Услуги

Предлагаме пълна гама услуги за изграждане и развитие на Вашия бранд

Изработка на сайтове

Работим заедно с Вас, за да представим бранда, продуктите и услугите Ви в мрежата. Помагаме и при създаване на съдържанието, ако е необходимо.

Изработка на онлайн магазини

Излезте на един от най-печелившите пазари в момента—онлайн търговията. Ние ще Ви помогнем да отворите свой електронен магазин.

Оптимизация на сайтове (SEO)

Достигнете до потребителите в момента, в който търсят продуктите и услугите Ви. Нашите специалисти ще изготвят стратегия, за да излезете напред в търсачките.

Изработка на Landing Page

Харесвате си сайта, но не носи колкото Ви се иска продажби? С това можем да Ви помогнем чрез целевата страница. Чрез нея може да предложите и продадете стоката, от която се нуждае Вашия потребител.

Поддръжка на сайтове

Също като колите, сайтовете имат нужда от постоянна поддръжка, за да работят за бизнеса Ви и да носят приходи.

SEOMAX EFFECT – Популяризиране на бранд

Рекламният бюджет и дигиталното Ви присъствие се управлява от професионалист. Поддържаме постоянна връзка с Вас.

Графичен дизайн

Изградете добър имидж на своя бранд чрез професионално изработени печатни и дигитални рекламни материали.

Изграждане на онлайн бранд стратегия

Нашият опитен експертен екип ще Ви помогне да израдите и подобрите бранд стратегията си в дигиталните медии. Изграждане на стратегия и консултиране за създаване на лоялна аудитория на бранда Ви.

PPC, Дигитален маркетинг и социални мрежи

Нашите специалисти могат да Ви помогнат да изградите стратегия за онлайн маркетинг и имидж на бранда.

Изработка на Администрация на сайт

Вие развивате онлайн бизнеса си и всеки път, когато искате да добавите нов продукт в сайта, да сложите промоция или просто да смените някоя картинка, е необходимо да се обърнете към дизайнера, който Ви поддържа сайта.

Редизайн на сайт

Ако преди са се харесвали по-сложни сайтове с повече съдържание, то днес потребителите обичат всичко да е просто - изчистен дизайн, лесно да намерят това, което търсят и да се свържат с Вас.

Увеличаване на скоростта на сайта

Скоростта на сайта е важна, както за потребителите, така и за класирането на сайт в търсачките. Бързите и оптимизирани страници ще ангажират повече посетители, по-голям трафик и ще увеличат продажбите Ви.

Имейл маркетинг

Достигнете до хиляди бизнеси и потребители едновременно. Имейл маркетингът дава бързи резултати.

Регистрация на домейн и хостинг

Домейнът е Вашата Интернет самоличност, а хостингът е домът на Вашия сайт. Изборът и регистрацията на домейн и хостинг е подобно на регистрирането на фирмата Ви и офиса, в който ще оперирате.

360 градуса виртуална обиколка

360 градусовата виртуална обиколка е нещо повече от фотография. Виртуални обиколки, позволяват клиента да разледа всичко в 360 градусова „виртуална реалност” с интуитивна и лесна за ползване навигация.

Ремаркетинг реклама

С помощта на ремаркетинга същият този продукт ще се появи News feed-а на потребителя във фейсбук, за да му напомни да го купи или ще изкочи отстрани в някой друг сайт, който е отворил.

QA тестване на сайтове и уеб приложения

Проверете функционалността на новия си сайт, уеб или мобилно приложение, за да не разочаровате клиентите си.

Реклама в Google

Вие можете да достигнете до тези хора и да им предложите Вашите продукти. Платформата Google Adwords е един от най-ефективните методи за рекламиране онлайн.

Поддръжка на Facebook страница

Бизнесът Ви може да е малък или голям, но това което виждат потребителите има значение. Поддържането на фейсбук страница не е особено лесна задача, защото изисква определено време и познания - както технически, така и маркетингови.

Прехвърляне на сайт

В даден момент може да стигнете до извода, че домейнът на сайта Ви не е подходящ – клиентите се заблуждават за това какво продавате, създава лошо впечатление, Google има лошо мнение за него или просто вече не Ви харесва.

Дигитални стратегии и консултации

Всяка консултация подразбира решаването на проблемите по сайта Ви. В случай на невъзможност самостоятелно да отстраните проблемите, нашите специалисти ще го направят вместо Вас.

Криейтив & Комуникационни стратегии

Криейтив и изграждане и изпълнение на Комуникационна стратегия. Рекламни стратегии и криейтив от SEOMAX.

Корпоративно видео

Това е начин да допълните имиджа на своя бранд, да вдъхнете доверие на потенциалните си клиенти и така да привлечете повече продажби.

Реклама във Facebook

Във фейсбук се намира и Вашия идеален клиент, а с наша помощ той ще достигне до Вас. Рекламирането във Facebook е един от най-предпочитаните методи в момента, поради тясното му таргетиране и високата степен на реализации.

TOP