Изработка на сайт и уеб дизайн

Top Heading Element

Кога ни е нужен уебсайт?

Сайтът е инвестиция. Той е лицето на бранда в интернет. Сайтът представя продуктите и услугите Ви онлайн без почивен ден. Затова ние разглеждаме всеки такъв проект първо от бизнес гледна точка. Имате нужда от изработка на фирмен уеб сайт?

Вашият интернет сайт не е просто електронна визитна картичка! Той е онлайн маркетинг инструмент, който можете да използвате за развитието на Вашия бизнес. Чрез модерно изглеждащ, перфектно изграден уеб сайт, който следва всички най-нови тенденции на Google, Вие ще можете да придобиете нови посетители, да ги заинтригувате, да увеличите запитванията, покупките и лоялните си клиенти.

Изработка на сайт и уеб дизайн
Top Heading Element

Наши проекти

Gorilla slide

Gorilla

Създадохме модернистична и изчистена визия за корпоративния сайт на Gorilla onboard, който да представи услугите им по най-добрия начин.

изработка на уебсайт и уеб дизайн Leader96

Leader

Изградихме модерен и функционален фирмен сайт, който да представи дейността на иновативния лидер в производството на велосипеди у нас Leader96.

изработка на уебсайт и уеб дизайн UP Guest

UPguest

Платформата на Upguest комбинира модерен уеб дизайн, отлично потребителско преживяване и функционалност в едно!
Top Heading Element

Допълнителни услуги при изработката на интернет сайт

wordpress icon
Top Heading Element

Защо изработка на WordPress сайт?

WordPress е най-известната платформа за създаване на сайтове. И това не е случайно. Много хора си мислят, че изработката на сайт с WordPress e най-простият начин и следователно – най-лошият. Затова се впускат в платформи като Magento и Joomla. Това обаче е погрешно схващане. Не е нужно нещо да бъде сложно, за да работи добре и да ви носи приходи.

Именно лекотата при работата със сайта е едно от основните неща, които правят платформата толкова популярна. Сайтовете, създадени с WordPress, имат по-лесна администрация, по-бързо се класират в Google и се отличават с функционален и красив дизайн.


wordpress icon
Top Heading Element

Предимства на сайтовете, които създаваме с WordPress

Прехвърляне на уебсайт
Top Heading Element

Защо се налага прехвърлянето на уебсайт?

Понякога развитието на един бизнес поема неочаквани обрати. Ето защо в даден момент може да стигнете до извода, че домейнът на сайта Ви не е подходящ: клиентите се заблуждават за това какво продавате, създава лошо впечатление, Google има лошо мнение за него или просто вече не Ви харесва и искате да го смените. Възможно е също да откриете нова хостинг компания с по-добри условия за Вас. Всички тези случаи създават необходимостта от прехвърляне на уеб сайта.

Ако го направите сами, това може да доведе до някои проблеми – загуба на част от съдържанието, “счупване” на изображенията, забавяне на скоростта, а понякога дори може всичко в сайта Ви да изчезне

Ако нямате задълбочени познания в уеб разработката, тогава е по-добре да наемете специалист и да се насладите на промяната без излишни главоболия.

Прехвърляне на уебсайт
Top Heading Element

Защо ние да прехвърлим сайта Ви?

Увеличаване на скоростта на сайта
Top Heading Element

Защо е важна скоростта?

Представете си, че чакате на опашката на касите в някой супермаркет. На едната каса чакат 5 души, а на другата – 1. Вие нямате време за губене, затова ще изберете касата, на която ще минете по-бързо.

По същия начин мисли и потребителят, когато е в сайта Ви. Търпението му трае средно 3-4 секунди и ако сайтът не зареди, тогава губите клиент.

Скоростта на сайта е важна както за потребителите, така и за класирането на сайта в търсачките. Бързите и оптимизирани страници ще имат по-голям трафик, ще ангажират по-дълго посетителите и ще увеличат продажбите Ви.

