КАКВО Е SEOMAX Ⓡ

Max assistant

SEOMAX ® е дигитална агенция, която специализира в изграждане на цялостни дигитални стратегии и управление на рекламни проекти за страната и чужбина, ориентирана в постигане на печеливши резултати за клиенти от различни вертикали. Зад SEOMAX стои обединението на онлайн маркетинг звеното на Internet Media Group и дигитална агенция Tendrik, които са развили над 6 успешни собствени бранда в най-различни сектори от 2007 насам. Успоредно с това, сме помогнали на над 400 клиенти в България и по света да стартират и наберат популярност в интернет.

SEOMAX е нашият бранд за вътрешния пазар, който се фокусира изключително върху дигитален маркетинг. Целта на SEOMAX e постигане на максимален ефект за Вашия бизнес в рамките на маркетинговия бюджет. Иначе казано, не се впускаме в това да “правим SEO”, а подбираме действията, които биха донесли най-добри резултати за Вашия бранд в момента.

ВИДЕО ПРЕДСТАВЯНЕ

Услуги, които обичаме да изпълняваме за нашите клиенти: Изработка на сайтове и онлайн магазини, Поддръжка на сайтове, SЕО оптимизация, Интернет маркетинг, PPC реклама в мрежите на Google и Facebook, Социални мрежи, Графичен дизайн и още няколко, които ще намерите горе в бутона "услуги".

Нашата специалност са брандовете - помогнали сме на над 300 бранда да израснат

ЗАЩО ДА
ИЗБЕРЕТЕ НАС?

НИЕ

СМЕ ОТГОВОРНИ

Ние сме от дълго време на пазара и знаем, че единственият начин да печелим ние е да помагаме на клиентите си да постигат резултатите, които искат. Затова не се стремим към еднократни ангажименти, а към това да развием дългосрочно партньорство с Вас.

НИЕ

СМЕ ОТДАДЕНИ

Нашата философия е: “Работим върху Вашия бранд като върху наш собствен”. Готови сме да научим всичко за продуктите или услугите Ви, да разберем как работи бизнесът и какво търсят клиентите Ви, за да изведем бранда напред.

НИЕ

ПОСТИГАМЕ ЦЕЛИТЕ СИ

Помагаме да постигнете резултати за Вашия бизнес като избираме най-подходящата стратегия. Използваме всички възможни средства, за да наберете популярност в интернет и да привлечете повече потенциални клиенти.

ЧЛЕНОВЕ НА

ОФИЦИАЛЕН ПАРТНьор НА

Сертификати

ПРЕПОРЪЧАН ПАРТНЬОР ОТ

Партньор на СуперхостингБГ

СЪОРГАНИЗАТОРИ НА

СЪОРГАНИЗАТОРИ НА

Нашата мисия - развитие на брандове и споделяне на опита

За бизнеса брандът е неговата репутация, неговото “име”. Ако развиете разпознаваем бранд, Вие можете практически да увеличите приходите си в дългосрочен план. Знаем това, защото сме работили достатъчно дълго по собствени и клиентски брандове. Целта ни е да помагаме на още бизнеси да набират популярност като завършен бранд и така да печелят повече.

Радваме се да споделяме всичко, което сме научили през годините. Това е причината да основем IMG IT Academy, където предлагаме индивидуални и фирмени обучения в сферата на дигиталните технологии и маркетинга. Другото ни начинание в тази посока е конференциите Digital4Plovdiv , които подпомага будни и амбициозни хора да се развиват в областта на дигиталния маркетинг.

SEOMAX = Максимално ефективна онлайн реклама

Част от Нашия Екип

SEOMAX ЕКИП

Дигитална агенция SEOMAX - резултатно ориентирана дигитална агенция за цялостен маркетинг. Ние специализираме в Oнлайн реклама, PPC, SEO и уеб разработване.

TOP