Стажант

Искаш да стартираш своята кариера в интересния и вълнуващ свят на дигиталния маркетинг, но нямаш опит? Няма проблем! Ние отлично знаем, че всяко начало може да е трудно и сме тук да ти помогнем. Затова създадохме нашите стажантски програми, които да ти дадат реален опит и ценни знания.

Какви стажантски програми предлагаме?

Ние сме екип съставен от млади и амбициозни специалисти, търсещи предизвикателствата всеки ден. С цел да подпомогнем младите хора и да им дадем шанс за бъдещо кариерно развитие изготвихме различни стажантски програми:

 • Дигитален маркетинг

  Стажът е подходящ за всички, които искат да научат повече за тънкостите на социалните мрежи, създаването и управлението на реклами, както и избора на подходящи стратегии за постигане на високи резултати

 • SEO оптимизация

  Оптимизацията на сайтове е направление, на което все повече бизнеси разчитат, за да популяризират бранда си, да увеличат трафика към сайта си и продажбите. Ако не се страхуваш от това да навлезеш в една техническа, но и много интересна сфера, стажът ни по SEO оптимизация може да е точното място за теб.

 • Копирайтинг

  Създаването на ангажиращи текстове, креативни концепции и полезно съдържание са само част от задачите на опитния копирайтър. Той умее да привлича вниманието, да поднася нови идеи по разбираем начин и да убеждава потребителите да извършат дадено действие. Искаш ли да се научиш и ти на тези супер сили?

 • Дизайн

  Ако по-скоро те влече визуалната част и искаш да създаваш дизайни, които привличат вниманието и помагат на бизнесите да постигат своите цели, графичните дизайнери на SEOMAX определено има на какво да те научат.

 • Уеб разработване

  Това е една изключително перспективна сфера, в която да започнеш своята кариера, а твоите ментори ще те научат на полезни умения и ще ти дадат интересни проекти, по които да работиш.

 • Управление на проекти

  Всеки проект се нуждае от един такъв човек, който да не следи сроковете, да навигира екипа и да се грижи всички задачи да се изпълняват навреме. С други думи, ако не обичаш хаоса и умееш да организираш времето си добре, това е една добра отправна точка за развитие като мениджър проекти.

стажант SEOMAX

Виж 6 истории на успешни наши стажанти, които успяха да се превърнат в част от екипа на SEOMAX!

Защо да изберете стаж в Дигитална агенция SEOMAX?

Стажът е изцяло насочен за придобиване на знания, умения и трудови навици в реална работна атмосфера. Целта на стажантската програма е стажантът да научи повече за професионалните си интереси и да получи ценни познания и опит в дадена област.

В рамките на стажантската програма, ти ще имаш възможността да работиш по реални проекти, като всеки друг твой колега, но ще бъдеш наставляван, наблюдаван и обучаван от твоя ментор.

Стажантските програми са разработени така, че да ти помогнат да се ориентираш в професията и така да може да определиш дали тази професия отговаря на твоите интереси и способности.

Те са изключително важни за студентите, които се подготвят за реалния трудов живот и в този смисъл би трябвало да бъдат разглеждани като неразделна част от академичното обучение.

Top Heading Element

Готов ли си да придобиеш нови знания и ценен професионален опит?
Попълни формата и ни разкажи малко повече за теб и твоите интереси.

Top Heading Element

Свържете се с нас

Заявете среща

Обадете ни се

Изпратете запитване

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Моля, попълнете полетата от формата и ние ще се свържем с Вас при първа възможност.