Редизайн на сайт

Също както модните тенденции, така се сменят и тенденциите за сайтове. Ако преди са се харесвали по-сложни сайтове с повече съдържание, то днес потребителите обичат всичко да е просто - изчистен дизайн, лесно да намерят това, което търсят и да се свържат с Вас.

Необходимостта от редизайн на сайт обаче не се изчерпва с това. Технологиите се усъвършенстват всяка една минута, Google обновява постоянно изискванията си, за да класира сайта Ви. Понякога се появяват бъгове в сайта и трябва да ги оправите веднага, за да не губите клиенти.

Тук се появяваме ние и преработваме целия дизайн и функционалност на сайта Ви, махаме това, което не Ви харесва в него и увеличаваме така нареченото „потребителско изживяване“, за да продавате повече.

редизайн на сайт

ДРУГИ НАШИ УСЛУГИ

Изработка на сайтове


Работим заедно с Вас, за да представим бранда, продуктите и услугите Ви в мрежата. Помагаме и при създаване на съдържанието, ако е необходимо.

Поддръжка на сайтове


Също като колите, сайтовете имат нужда от постоянна поддръжка, за да работят за бизнеса Ви и да носят приходи.

Изработка на онлайн магазини

Излезте на един от най-печелившите пазари в момента—онлайн търговията. Ние ще Ви помогнем да отворите свой електронен магазин.

Оптимизация на сайтове (SEO)

Достигнете до потребителите в момента, в който търсят продуктите и услугите Ви. Нашите специалисти ще изготвят стратегия, за да излезете напред в търсачките.

PPC, Онлайн маркетинг и социални мрежи

Нашите специалисти могат да Ви помогнат да изградите стратегия за онлайн маркетинг и имидж на бранда.

SEOMAX effect

Рекламният бюджет и дигиталното Ви присъствие се управлява от професионалист. Поддържаме постоянна връзка с Вас.

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Ако желаете да изработим сайт за Вас, можете да ни изпратите запитване или да се свържете с нас
TOP