Уеб проекти

Уеб проекти

Изработка на уеб сайт stelajitebg.com

Форклифтбг ООД предлага напълно комплексни услуги по отношение на консултация, проектиране, доставка, монтаж и поддръжка на стелажни решения.

КЛИЕНТ

stelajitebg.com

ГОДИНА

2021

Изработка на уеб сайт pellucci.bg

Салон за красота „Пелучи“ – Вашият оазис на красотата – фризьорски услуги, маникюр, педикюр, ноктопластика, микроблейдинг, грим, миглопластика на атрактивни и достъпни цени.

КЛИЕНТ

pellucci.bg

ГОДИНА

2021

Изработка на онлайн магазин predavka.com

Компанията EMM. D. KOUMAKIS S.A. е основана през 1979 г., въплъщавайки визията на своя основател Емануел Кумакис, да създаде динамична и иновативна компания в сферата на индустриалните продукти, обслужващи машиностроенето и автоматизираното производство.

КЛИЕНТ

predavka.com

ГОДИНА

2021

Изработка на уеб сайт jeleva.com

Адвокатска кантора Желеви e създадена в началото на 1991г за предоставяне на правни съвети и услуги, с оглед нуждите на юридически и физически лица за разрешаването на казуси от национален, европейски или международен характер.

КЛИЕНТ

jeleva.com

ГОДИНА

2021

Изработка на уеб сайт lactima.net

Лактима ЕАД е производител на млечни продукти, лидер на българския пазар. Историята на компанията започва в далечната 1957г. като млекозавод във Велико Търново. Няколко години по-късно през 1962г. предприятието става поделение на Стопанското обединение „Млечна промишленост” – София.

КЛИЕНТ

lactima.net

ГОДИНА

2021

Изработка на уеб сайт simid.bg

”Симид” е българска компания с над 25 годишен опит в производството на хляб и хлебни изделия. В годините сме се доказали като безспорен лидер на пазара за хляб, както и като надежден партньор. Разполагаме с голям набор от прясно изпечени и замразени продукти и възможност да задоволим всеки един вкус.

КЛИЕНТ

simid.bg

ГОДИНА

2021

Изработка на уеб сайт rbplast.bg

Създадохме РБ Пласт ООД през 1994г. и с годините се превърнахме във водещият производител и доставчик на полиетиленови фолия, торби и опаковки в Югозападна България.

КЛИЕНТ

rbplast.bg

ГОДИНА

2021

Изработка на онлайн магазин elecs-bg.com

Започва своята търговска дейност с продажба на маркиращи клещи, етикети, резервни части за кари и сервизна дейност.

КЛИЕНТ

elecs-bg.com

ГОДИНА

2021

Изработка на онлайн магазин novedes.bg

В електронна аптека novedes.bg ще откриете голямо разнообразие от лекарствени продукти, хранителни добавки, медицинска и декоративна козметика, био и натурални продукти, медицински изделия и консумативи.

КЛИЕНТ

novedes.bg

ГОДИНА

2021

Изработка на уеб сайт buwelco.com

Днес Бувелко ООД е една от най-бързо развиващи се български производствени компании в машиностроителния сектор, специализиран в обработка на листов материал, металообработка и заваряване на разнообразни метални конструкции.

КЛИЕНТ

buwelco.com

ГОДИНА

2021

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Моля, попълнете полетата от формата и ние ще се свържем с Вас при първа възможност.