Уеб проекти

Сайт на спортно студио „Камато“, Пловдив

Cмapт cтyдиo KAMATO провежда различни занимания свързани със спорт, танци и изкуство. То e мяcтoтo, ĸъдeтo посетителите имат възмoжнocт дa cтaнeтe пo-плacтични, cтpoйни, гpaциoзни и apтиcтични. Удoбнoтo paзпoлoжeния, гъвĸaвaтa cиcтeмa нa зaплaщaнe, гoлямoтo paзнooбpaзиe нa гpyпи c paзличнo нивo нa пoдгoтoвĸa cъздaвaт блaгoпpиятни ycлoвия зa зaнимaния.

КЛИЕНТ

Камато

ГОДИНА

2022

Изработка на уеб сайт stelajitebg.com

Форклифтбг ООД предлага напълно комплексни услуги по отношение на консултация, проектиране, доставка, монтаж и поддръжка на стелажни решения.

КЛИЕНТ

stelajitebg.com

ГОДИНА

2021

Изработка на онлайн магазин predavka.com

Компанията EMM. D. KOUMAKIS S.A. е основана през 1979 г., въплъщавайки визията на своя основател Емануел Кумакис, да създаде динамична и иновативна компания в сферата на индустриалните продукти, обслужващи машиностроенето и автоматизираното производство.

КЛИЕНТ

predavka.com

ГОДИНА

2021

Изработка на онлайн магазин ardi-sport.com

„Арди Спорт“ е с обновен онлайн магазин
За всички фенове на актуални, свежи и модерни спортни решения идва добрата новина – „Арди Спорт“ е с обновен онлайн магазин.
След много години работа и познаване на пазар, пренасяме брандa „Арди Спорт“ и във виртуалното пространство!

КЛИЕНТ

ardi-sport.com

ГОДИНА

2021

Изработка на уеб сайт jeleva.com

Адвокатска кантора Желеви e създадена в началото на 1991г за предоставяне на правни съвети и услуги, с оглед нуждите на юридически и физически лица за разрешаването на казуси от национален, европейски или международен характер.

КЛИЕНТ

jeleva.com

ГОДИНА

2021

Изработка на уеб сайт lactima.net

Лактима ЕАД е производител на млечни продукти, лидер на българския пазар. Историята на компанията започва в далечната 1957г. като млекозавод във Велико Търново. Няколко години по-късно през 1962г. предприятието става поделение на Стопанското обединение „Млечна промишленост” – София.

КЛИЕНТ

lactima.net

ГОДИНА

2021

Изработка на уеб сайт simid.bg

”Симид” е българска компания с над 25 годишен опит в производството на хляб и хлебни изделия. В годините сме се доказали като безспорен лидер на пазара за хляб, както и като надежден партньор. Разполагаме с голям набор от прясно изпечени и замразени продукти и възможност да задоволим всеки един вкус.

КЛИЕНТ

simid.bg

ГОДИНА

2021

Изработка на уеб сайт rbplast.bg

Създадохме РБ Пласт ООД през 1994г. и с годините се превърнахме във водещият производител и доставчик на полиетиленови фолия, торби и опаковки в Югозападна България.

КЛИЕНТ

rbplast.bg

ГОДИНА

2021

Изработка на онлайн магазин 4sleep.bg

“УЕБ СОФТ 91” ЕООД е българска фирма основана през 2009 г. в гр. Пловдив. Специализирани сме в областта на електронната търговия, като предлагаме голямо разнообразие матраци и продукти за съня на водещи и доказали се на Българския пазар марки .

КЛИЕНТ

4sleep.bg

ГОДИНА

2021

Изработка на уеб сайт masterconstruction.bg

MasterConstruction е строително-инвестиционна компания, специализирана в проектиране, строителство и управление на качествени, устойчиви проекти. Част е от Евромастер импорт-експорт ООД, която е създадена през 1992 година и е сред пазарните лидери в търговията със стоки, свързани със строителството в България. Нашите сгради осигуряват по-високо качество на живот.

КЛИЕНТ

masterconstruction.bg

ГОДИНА

2021

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Моля, попълнете полетата от формата и ние ще се свържем с Вас при първа възможност.