Изработка на сайт и уеб дизайн

Top Heading Element

Кога ни е нужен уебсайт?

Сайтът е инвестиция. Той е лицето на бранда в интернет. Сайтът представя продуктите и услугите Ви онлайн без почивен ден. Затова ние разглеждаме всеки такъв проект първо от бизнес гледна точка. Имате нужда от изработка на бизнес уеб сайт?

Вашият уеб сайт не е просто инвестиция! Той е онлайн маркетинг инструмент , който можете да използвате за развитието на Вашия бизнес. Чрез модерна визия и перфектно изграден уеб сайт, който следва всички нови тенденции на Google, Вие ще можете да превърнете всеки един посетител в успешно запитване, покупка, а защо не и лоялен клиент.

Изработка на сайт и уеб дизайн
Top Heading Element

Наши проекти

Gorilla slide

Gorilla

Създадохме модернистична и изчистена визия за корпоративния сайт на Gorilla onboard, който да представи услугите им по най-добрия начин.

изработка на уебсайт и уеб дизайн Leader96

Leader

Създадохме модерен и функционален фирмен сайт, който да представи дейността на иновативния лидер в прозиводстовото на велосипеди у нас Leader96.
изработка на уебсайт и уеб дизайн UP Guest

UPguest

Платформата на Upguest комбинира модерен уеб дизайн, отлично потребителско преживяване и функционалност в едно!
Top Heading Element

Допълнителни услуги при изработката на уеб сайт

wordpress icon
Top Heading Element

Защо WordPress?

WordPress е най-известната платформа за създаване на сайтове. И това не е случайно. Много хора си мислят, че WordPress e най-простият начин и следователно най-лошият. Затова се впускат в платформи като Magento и Joomla. Фейсбук също е лесен за ползване, но носи милиарди долари приходи годишно.

Именно лекотата на сайта е едно от основните неща, които го издигат в очите на потребителите и собствениците. Създадените сайтове с WordPress имат по-лесна администрация, по-бързо се класират в Google, и се отличават с уникален и красив дизайн.

wordpress icon
Top Heading Element

Предимства на сайтовете, които създаваме с WordPress

Прехвърляне на уебсайт
Top Heading Element

Прехвърляне на уебсайт

В даден момент може да стигнете до извода, че домейнът на сайта Ви не е подходящ – клиентите се заблуждават за това какво продавате, създава лошо впечатление, Google има лошо мнение за него или просто вече не Ви харесва. Появила се е нова хостинг компания на пазара с по-добри условия за Вас и искате да прехвърлите сайта си.

Ако го направите сами това може да доведе до някои проблеми – загуби на част от съдържанието, счупване на изображенията, забавяне на скоростта и дори понякога да изчезне всичко в сайта Ви.

Ако нямате задълбочени познания в уеб дизайна, тогава е по-добре да наемете специалист и да се насладите на промяната без излишни главоболия.

Прехвърляне на уебсайт
Top Heading Element

Защо ние да прехвърлим сайта Ви?

Увеличаване на скоростта на сайта
Top Heading Element

Защо е важна скоростта?

Представете си, че чакате на опашката на касите в някой супермаркет. На едната каса чакат 5 човека, а на другата 1. Вие нямате време за губене, затова ще изберете касата, на която ще минете по-бързо.

По същия начин мисли и потребителят, когато е в сайта Ви . Търпението му трае средно 3-4 секунди и ако сайтът не зареди, тогава губите клиент.

Скоростта на сайта е важна, както за потребителите, така и за класирането на сайт в търсачките. Бързите и оптимизирани страници ще ангажират повече посетители, по-голям трафик и ще увеличат продажбите Ви.

Увеличаване на скоростта на сайта
Top Heading Element

Как можем да помогнем?

Преди да започнем, нашият екип от уеб специалисти ще направи подробен анализ на Вашия сайт. Ще Ви предложим работещо решение, което да направи сайта по-бърз

Top Heading Element

Регистриране на домейн и хостинг

Домейнът е Вашата Интернет самоличност, а хостингът е домът на сайта Ви. Изборът и регистрацията им е подобно на регистрирането на фирмата Ви и офиса, в който ще оперирате.

Правилната регистрация на домейн и изборът на подходящ абонамент за хостинг е първата важна стъпка за стартиране на онлайн бизнес.

Top Heading Element

Предимствата, когато ние регистрираме уебсайта Ви

Редизайн на уебсайт
Top Heading Element

Редизайн на уебсайт

Също както модните тенденции, така се сменят и тенденциите за сайтове. Ако преди са се харесвали по-сложни сайтове с повече съдържание, то днес потребителите обичат всичко да е просто – изчистен дизайн, лесно да намерят това, което търсят и да се свържат с Вас.

Необходимостта от редизайн на сайт обаче не се изчерпва с това. Технологиите се усъвършенстват всяка една минута, Google обновява постоянно изискванията си, за да класира сайта Ви. Понякога се появяват бъгове в сайта и трябва да ги оправите веднага, за да не губите клиенти.

Тук се появяваме ние и преработваме целия дизайн и функционалност на сайта Ви, махаме това, което не Ви харесва в него и увеличаваме така нареченото „потребителско изживяване“, за да продавате повече.