Увеличаване на скоростта на сайта
Top Heading Element

Как можем да помогнем?

Нашият екип от уеб специалисти ще направи подробен анализ на Вашия сайт и аспектите, които могат да бъдат подобрени. След това ще Ви предложим работещо решение, което да направи сайта по-бърз.

Top Heading Element

Каква е ролята на домейна и хостинга?

Домейнът е Вашата Интернет самоличност, а хостингът е домът на сайта Ви. Изборът и регистрацията им е подобно на регистрирането на фирмата Ви и избора на офиса, в който ще оперирате.

Правилната регистрация на домейн и изборът на подходящ абонамент за хостинг е първата важна стъпка за стартиране на онлайн бизнес.

Top Heading Element

Предимствата ние да регистрираме уебсайта Ви

Редизайн на уебсайт
Top Heading Element

Какво е редизайн на интернет сайт?

Редизайнът представлява осъвременяване на вашия уебсайт от гледна точка на технологията, дизайна и съдържанието. Уеб технологиите еволюират ежеминутно. Google обновява постоянно изискванията си за класиране. Понякога се появяват бъгове в сайта и трябва да ги оправите веднага, за да не губите клиенти. Това са част от факторите, които налагат периодичното технологично обновяване на един уеб сайт.

От друга страна, също както в модата и архитектурата, така и в уеб дизайна периодично се променят тенденциите. Ако преди са се харесвали по-сложни сайтове с повече съдържание, то днес потребителите обичат всичко да е просто – дизайнът да бъде изчистен, лесно да намерят това, което търсят и да могат да се свържат с Вас с едно кликване.

Тук се появяваме ние и преработваме целия дизайн и функционалност на сайта Ви: махаме това, което не Ви харесва в него и подобряваме така нареченото „потребителско преживяване“, за да продавате повече.

Редизайн на уебсайт
Landing Page
Top Heading Element

Какво е Landing (или целева) страница?

Целева страница е “мини уеб сайт”, който се отваря при кликване върху реклама и е създаден за конкретна рекламна кампания. Този тип маркетингови страници играят важна роля в успеха на една кампания, тъй като те са ключова стъпка за превръщането на заинтригуван посетител в клиент.

Основната функция на landing страницата е да убеди потребителя да извърши желаното от нас действие – да остави имейла си, да се възползва от безплатен тест, да се обади, да направи покупка и др.

Тя трябва да бъде целенасочена и фокусирана, за да преведе потребителя през целия път до достигане на финалната дестинация – а именно извършването на конкретно действие. Ефективната целева страница е мостът между потенциалния клиент и успешната продажба.

Landing Page
Top Heading Element

Ползи на Landing страницата

Top Heading Element

Често задавани въпроси (FAQ)

Това несъмнено е най-често задаваният въпрос, но неговият отговор зависи от естеството на проекта. Всеки сайт, който изработваме се прави в зависимост от нуждите и желанията на клиента. Например, при изработка на сайт WordPress цената е по-ниска, отколкото при изграждането на уеб сайт с персонализирана система за управление на съдържанието. За да научите точно колко ще струва Вашият проект, изпратете запитване на office@seomax.bg и ние ще Ви изпратим оферта с конкретна цена за изработка на уеб сайта в най-кратък срок.

 

В днешно време за много хора ако нещо не присъства в интернет, то все едно изобщо не съществува. Ето защо значението на корпоративния уебсайт е наистина огромно.

Фирменият сайт е лицето на Вашия бранд в Интернет. Той показва на потребителите кой сте, с какво се занимавате, къде се намирате и друга полезна информация. Той често създава първото впечатление за бранда Ви, увеличава аудиторията и клиентската база. Един добре структуриран, лесен за навигация сайт може да привлече много нови клиенти и да ги превърне в лоялни почитатели.

