Seomax4Friends: Idea Studio

Seomax4Friends: Idea Studio

Ние от Дигитална агенция SEOMAX обичаме нашите приятели, а тази статия е за един приятел и партньор, който е много специален за нас. Случвало се е, и ще се случва, да работим в името на развитието на клиента, и проекта му, с наши партньори от други агенции. Да обсъждаме планове и да постигаме цели заедно. Работихме по няколко проекта с колегата ни Борислав Арапчев и екипа му от IDEA STUDIO.

Мнение от съвместната си дейност с IDEA STUDIO по SEO

Те са изключителни професионалисти в това, което правят. Препоръката ни е професионална и емоционална. IDEA STUDIO постигат бързи резултати и лесно работим с тях. В края на деня ние всички работим с една обща цел – успех на клиентите ни. Нашата задача в изпълнение на стратегии в Дигиталния маркетинг или SEO е клиента да спечели, да се развие, да бележи успехи и по-високи конверсии. Когато той е успешен и ние ще бъдем щастливи и доволни от това. Тогава денят ни ще е изпълнен с постигнати цели.

Много често в стремежа си да се образоваме ходим по обучения, курсове, семинари и обратно, водим курсове и семинари. Нашият бизнес зависи от това да знаем всичко ново, което засяга онлайн маркетинга и така си добивамe и информация. Ние зависим от нашето развитие. Там срещаме колеги от други компании. Там срещаме приятели, а не конкуренти. Ние от Дигитална агенция SEOMAX си избрахме това. Колеги, уважаваме Ви!

В края на нашата статия ще изкажа личните си думи към Борислав Арапчев:

Борето е не само добър колега/партньор, а и приятел. Приятел с нас, приятел с хората, които работи и колегите в SEО Сектора. Всички можем да се учим от чувството му за хумор, самоирония и SEO техники. Правим адмирация и за неговите социални дейности – покрепа и безвъзмездно популязиризане дейността на „Сдружение на родителите на деца със синдром на Даун“ и принос към обогатяване и уточняване на картата на „град Пловдив в Гугъл“ – негов приоритет са детските площадки, парковете, кухните за младите майки, откритите места за спорт на децата и други такива.

Любомир Атанасов
Управител на  Internet Media Group

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Бюлетин SEOMAX
Top Heading Element

Последни публикации

Съдържание

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Моля, попълнете полетата от формата и ние ще се свържем с Вас при първа възможност.