ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Моля, попълнете полетата от формата и ние ще се свържем с Вас при първа възможност.

Уеб проекти

Уеб проекти

Изработка на уеб сайт leader96.com

Лидер 96 е компания с повече от 20 години опит на пазара. Основната дейност на фирмата е свързана с производството и дистрибуция на велосипеди. Това е първата компания, която разработва и предлага електрически колела в България. Тя разполага с два модерни завода, в които работят над 550 души. Лидер 96 избраха дигитална агенция SEOMAX за изработката на техния нов сайт.

КЛИЕНТ

leader96.com

ГОДИНА

2019

Изработка на уеб сайт Worky.bg

Worky е споделено работно пространство в центъра на София. То  предоставя възможност на своите ползватели да намерят най-подходящата среда за тях в най-удобното време. Там ще откриете уютна атмосфера, която стимулира продуктивността и обмяната на идеи. В Worky може не само да работите, но да организирате различни събития, обучения и уъркшопи. Worky се довериха на дигитална агенция SEOMAX да изработи техния сайт.

КЛИЕНТ

Worky.bg

ГОДИНА

2019

Изработка на онлайн магазин E-fishing.bg

E-fishing.bg е онлайн магазин, който предлага богата гама от продукти за риболов. В него ще откриете стотици артикули – от лодки и палатки, до въдици и захранки. E-fishing.bg избраха дигитална агенция SEOMAX да изработи техния онлайн магазин.

КЛИЕНТ

E-fishing.bg

ГОДИНА

2019

Изработка на уеб сайт Geosis.bg

Гео Сис ЕООД е компания, чиято основна дейност е изграждането на системи за отопление, климатизация и вентилация. С повече от 15 години опит в тази сфера, компанията е реализирала редица успешни проекти за своите клиенти. Гео Сис държат на качеството, затова избраха нас да изработим новия им уеб сайт.

КЛИЕНТ

Geosis.bg

ГОДИНА

2019

Изработка на сайт Iabbg.net

IAB е най-голямото глобално сдружение на медии и технологични компании, отговорни за дигиталния бизнес. Локални IAB организации има в 46 държави на 6 континента. Компании от целия свят участват в разработването и прилагането на стандарти в онлайн бизнеса и работят за развиването на дигиталната индустрия, сигурността на личните данни и електронните политики, като същевременно консултират и помагат за това и на институции като Съвета на ЕС и сената в САЩ. IAB ни възложи задачата да изработим техния нов сайт.

КЛИЕНТ

Iabbg.net

ГОДИНА

2018

Изработка онлайн магазин Doruelbg.com

Дороуел ООД се занимава с внос и търговия на детски играчки от Китай. Предлагат широка гама от продукти, над 1000 вида. За да предложат удобно, бързо и коректно обслужване, Дороуел избраха Дигитална агенция SEOMAX, за да изработи техния сайт. В сайта лесно може да намерите всяка категория, която търсите и да поръчате бързо. Сайтът разполага и с форма за регистрация и различни методи за плащане. Освен това, ако искате да видите най-новите предложения, не е необходимо да ги търсите, защото може да ги видите още в началната страница, като отделна секция.

КЛИЕНТ

Doruelbg.com

ГОДИНА

2019

Изработка на онлайн магазин Randi.bg

Randi.bg е реално първият български магазин, през 2011, който започна да доставя хранителни стоки за цяла София онлайн. Продуктите си доставят директно от своя магазин. В момента магазина предлага над 7 000 артикула, сред които са млечни, месни продукти, хляб, плодове и зеленчуци, захарни изделия, консервирани и пакетирани храни, алкохолни и безалкохолни напитки и т.н.

КЛИЕНТ

Randi.bg

ГОДИНА

2019

Изработка на онлайн магазин Megz.eu

КЛИЕНТ

Megz.eu

ГОДИНА

Изработка на нов онлайн магазин Babymix.bg

BabyMix вече предлагат продуктите си в новия си сайт. В него ще намерите различни детски артикули като акумулаторни коли, бебешки колички, велосипеди, детски спортни стоки, играчки, проходилки и много други артикули, с които да зарадвате своето дете. За да даде на своите клиенти още един начин да пазаруват, фирмата се насочи към изработката на онлайн магазин.

КЛИЕНТ

Babymix.bg

ГОДИНА

2018

Изработка на уеб сайт Digital4plovdiv – D4p.bg

Днес Интернет е най-ефективния пазар за продажба на стоки и услуги, позициониране на бранда и споделяне на информация. Няма да намерите по лек и ефективен вариант, понеже огромната част от потенциалните ви клиенти са онлайн.

С цел осигуряване на повече информация на желаещите да посетят конференцията, изработихме сайта https://d4p.bg/, на който може да намерите информация за различните събития, организирани под това име, темите на конференциите, техните анонси както и информация за лекторите на всяка тема.

КЛИЕНТ

Digital4plovdiv

ГОДИНА

2020