Услуги

Предлагаме пълна гама услуги за изграждане и развитие на Вашия бранд

Изработка на сайтове

Работим заедно с Вас, за да представим бранда, продуктите и услугите Ви в мрежата. Помагаме и при създаване на съдържанието, ако е необходимо.

Изработка на онлайн магазини

Излезте на един от най-печелившите пазари в момента—онлайн търговията. Ние ще Ви помогнем да отворите свой електронен магазин.

Оптимизация на сайтове (SEO)

Достигнете до потребителите в момента, в който търсят продуктите и услугите Ви. Нашите специалисти ще изготвят стратегия, за да излезете напред в търсачките.

Изработка на Landing Page

Харесвате си сайта, но не носи колкото Ви се иска продажби? С това можем да Ви помогнем чрез целевата страница. Чрез нея може да предложите и продадете стоката, от която се нуждае Вашия потребител.

Поддръжка на сайтове

Също като колите, сайтовете имат нужда от постоянна поддръжка, за да работят за бизнеса Ви и да носят приходи.

Програма за повишаване на продажбите

Рекламният бюджет и дигиталното Ви присъствие се управлява от професионалист. Поддържаме постоянна връзка с Вас.

Графичен дизайн

Изградете добър имидж на своя бранд чрез професионално изработени печатни и дигитални рекламни материали.

Изграждане на онлайн бранд стратегия

Нашият опитен експертен екип ще Ви помогне да израдите и подобрите бранд стратегията си в дигиталните медии. Изграждане на стратегия и консултиране за създаване на лоялна аудитория на бранда Ви.

PPC, Дигитален маркетинг и социални мрежи

Нашите специалисти могат да Ви помогнат да изградите стратегия за онлайн маркетинг и имидж на бранда.

Изработка на Администрация на сайт

Вие развивате онлайн бизнеса си и всеки път, когато искате да добавите нов продукт в сайта, да сложите промоция или просто да смените някоя картинка, е необходимо да се обърнете към дизайнера, който Ви поддържа сайта.

Редизайн на сайт

Ако преди са се харесвали по-сложни сайтове с повече съдържание, то днес потребителите обичат всичко да е просто - изчистен дизайн, лесно да намерят това, което търсят и да се свържат с Вас.

Дигитални стратегии и консултации

Всяка консултация подразбира решаването на проблемите по сайта Ви. В случай на невъзможност самостоятелно да отстраните проблемите, нашите специалисти ще го направят вместо Вас.

Изграждане на линкове

Изграждането на връзки към сайта е важна стъпка по пътя за класирането Ви в Google. Този процес е необходимо да изглежда естествен – когато някой харесва сайта Ви да споделя съдържанието му.

Писане на статии

Уникалността на съдържанието е един от най-важните фактори, влияещи върху развитието на онлайн бизнеса. Съдържанието е ключово за търсачките и потребителите, затова много фирми имат блог, новини, форуми и други способи за пълнене със съдържание.

Увеличаване на скоростта на сайта

Скоростта на сайта е важна, както за потребителите, така и за класирането на сайт в търсачките. Бързите и оптимизирани страници ще ангажират повече посетители, по-голям трафик и ще увеличат продажбите Ви.

Регистрация на домейн и хостинг

Домейнът е Вашата Интернет самоличност, а хостингът е домът на Вашия сайт. Изборът и регистрацията на домейн и хостинг е подобно на регистрирането на фирмата Ви и офиса, в който ще оперирате.

Имейл маркетинг

Достигнете до хиляди бизнеси и потребители едновременно. Имейл маркетингът дава бързи резултати.

Регистрации в директории

За да бъде сайтът Ви откриваем от потребителите, когато търсят по ключови думи в търсачките е полезно да изградите връзки към сайта Ви. Има стотици български директории, в които можете да регистрирате бизнеса си – сайтове за новини, каталози, обяви и други страници за линкове.

Ремаркетинг реклама

С помощта на ремаркетинга същият този продукт ще се появи News feed-а на потребителя във фейсбук, за да му напомни да го купи или ще изкочи отстрани в някой друг сайт, който е отворил.

QA тестване на сайтове и уеб приложения

Проверете функционалността на новия си сайт, уеб или мобилно приложение, за да не разочаровате клиентите си.

Регистрации в социални мрежи

Ние предлагаме регистрация на бизнеса Ви в 50 социални мрежи по доказана методика спрямо изискванията на търсачките. Крайният резултат ще е популяризиране на бизнеса Ви и по-добри позиции в Google.

Реклама в Google

Вие можете да достигнете до тези хора и да им предложите Вашите продукти. Платформата Google Adwords е един от най-ефективните методи за рекламиране онлайн.

Реклама във Facebook

Във фейсбук се намира и Вашия идеален клиент, а с наша помощ той ще достигне до Вас. Рекламирането във Facebook е един от най-предпочитаните методи в момента, поради тясното му таргетиране и високата степен на реализации.

Прехвърляне на сайт

В даден момент може да стигнете до извода, че домейнът на сайта Ви не е подходящ – клиентите се заблуждават за това какво продавате, създава лошо впечатление, Google има лошо мнение за него или просто вече не Ви харесва.

Организиране на игри в Facebook

Фейсбук игрите са подходящи за мъже и жени от всички възрасти – всеки човек обича предизвикателствата и състезанията. Мнозина влизат във Facebook, за да поиграят някоя Фейсбук игра и да се разтоварят от ежедневието.

Изработка на мобилна версия

Ако искате сайта и продуктите Ви да бъдат забелязани, да предизвикат интерес и желание за покупка – Вашият сайт трябва да се визуализира добре на всякакви устройства – смартфон, таблет и дори телевизори.

Поддръжка на Facebook страница

Бизнесът Ви може да е малък или голям, но това което виждат потребителите има значение. Поддържането на фейсбук страница не е особено лесна задача, защото изисква определено време и познания - както технически, така и маркетингови.

Създаване на сайт с WordPress

WordPress е най-известната платформа за създаване на сайт. Създадените сайтове с WordPress имат по-лесна администрация, по-бързо се класират в Google и имат уникален и красив дизайн.

Корпоративно видео

Това е начин да допълните имиджа на своя бранд, да вдъхнете доверие на потенциалните си клиенти и така да привлечете повече продажби.

Реклама в Инстаграм и LinkedIn

Instagram е една най-бързо развиващата се социална мрежа с над 600 милиона потребители. Аудиторията на Instagram се обвързва с любимите си марки повече, отколкото в другите социални мрежи.

Публикуване на обяви в български сайтове

Потребителите днес често търсят това, от което се нуждаят в сайтове за обяви – поради по-голямото разнообразие, доверие, цена и други фактори. Публикуването на обява в тези сайтове може да е още един канал, в който да промотирате продуктите си.

Реклама в Youtube

Видео каналът Youtube е втората по големина търсачка в интернет, което го прави добър начин за достигане до широка аудитория. Уникалността на Youtube идва от това, че може да отправите видео рекламно послание към аудиторията.


TOP