Уеб проекти

Изработка на онлайн магазин ИНМАГ

Зад юридическото лице ИНМАГ ЕООД стои малка семейна фирма. Имаме над 20 г. опит в търговията на дребно с промишлени стоки с физически магазини.

Не случайно сме избрали името си. ИнМаг означава преди всичко Интересен Магазин за интересни стоки! А, интересни стоки можем да предлагаме само със собствен внос от фабриката на света – Китай. Освен вносител, ние сме дистрибутор на големи вносители и производители в България на стоки в нашата област.

КЛИЕНТ

inmag.bg

ГОДИНА

2022

Изработка на уеб сайт Atra

Фирма Атра е водещ производител в България на електроинсталационни изделия и осветителни тела. Предлагаме богата гама от висококачествени продукти, които намират приложение в различни сектори – промишлеността, строителството и бита.

КЛИЕНТ

atra-bg.com

ГОДИНА

2022

Изработка на уеб сайт Феникс Грес

„Феникс Грес“ ООД е създаден през 2011 година с амбицията да бъде предпочитания доставчик на плочки за баня, теракот, гранитогрес, клинкер, облицовъчни камъни, смесители и мозайки на магазините за баня в България.

КЛИЕНТ

feniks.bg

ГОДИНА

2022

Изработка на уеб сайт Vision Meat

VISION MEAT е брандът, който ти предоставя възможност да разнообразиш начина си на хранене. Вече можеш да се храниш по-балансирано и природосъобразно, без да се лишаваш от вкуса, който обичаш.

КЛИЕНТ

visionmeat.eu

ГОДИНА

2022

Изработка на уеб сайт Империал Хайтс

Комплекс “Империал Хайтс” е част от веригата HI Hotels Group.

Комплексът разполага с общо 30 вили и е чудесен избор за тези, които искат да се насладят на тиха и уютна морска почивка. Намира се в непосредствена близост до к.к. Слънчев бряг и е построен върху хълм.

КЛИЕНТ

imperialheights.eu

ГОДИНА

2022

Изработка на уеб сайт HI Hotels Group

HI Hotels Group е просперираща компания създадена през 1999 г., която обединява хотелите – HI Hotels Imperial Resort, Форум и вили Imperial Heights в Слънчев бряг, както и хотели Бор и Еделвайс, намиращи се в к.к. Боровец. Хотелите са подходящо място за отдих и почивка, както и за организиране и провеждане на конференции, семинари и бизнес срещи.

КЛИЕНТ

hihotelsgroup.com

ГОДИНА

2022

Изработка на уеб сайт BonOil

Bonoil Ltd journey started in 2007 with the production of sunflower oil. In 2012 Bonoil LTD opened its second factory and additional storage units.

Concentrating on the production of sunflower seed products Bonoil LTD has become one the leading manufacturers and exporters on the international market.

КЛИЕНТ

bonoil.com

ГОДИНА

2022

Изработка на уеб сайт FitFast

Keto Cups е нов вид шоколадов десерт на българския пазар. Те са различни интересни и безумно вкусни шоколадови чашки с пълнеж от фъстъчено масло.

Направени по специално разработена рецепта от прецизно подбрани и комбинирани съставки.

КЛИЕНТ

fitfastbg.com

ГОДИНА

2022

Изработка на онлайн магазин SPRINTEX

Стоим зад мотото „спортът е здраве“ и връщаме баланса на тялото, чрез качествено възстановяване и грижа за Вас.

Денис Димитров е професионален атлет, два пъти европейски вицешампион, многократен републикански и балкански златен медалист в дисциплините 60 м, 100 м и 200 м. Държи рекорда на България в дисциплината 100 м при юношите, което е и второто най-бързо бягане в историята на българския спринт. От 2013 г. Денис носи титлата най-бързият българин и е непобеждаван в късите бягания на родна земя.

КЛИЕНТ

sprintex.bg

ГОДИНА

2022

Изработка на онлайн магазин DR. SCHULZ

DR. SCHULZ е българска компания, която се занимава с внос и дистрибуция на първокласни продукти получени от пресовани конопени семена – CBD.

КЛИЕНТ

doctor-schulz.eu

ГОДИНА

2022
Top Heading Element

Свържете се с нас

Заявете среща

Обадете ни се

Изпратете запитване

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Моля, попълнете полетата от формата и ние ще се свържем с Вас при първа възможност.