Уеб проекти

Изработка на уеб сайт Limar – Финанси и Застраховане

Limar притежава дългогодишен опит в сферата на финансовите услуги и застраховането. Ние сме вашият надежден партньор за търговия със злато, сребро и валути, сключване на застраховки и кредитиране.

КЛИЕНТ

limar24.bg

ГОДИНА

2022

Изработка на уеб сайт Клиника Дерма ЕЛИТ

Ние сме клиника за дерматология и естетична медицина с 14 годишен опит в бранша. Нашият екип доктори, начело с д-р Ана Пейкова, лекува успешно кожни болести, белези, пигментации и капиляри. Водещи сме в естетичните процедури забавящи стареенето.

КЛИЕНТ

dermaellite-bg.com

ГОДИНА

2022

Изработка на уеб сайт AMMI

Разбирайки стремежа на днешните потребители към по-добър начин на живот, осъзнато и здравословно хранене, УНИТЕМП® разработи иновативна серия месни снаксове AMMI.

КЛИЕНТ

snackammi.com

ГОДИНА

2022

Изработка на уеб сайт Лайт Финанси

Лайт Финанси е част от голямото семейство на групата Лайт. Дружеството специализира в сферата на финансовите услуги. Екипът ни се състои от специалисти с дългогодишен опит в сферата на финансовите продукти и услуги.

КЛИЕНТ

lightfinance.bg

ГОДИНА

2022

Изработка на уеб сайт Digital4Bulgaria

Digital4 е фондация, чиято мисия е популяризирането на дигиталните технологии и развитието на дигиталния бранш в България. Като част от Internet Media Group, организираме различни инициативи в подкрепа на бизнеса и образованието. Мрежата от събития Digital4 събират заедно водещи специалисти, предприемачи и дигитални ентусиасти, създавайки нови бизнес възможности и подходяща среда за обмяна на ценни знания, опит и идеи.

КЛИЕНТ

digital4bulgaria.com

ГОДИНА

2022

Изработка на уеб сайт УМБАЛ „Свети Георги“

Университетската многопрофилна болница за активно лечение „Свети Георги“ е държавна университетска болница в структурата на Медицинския университет в Пловдив. В града е известна също като Държавната болница.

КЛИЕНТ

unihosp.com

ГОДИНА

2022

Изработка на уеб сайт Feather Designs

Зад Feather Designs се крие малък екип от хора с любов към дизайна и печатните материали. Въпреки че минималистичният дизайн е наша слабост, в сайта ще откриете продукти в букет от стилове, цветове и форми.

КЛИЕНТ

featherdesigns.bg

ГОДИНА

2022

Изработка на уеб сайт Европейски център по невронауки

Европейски център по невронауки е основан в началото на 2016 г. и е водещ доставчик на образователни технологии, учебни програми и професионални решения за обучение.

КЛИЕНТ

nscenter.eu

ГОДИНА

2022

Изработка на уеб сайт Краностроене инженеринг

Краностроене инженеринг“ ЕООД е фирма с над 50 годишен опит и традиции в проектирането и производството на подемни съоръжения

КЛИЕНТ

kranostroene.com

ГОДИНА

2022

Изработка на уеб сайт Хотел Форум, Слънчев бряг

Хотел “Форум” е част от HI Hotels Group и е чудесен избор за тези, които искат да се насладят на тиха и уютна морска почивка. Намира се в южната част на Слънчев бряг, която се характеризира с тишина и спокойствие, и е далеч от шума на центъра, но само на 10 минути пеша от град Несебър

КЛИЕНТ

forumsunnybeach.com

ГОДИНА

2022
Top Heading Element

Свържете се с нас

Заявете среща

Обадете ни се

Изпратете запитване

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Моля, попълнете полетата от формата и ние ще се свържем с Вас при първа възможност.