ИЗРАБОТКАТА НА ОНЛАЙН МАГАЗИН ОТ SEOMAX.BG МОЖЕ ДА ВКЛЮЧВА

 • УНИКАЛЕН ДИЗАЙН, УДОБНА И ЛЕСНА АДМИНИСТРАЦИЯ
  Уникален дизайн; Доклади и отчети за продажбите; Възможност за отмятане статус на поръчките; Модули: Последно разгледани продукти, Подобни продукти, Свързани продукти; Възможност за добавяне на допълнителни езици;
 • RESPONSIVE ДИЗАЙН / МОБИЛНА ВЕРСИЯ
  Responsive дизайн / Мобилна версия на онлайн магазина удобна за всички мобилни устройства;
 • НЕОГРАНИЧЕН БРОЙ ВЪЗМОЖНОСТИ
  Неограничен брой снимки към продуктите; Неограничен брой купони и ваучери за отстъпка; Неограничен брой страници с информация; Неограничен брой банери за промоции на продукти; Неограничен брой социални профили и бутони за споделяне; Неограничен брой категории, продукти; продуктови опции и атрибути; филтър при търсене;
 • ОПТИМИЗИРАН ЗА ТЪРСАЧКИ (SEO)
  SEO Ready онлайн магазин (оптимизиране за търсачки), възможност за добавяне на мета-заглавие и мета-описание към продукт и категория; SSL сертификат; Коментари/Ревюта на продукти; Рейтинг система със звездички; Отчети за проследяване на влизанията, Връзка с Google конзола; Facebook pixel;
 • ДОСТАВКА И РАЗПЛАЩАНИЯ В ОНЛАЙН МАГАЗИНА
  Интегриране на различни методи за разплащане (Банков превод; Заплащане при доставка (Наложен платеж); PayPal, Epay, Кредитна/Дебитна карта), Различни методи за доставка (Безплатна доставка при сума над Х – лева; Получаване в магазина; Фиксирана сума за доставка; Интегриране модули на Еконт, Speedy и др.)
Back end panel opencart seomax

ЧАСТ ОТ ИЗРАБОТЕНИТЕ ОТ НАС ОНЛАЙН МАГАЗИНИ

нашият работенпроцес в няколко стъпки

Имаме строго определен процес, по който протича изработката на всеки един онлайн магазин. Това гарантира постигането на висококачествени резултати за кратък период от време.

планиране и стратегия

Ще направим първоначална среща, за да разберем малко повече за бизнеса Ви, целите и функциите на онлайн магазина.

дизайн и разработка

Определяне на дизайна и съдържанието на онлайн магазина според изискванията на клиента и реализирането му.

тестване и предаване

Тестване на работа на онлайн магазина и предаването му в готов вид на клиента.

Изработване на онлайн магазини: Тенденции

Електронната търговия е един от най-бързо развиващите се отрасли в момента. Не само в България, но и в световен мащаб.

През 2015 на родния ни пазар са били отчетени над 5 млрд. приходи от електронна търговия. В същия момент, към 2016, само 3% от малките и средни бизнеси в България продават онлайн.

Няма да има по-благоприятно време да инвестирате в онлайн магазин.

Ако имате собствен бизнес, електронният магазин може значително да намали разходите и да увеличи приходите Ви, защото работи денонощно и без почивен ден.

Ако искате да стартирате бизнес сега, това е страхотна възможност за малка инвестиция с голяма възвръщаемост. Продавайте повече чрез новия си онлайн магазин!

ЗАЩО ВИ ТРЯБВА ОНЛАЙН МАГАЗИН?

Онлайн магазинът Ви ще работи 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината. Така можете да продавате дори и извън работно време.

Не е нужно да плащате наем за физически магазин, нито да се ограничавате само в едно населено място. Разходите по поддръжката на онлайн магазина са значително по-малки и той е достъп до клиенти от различни населени места.

Не е нужно да имате голям персонал, за да работи онлайн магазинът Ви. Дори малък и сплотен екип могат да го поддържат и той да се развива.

Чрез онлайн магазина си можете да поддържате активна комуникация с много клиенти, без да е нужно да имате кол център или голям екип.

Онлайн магазинът Ви е достъпен за хора от целия свят, като по този начин броят на потенциалните Ви клиенти се увеличава значително.

НЕ ВИ СЕ ЧЕТЕ ? НАТИСНЕТЕ "PLAY"

ЗАЩО ДА НИ СЕ ДОВЕРИТЕ

ПРЕПОРЪЧАН ПАРТНЬОР ОТ

Партньор на СуперхостингБГ

ОРГАНИЗАТОРИ НА

Digital4Plovdiv Conference

ЧЛЕНОВЕ НА

Iab member seomax.bg

Ако искате оферта, просто попълнете формата. Толкова е лесно!

ДРУГИ НАШИ УСЛУГИ

Изработка на сайтове


Работим заедно с Вас, за да представим бранда, продуктите и услугите Ви в мрежата. Помагаме и при създаване на съдържанието, ако е необходимо.

Създаване на сайт с WordPress

WordPress е най-известната платформа за създаване на сайт.Именно лекотата на сайта е едно от основните неща, които го издигат в очите на потребителите и собствениците.

Оптимизация на сайтове (SEO)

Достигнете до потребителите в момента, в който търсят продуктите и услугите Ви. Нашите специалисти ще изготвят стратегия, за да излезете напред в търсачките.

Рекламиране в Google

Вие можете да достигнете до тези хора и да им предложите Вашите продукти. Платформата Google Adwords е един от най-ефективните методи за рекламиране онлайн.

Поддръжка на сайтове

Също като колите, сайтовете имат нужда от постоянна поддръжка, за да работят за бизнеса Ви и да носят приходи.

Изработка на мобилна версия

Ако искате сайта и продуктите Ви да бъдат забелязани, да предизвикат интерес и желание за покупка – Вашият сайт трябва да се визуализира добре на всякакви устройства – смартфон, таблет и дори телевизори.

ПОИСКАЙТЕ ОФЕРТА

Ако желаете да изработим сайт за Вас, можете да ни изпратите запитване или да се свържете с нас
TOP