Жилищен комплекс „Vida Verde“ с уеб сайт от SEOMAX

Vida Verde – Новата перла в короната на град Пловдив. За нас беше удоволствие да изработим новия им уеб сайт и да участваме активно в процеса на развитието му.

Радваме се да ви представим сайтът им www.vidaverde.bg изработен от нас – Дигитална агенция SEOMAX. Изработен е изцяло по техен вкус. Нашите графични дизайнери са извършиха графична обработка и създадоха рекламни банери, предназначени за флаери и билбордове.

Сайтът разполага с интерактивна карта на проекта, където можете да се запознаете с големината и разположението на къщите. Добавихме функцията за 3D изглед, чрез която жилищата могат да бъдат раглеждани от вътре, както и опция за преглед на свободните къщи за покупко-продажба. Добавена беше също информация за материалите, които се използват. Сложихме задължителния SSL сертификат, за да може посетителите на сайта да се чувстват напълно защитени. Прочетете повече за проекта и разгледайте сайта: 

Vida Verde е проект за бъдещ строеж на жилищен комплекс от „затворен тип“ в град Плодив, които цели да предложи на семействата една нова концепция за начин на живот.

Проектът съчетава в себе си комфорт и функционалност в естествена зелена среда, има практично обособени общи части, детска площадка, спортна зона, басейн, фитнес зала, зона за барбекю и контролиран достъп, всичко това, съчетано със сигурността на затворен комплекс. Участие в тази разработка взимат инвеститорите от „НИЛО БЪЛГАРИЯ“ ЕООД , строителната фирма „ТЕХСТРОЙ“ ЕООД и архитектите от Студио „ТОПАРХ“ ООД, които с взаимна работа ще гарантират продукт, който ще отговаря на всички стандарти за недвижимите имоти в Европа.

Ако харесвате нашите проекти и желаете да се възползвате от услугите ни, не се колебайте и се свържете с нас.