ИЗРАБОТКА НА САЙТОВЕ

Има стотици фирми за дигитален маркетинг и уеб дизайн. Всички те могат да Ви предложат изработка на сайт. Не всички обаче могат да предложат изработка на сайт, който е съобразен с целите на бизнеса.

Ние разбираме, че за Вас, като собственик на бизнес, не е важно просто да имате сайт.

Сайтът е инвестиция. Той е лицето на бранда в интернет.

Сайтът представя продуктите и услугите Ви в интернет без почивен ден. Затова ние разглеждаме всеки такъв проект първо от бизнес гледна точка.

ЗАЩО МИ ТРЯБВА САЙТ?

Сайтът Ви ще работи 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината. Така бизнесът Ви ще бъде достъпен постоянно.

Поддръжката на сайт е значително по-евтина и достъпна от поддръжката на офис. Може да се извършва и от един човек, не е необходим цял екип.

Всяка сериозна и развиваща се фирма има нужда от добър и работещ сайт. По този начин тя създава доверие в клиентите, че е благонадеждна и качествена.

Чрез сайта си можете да поддържате активна комуникация с много клиенти, без да е нужно да имате кол център или голям екип.

Сайтът Ви е достъпен за хора от целия свят, което дава възможност на бизнеса Ви да стане интернационален.

НЕ ВИ СЕ ЧЕТЕ ? НАТИСНЕТЕ "PLAY"

ЗАЩО ДА РАБОТИТЕ ТОЧНО С НАС?

 • Фокус върху бизнеса

  Нашата цел е да предоставим сайт, който в бъдеще да може да привлича повече клиенти за бизнеса Ви.
 • Обратна връзка

  Искаме да участвате активно в проекта и се стремим да поддържаме постоянна връзка.
 • Опит

  Нашият екип изработва сайтове от 2007 година насам. Имаме дългогодишен опит с най-популярните платформи като WordPress, Joomla, и други.
 • Инициатива

  Ще направим всичко възможно да разберем как работи бизнесът Ви, ще научим каквото е нужно за продуктите и услугите, ще използваме подходящи трикове и похвати, за да привлечем клиенти.

нашият работенпроцес в 3 стъпки

Имаме строго определен процес, по който протича изработката на всеки един уеб сайт. Това гарантира постигането на висококачествени резултати за кратък период от време.

планиране и стратегия

Ще направим първоначална среща, за да разберем малко повече за бизнеса Ви, целите и функциите на сайта.

дизайн и разработка

Определяне на дизайна и съдържанието на сайта според изискванията на клиента и реализирането му.

тестване и предаване

Тестване на работа на сайта и предаването му в готов вид на клиента.

Искаш ли да ни разкажеш подробно за твоя проект?

(Стъпка 1) Свали файла (Стъпка 2) Прочети и попълни (Стъпка 3) Изпрати ни го на имейл: web@seomax.bg (Стъпка 4) Получи оферта на твоя имейл оферта от нас

НЕ ОБИЧАТЕ ДА ПИШЕТЕ, А ОБИЧАТЕ ДА РАЗКАЗВАТЕ ?

Свържете се с нас и ние ще опишем и реализираме проекта вместо вас!

+359 32 334 333 / +359 889 833 433 / office@seomax.bg

Запознайте се с MAX

Нашата система за обслужване на клиенти!

ДРУГИ НАШИ УСЛУГИ

Изработка на онлайн магазини

Излезте на един от най-печелившите пазари в момента—онлайн търговията. Ние ще Ви помогнем да отворите свой електронен магазин.

Изработка на Landing Page

Харесвате си сайта, но не носи колкото Ви се иска продажби? С това можем да Ви помогнем чрез целевата страница. Нейната основна функция е по най-бързия начин да предложи и продаде стоката, от която се нуждае Вашия потребител.

Поддръжка на сайтове


Също като колите, сайтовете имат нужда от постоянна поддръжка, за да работят за бизнеса Ви и да носят приходи.

Изработка на мобилна версия


Ако искате сайта и продуктите Ви да бъдат забелязани, да предизвикат интерес и желание за покупка – Вашият сайт трябва да се визуализира добре на всякакви устройства – смартфон, таблет и дори телевизори.

Оптимизация на сайтове (SEO)

Достигнете до потребителите в момента, в който търсят продуктите и услугите Ви. Нашите специалисти ще изготвят стратегия, за да излезете напред в търсачките.

Редизайн на сайт


Ако преди са се харесвали по-сложни сайтове с повече съдържание, то днес потребителите обичат всичко да е просто - изчистен дизайн, лесно да намерят това, което търсят и да се свържат с Вас.


TOP