Графичен дизайн и брандинг

Top Heading Element

Защо имате нужда от дизайн?

Днес онлайн потребителите до голяма степен се доверяват на визуалните си възприятия, за да оценят дали даден бранд заслужава тяхното внимание. В случай, че дизайнът на вашия уеб сайт, лого или рекламните ви материали не успеят да привлекат вниманието им, по всяка вероятност потенциалните ви клиенти няма да се ангажират и с посланията, които изпращате към тях.  

Затова дизайнът в различните му форми е от изключително значение за успеха на всеки бизнес. С подходящи дизайн, насочен към конкретна целева аудитория, значително увеличавате шанса да повишите разпознаваемостта на марката, да се отличите от конкуренцията и да привлечете повече нови клиенти, които да превърнете в лоялни поддръжници на вашия бранд.  

Графичен дизайн и брандинг
Графичен дизайн SEOMAX
Top Heading Element

Графичен дизайн

Можете да имате най-интересната статия, да предложите най-изгодна оферта или да се опитате да предадете най-ангажиращото послание чрез маркетинг каналите, които вашата компания използва, но те да не донесат никакъв ефект. Често причината за това се дължи на факта, че графичните материали, които използвате, не са достатъчно впечатляващи или не са съобразени с интересите и предпочитанията на целевата аудитория.
Нашият екип от опитни дизайнери ще ви помогне да създадете ефективни и отличаващи се графични материали за вашата реклама или уебсайт, с помощта, на които вашите послания ще ангажират потребителите с продуктите или услугите Ви. Независимо дали става въпрос за рекламни банери, брошури, каталози и други, нашите креативни дизайнери са насреща, за да ви предоставят качествени графични материали.

Графичен дизайн SEOMAX
Уеб дизайн
Top Heading Element

Уеб дизайн

Вашият корпоративен сайт или онлайн магазин са отличен канал, чрез който да представите бизнеса си и да предложите своите продукти или услуги на хората, които имат нужда точно от тях. За да изпълнява ефективно целите си, вашият сайт има нужда от уеб дизайн, който да бъде съобразен с нуждите на потребителите, които ще го използват. Така ще им осигурите отлично потребителско преживяване и лесна навигация в сайта, мотивирайки ги да извършат желаното действие.

Нашите уеб дизайнери имат дългогодишен опит и са отлично запознати както с добрите практики, така и с актуалните тенденции. Оставете на тях да се погрижат за уеб дизайна на вашия сайт!

Уеб дизайн
брандинг
Top Heading Element

Брандинг

Всеки успешен бизнес има своята история, която го прави разпознаваем, различен и неповторим. Един от ефективните начини да се отличите от конкурентите си и да ангажирате перфектните си клиенти, е като изградите визуална бранд идентичност.

От логото, през избора на цветове за уеб сайта и шрифта, който използвате върху етикетите на продуктите ви, например – всичко това е част от визуалната идентичност на вашия бранд. С помощта на нашите опитни дизайнери ще може да създадете брандинг, който ще ви помогне значително да развиете потенциала на вашия бизнес, като се свържете с вашите клиенти на емоционално ниво, заслужите тяхното доверие и генерирате повече приходи.

брандинг
Top Heading Element

Защо да изберете нас?

ГРИЖА ЗА ИМИДЖА

Нашите опитни специалисти знаят как да създадат дизайни, които привличат вниманието и ангажират потребителите. Те ще ви помогнат да представите вашия бранд в най-добрата му светлина.

ВНИМАНИЕ КЪМ БИЗНЕСА

Искаме да знаем точно какви са целите на вашия бизнес, за да ви помогнем да създадете подходящите графични материали, с чиято помощ да ги постигнете.

group 744

КОНСУЛТАЦИЯ

Винаги сме готови да дадем препоръки относно дизайна, така че той в максимална степен да отговаря на вашите изисквания и нужди, но да бъде съобразен с високите потребителски очаквания.

ОПИТ

Нашият дизайн екип има дългогодишен опит в създаването на рекламни материали за собствени и клиентски брандове и сме помогнали на множество компании да извлекат максимални ползи от дизайна на своя сайт, рекламни материали и т.н.

Графичен дизайн и брандинг
Top Heading Element

Нашето портфолио

Оставяме нашата работа говори вместо нас. Разгледайте портфолиото на SEOMAX, за да се запознаете с проекти, които сме осъществили за доволните ни клиенти.

Графичен дизайн и брандинг
Top Heading Element

Дизайн абонамент

Ако постоянно имате нужда от различни видове илюстративни графики и визии за вашите публикации в социалните мрежи, реклами или блог статии, абонаментната услуга вероятно е най-подходящият вариант за вас. Тя ви дава възможността да получите неограничен брой професионални дизайни за уеб или печат на цени, достъпни дори за ограничения бюджет на малък семеен бранд.

Top Heading Element

Често задавани въпроси (FAQ)

Портфолиото ни от услуги за графичен дизайн е богато. Ние предлагаме:

– Изработка или преработка на лого за изграждане или обновяване на вашата корпоративна идентичност.
– Изработка на каталози, брошури, плакати, флаери, банери и други рекламни материали за вашия бизнес
– Дизайн на билбордове и мегабордове, брандиране на леки автомобили, бусове и камиони, брандиране на витрини и дизайн на рекламни табла и табели;
-Изработка на офсетов печат, топъл печат, тампонен печат, ситопечат или термичен печат и др.

В случай, че имате конкретна идея, която искате да осъществите, свържете се с нашия екип, за да я обсъдим заедно.


В зависимост от избрания пакет и желанието на клиента може да предоставим до 3 вариант на лого, от които да изберете.


Голяма част от потребителите вече използват различни мобилни устройства, за да търсят информация и да се забавляват онлайн. Терминът адаптивен дизайн се отнася до уеб дизайн, който е съобразен с различните екрани, за да осигури отлично преживяване на потребителите, които разглеждат вашия сайт.


Имате нужда от нов дизайн?

Top Heading Element

Сходни услуги

Top Heading Element

Свържете се с нас

Заявете среща

Обадете ни се

Изпратете запитване

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Моля, попълнете полетата от формата и ние ще се свържем с Вас при първа възможност.