Редизайн на уебсайт

Landing Page
Top Heading Element

Какво е Landing страница?

Още “Целева страница” – тя е от изключително значение за успеха на дадена рекламна кампания, тъй като това е страницата, която ще се отвори на потребителите, когато те кликнат върху вашата реклама.

Нейната основна функция е да убеди потребителя да извърши желаното действие – да остави имейла си, да се възползва от безплатен тест, да се обади, да направи покупка и др.

Тя трябва да бъде целенасочена и фокусирана, за да преведе потребителя през целия път до достигане на финалната дестинация – а именно извършването на конкретно действие. . Ефективната целева страница е мостът между изгубения потенциален клиент и успешната продажба.

Landing Page
Top Heading Element

Ползи на Landing страницата

Top Heading Element

Често задавани въпроси (FAQ)

Това е въпрос, който много често ни се задава и директен отговор няма. Всеки сайт, който изработваме се прави по спецификация на клиента и когато се вземат в предвид всички желания, се изготвя оферта с конкретна цена. Ако искате да знаете точно колко ще струва сайтът Ви, изпратете запитване на office@seomax.bg и ние ще Ви отговорим в най-кратък срок.


Фирменият сайт е лицето на Вашия бранд в Интернет. Той показва на потребителите кой сте, с какво се занимавате, къде се намирате и друга полезна информация. По този начин повече хора ще научат за вашата компания и дейноста ви. А колкото повече хора знаят за Вас, толкова повече клиенти ще имате. Един добре структуриран, лесен за навигация сайт може да привлече много нови клиенти.


 

 

Отговорът на този въпрос зависи основно от сложността на сайта. При изготвяне на оферта, ние се ангажираме да дадем срок, след който ще получите напълно готов, тестван и функциониращ сайт.


Повечето съвременни сайтове се правят върху платформи като OpenCart и WordPress, които дават възможност за лесна промяна, както и добавяне на допълнително съдържание. При закупуване на сайт от нас, всеки клиент получава видео урок, в който е показано как можете да извършвате промени сами.


 

Фирменият уеб сайт е като визитна картичка на Вашия бизнес, достъпна за всички потребители на мрежата. В нея може подробно да опишете бизнеса си, а потребителите да се запознаят с Вас. Новият Ви уеб сайт е маркетинг инструмент, който може да увеличи позициите Ви многократно. Интернет дава възможност и за продажба на стоки, а с огромнияброй потребители, това се превръща в един много перспективен канал за реализация на продукцията. Дигиталното присъствие на бизнеса не е важно, то е задължително!


 

 

В секцията Портфолио може да се запознаете по-подробно с успешно завършени проекти за фирмени уеб сайтове и онлайн магазини, изготвени от нашия екип. През годините сме имали възможността да създадем сайтове за клиенти от различни области: туризъм, хотели, недвижими имоти и др.


 • Административен панел за управление на съдържанието
 • Дизайн (Разполагаме с широка продуктов каталог от дизайни)
 • Начална страница
 • Страница за продукти
 • Възможност за добавяне на атрибути на продукти
 • Различни езици в сайта
 • Контактна страница
 • Мобилна версия на сайта
 • Възможност за добавяне на страници
 • Връзки към социалните мрежи
 • SSL Сертификат
 • Оптимизация/Скорост на зареждане на уеб сайта
 • Модул за SEO оптимизация
 • Първоначална SEO оптимизация на всички страници
 • Брояч на посещенията
 • Закупуване и конфигурация на хостинг и домейн
 • Секции за блог, любопитно, новини
 • Карта на сайта, Контактна форма
 • Галерия със снимки и видео материали
 • Модул за защита от хакерски атаки и спам
 • Съставяне на професионален имейл за кореспонденция
 • SSL Сертификат

 


SSL сертификат
Използването на SSL сертификат е вече не просто екстра, а изискване, което ще помогне на класирането на сайта Ви в Google.

Лого
Важно е логото да бъде подходящо за визията на сайта Ви. Недобре изглеждащо лого може да развали целия дизайн.

Банери
Банерите са добър начин да фокусирате вниманието на потребителите си върху даден продукт, промоция или услуга.

Снимки
Изключително важно е снимките в сайта Ви да бъдат с добро качество. Играят важна роля и при скоростта на зареждане на сайта.

Модули
Използването на модули за показване на важна информация на потребителите е полезен метод. за да ги задържите в сайта си.

SEO URL адреси
SEO friendly адресите са едно от основните изисквания за доброто класиране на сайта Ви в Google. На практика са задължителни!

Меню
Правилно структурираното меню ще помогне на потребителите Ви да разгледат полезната информация лесно и бързо.

Слайдшоу
Отличен начин да представите на потребителите си услуга, промоция или продукт, още при първия поглед на сайта Ви.

Текстове
Текстовете са основния елемент за успех на сайта . Ако текстовете Ви не са качествени, шансът сайтът Ви да е успешен е малък.

Цветове
Цветовете на сайта Ви също имат своята роля. Употребата на много или неправилни комбинации може да отблъсне потребителите.


Имате нужда от уеб сайт?

Top Heading Element

Свържете се с нас

Заявете среща

Обадете ни се

Изпратете запитване

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Моля, попълнете полетата от формата и ние ще се свържем с Вас при първа възможност.