да пазаруват спокойно.

Създадохме на собствениците на магазина и кратки обучителни видеа, който ще им помагат при качването, редактирането и корекцията на продуктите в сайта. Посетете онлайн магазина на Vivian Cosmetics.

Ако харесвате нашите проекти и желаете да се възползвате от услугите ни, не се колебайте и се свържете с нас.