 

Отговорът на този въпрос зависи основно от сложността на сайта. При изготвяне на оферта, ние се ангажираме да дадем срок, след който ще получите напълно готов, тестван и функциониращ сайт.


Повечето съвременни сайтове се правят върху платформи като OpenCart и WordPress, които дават възможност за лесна промяна, както и добавяне на допълнително съдържание. При закупуване на сайт от нас, всеки клиент получава видео урок, в който е показано как можете да извършвате промени сами.


 

Фирменият уеб сайт е като визитна картичка на Вашия бизнес, достъпна за всички потребители на мрежата. В нея може да споделите своята визия, да представите своите продукти и услуги, а потребителите да се запознаят с бранда Ви. Новият уеб сайт е маркетинг инструмент, който може да установи и затвърди позициите Ви на пазара.

Интернет дава възможност и за директна продажба на стоки. Предвид огромния брой потребители, това се превръща в един много перспективен канал за реализация на продукцията. Ето защо дигиталното присъствие на бизнеса не е просто важно, то е задължително!

В секцията Портфолио може да се запознаете по-подробно с успешно завършени проекти за фирмени уеб сайтове и онлайн магазини, изготвени от нашия екип. През годините сме имали възможността да създадем сайтове за клиенти от различни области: туризъм, хотели, недвижими имоти и др.


 • Административен панел за управление на съдържанието
 • Дизайн (Разполагаме с широка продуктов каталог от дизайни)
 • Начална страница
 • Страница за продукти
 • Възможност за добавяне на атрибути на продукти
 • Различни езици в сайта
 • Контактна страница
 • Мобилна версия на сайта
 • Възможност за добавяне на страници
 • Връзки към социалните мрежи
 • SSL Сертификат
 • Оптимизация/Скорост на зареждане на уеб сайта
 • Модул за SEO оптимизация
 • Първоначална SEO оптимизация на всички страници
 • Брояч на посещенията
 • Закупуване и конфигурация на хостинг и домейн
 • Секции за блог, любопитно, новини
 • Карта на сайта, Контактна форма
 • Галерия със снимки и видео материали
 • Модул за защита от хакерски атаки и спам
 • Съставяне на професионален имейл за кореспонденция
 • SSL Сертификат

 


SSL сертификат

Използването на SSL сертификат е вече не просто екстра, а изискване, което ще помогне на класирането на сайта Ви в Google.

Лого

Важно е логото да бъде подходящо за визията на сайта Ви. Недобре изглеждащо лого може да развали целия дизайн.

Банери

Банерите са добър начин да фокусирате вниманието на потребителите си върху даден продукт, промоция или услуга.

Снимки

Изключително важно е снимките в сайта Ви да бъдат с добро качество. Те играят първостепенна роля и при скоростта на зареждане на сайта.

Модули

Използването на модули за показване на важна информация на потребителите е полезен начин да ги задържите по-дълго време в сайта си.

SEO URL адреси

SEO-friendly адресите са едно от основните изисквания за доброто класиране на сайта Ви в Google. На практика са задължителни!

Меню

Правилно структурираното меню ще помогне на потребителите Ви да открият полезната информация лесно и бързо.

Слайдшоу

Отличен начин да представите на потребителите си услуга, промоция или продукт, още при първия поглед на сайта Ви.

Текстове

Текстовото съдържание е основна предпоставка за успеха на сайта. Ако текстовете Ви не са качествени (интересни, убедителни, написани грамотно и с мисъл както за вашата аудитория, така и за подходящите ключови думи), шансът сайтът Ви да бъде успешен е малък.

Цветове

Цветовете на сайта Ви също имат своята роля. Употребата на много или неправилни комбинации може да отблъсне потребителите.

Имате нужда от уеб сайт?

Top Heading Element

Свържете се с нас

Заявете среща

Обадете ни се

Изпратете запитване

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Моля, попълнете полетата от формата и ние ще се свържем с Вас при първа възможност.