Дигитални стратегии и консултации

Искате да привлечете повече клиенти? Искате рекламите да осигуряват резултати? Искате хората да намират фирмата Ви, точно когато търсят това, което предлагате?

Искате бързо да навлезете в тънкостите на дигиталния маркетинг? Искате сами да управлявате бизнеса си в Интернет, но нямате опита, необходим за всичко това?

Вие сте на точното място в точното време.

Ако Ви подхожда дори само една от изброените позиции, можете смело да се обърнете към нас. Нашите специалисти ще Ви помогнат да постигнете всичко това в най-кратки срокове и със собствени сили.

Всяка консултация предполага решаването на проблемите по сайта Ви. В случай на невъзможност самостоятелно да отстраните проблемите, нашите специалисти ще го направят вместо Вас (заплащане по споразумение).

Преимущества на експертните консултации и дигиталните стратегии

Сайтът Ви ще работи 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината. Така бизнесът Ви ще бъде достъпен постоянно.

Поддръжката на сайт е значително по-евтина и достъпна от поддръжката на офис. Може да се извършва и от един човек, не е необходим цял екип.

Всяка сериозна и развиваща се фирма има нужда от добър и работещ сайт. По този начин тя създава доверие в клиентите, че е благонадеждна и качествена.

Чрез сайта си можете да поддържате активна комуникация с много клиенти, без да е нужно да имате кол център или голям екип.

Сайтът Ви е достъпен за хора от целия свят, което дава възможност на бизнеса Ви да стане интернационален.

НЕ ВИ СЕ ЧЕТЕ ? НАТИСНЕТЕ "PLAY"

ЗАЩО ДА РАБОТИТЕ ТОЧНО С НАС?

 • Фокус върху бизнеса

  Нашата цел е да предоставим сайт, който в бъдеще да може да привлича повече клиенти за бизнеса Ви.
 • Обратна връзка

  Искаме да участвате активно в проекта и се стремим да поддържаме постоянна връзка.
 • Опит

  Нашият екип изработва сайтове от 2007 година насам. Имаме дългогодишен опит с най-популярните платформи като WordPress, Joomla, и други.
 • Инициатива

  Ще направим всичко възможно да разберем как работи бизнесът Ви, ще научим каквото е нужно за продуктите и услугите, ще използваме подходящи трикове и похвати, за да привлечем клиенти.

Дигитални стратегии и консултации

Ние ще се запознаем с проекта Ви и ще дадем най-добрите препоръки за неговото онлайн развитие и успех!

Вие описвате ситуацията с вашия сайт, договаряме се за ден и време на общуване по Skype.

Предварително в продължение на минимум един час ние изучаваме вашия сайт, неговите конкуренти и техните методи за работа.

Ние си водим бележки и записваме всички идеи за работа с вашия сайт. Фактически, вие получавате не един час от нашето време, а няколко.

След консултацията ние ви изпращаме своите идеи в Word файл и аудио запис на разговора ни във формат mp3.

В продължение на няколко дни ние изучаваме Вашия сайт и сайтовете на конкурентите и показваме как и какво трябва да се промени във Вашия сайт, следвайки примера на водещите конкуренти, за да се оптимизира и позиционира по-ефективно.

Акцент правим на разкриването на вътрешния потенциал на сайта, отстраняване на технически проблеми, компетентна вътрешна оптимизация и поставяне на качествени постоянни връзки.

Определяме оптималната посока за по-нататъшното развитие на Вашия сайт и разработваме стратегия за неговото популяризиране, което Ви позволява да спестите време, сили и финанси. Препоръките съставяме максимално подробно и разбираемо, текстът съдържа много снимки за нагледност.

Също така показваме колко и какви външни връзки имат конкурентите, какви методики използват за популяризиране.

За консултация от 14 дни разглеждаме посочения от Вас сайт на конкурентите и показваме неговите методи за популяризиране.

Подробно се описват най-ефективните начини за увеличаване на целевия трафик и увеличаване на входящите връзки към Вашия сайт, способите за проследяване дейността на конкурентите. Също така, описваме свой алгоритъм за писане на ефективни текстове за привличане на посетители в сайта. Като цяло, пишем всичко, което може да се направи за популяризиране на Вашия сайт.

От деня, в който получите препоръката, ще започне избраният от Вас период на консултация от 14 работни дни ( без събота и неделя), в продължение на които ние ще отговаряме на всички възникнали въпроси. 14 дни на отговори на въпросите включват общо 4 часа от нашето време за отговори на въпросите по имейл.

Ако е необходимо, можем да пренесем или да разделим отговорите на въпросите на удобен за Вас период. Препоръки за 2 седмици се разбира общуване по e-mail, без общуване по скайп. Съставянето на препоръката ще отнеме 10-15 дни.

Вие получавате подробни насоки за популяризиране на вашия сайт, както и таблици с външни връзки към Вашия сайт и сайта на конкурента.

This is a sample text. You can click on it to edit it inline or open the element options to access additional options for this element.

Консултации за месец включват всичко, което е включено в консултация за две седмици, плюс следните допълнителни моменти:

Този вид консултация включва не 14, а 30 дни, в продължение на които ние ще отговаряме на всички ваши въпроси. В това време вече ще може да се следи динамиката на посещаемостта и да се направят необходимите корекции за постигане на максимален ефект.

30 дни отговаряне на въпроси включват общо 8 часа от нашето време за отговори на въпроси по e-mail.

Разглеждаме не един, а два сайта на конкурентите и техните методи за работа. Това позволява да се разбере повече за това как се популяризират водещите сайтове във Вашата категория.

Ако е необходимо, можем да пренесем или да разделим отговорите на въпросите на удобен за Вас период.

Препоръки за 1 месец се разбира общуване по e-mail, без общуване по Skype. Съставянето на препоръката ще отнеме 20 - 30 дни.

Ако искате оферта, просто попълнете формата. Толкова е лесно!

ДРУГИ НАШИ УСЛУГИ

Изработка на онлайн магазини

Излезте на един от най-печелившите пазари в момента—онлайн търговията. Ние ще Ви помогнем да отворите свой електронен магазин.

Изработка на Landing Page

Харесвате си сайта, но не носи колкото Ви се иска продажби? С това можем да Ви помогнем чрез целевата страница. Нейната основна функция е по най-бързия начин да предложи и продаде стоката, от която се нуждае Вашия потребител.

Оптимизация на сайтове (SEO)

Достигнете до потребителите в момента, в който търсят продуктите и услугите Ви. Нашите специалисти ще изготвят стратегия, за да излезете напред в търсачките.

Регистрация на домейн и хостинг

Домейнът е Вашата Интернет самоличност, а хостингът е домът на Вашия сайт. Изборът и регистрацията на домейн и хостинг е подобно на регистрирането на фирмата Ви и офиса, в който ще оперирате.

Поддръжка на сайтове


Също като колите, сайтовете имат нужда от постоянна поддръжка, за да работят за бизнеса Ви и да носят приходи.

Създаване на сайт с WordPress

Създадените сайтове с WordPress имат по-лесна администрация, по-бързо се класират в Google и имат уникален и красив дизайн.

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Ако желаете да изработим сайт за Вас, можете да ни изпратите запитване или да се свържете с нас

НАПРАВЕТЕ ПОРЪЧКА

Моля, попълнете полетата от формата и ще се свържем с Вас при първа възможност.

TOP