6 истории за успеха от нашите стажанти

SEOMAX търси стажанти

В служебния имейл на SEOMAX често получаваме запитвания за стаж, дори когато няма активни обяви, което ни прави изключително щастливи. Да помагаме на младите и мотивирани хора да получат добър старт в кариерното си развитие и да натрупат ценен опит, за нас винаги е било приоритетна цел. Затова сме нетърпеливи да обявим, че стажантските програми на SEOMAX в четири важни направления: Дигитален маркетинг, Графичен дизайн, Копирайтинг и SEO,  отново са отворени.

Ако смяташ, че именно ти си нашият човек, кандидатствай още сега! А тук ще откриеш допълнителна информация за всяка една от стажантските програми и изискванията към кандидатите:

За да те вдъхновим, решихме да ти разкажем успешните истории на 6-ма наши стажанти, които след като завършиха програмата, станаха част от сплотения екип на SEOMAX! Виж какви са техните впечатление и какво са успели да научат по време на стажа им при нас:

Поли – стажант по Дигитален маркетинг и настоящ Маркетинг специалист в SEOMAX

Да потърся възможност за стаж в SEOMAX бе силно повлияно от желанието ми да се развивам в средата на дигиталния маркетинг. След кратко проучване и без никакъв трудов стаж, но с голямо желание за развитие, предприех първата стъпка. Стажът за мен бе едно истинско приключение, изпълнено с много нови знания, надграждане на умения, разрешаване на интересни казуси и запознанство с невероятен, сплотен екип. По време на стажа значително надградих своите маркетинг умения и придобих ценен опит, благодарение на активното участие в работния процес. Не мога да си представя по-добър старт в професионалното ми развитие, защото SEOMAX надхвърли моите очаквания. След стажа получих предложение да стана част от този екип и дори за момент не се замислих – знаех, че съм на Правилното място.

Вики – стажант по Дигитален маркетинг и настоящ Маркетинг специалист в SEOMAX

“Започнах стажа си в дигитална агенция SEOMAX през май 2020 година. Свързах се с агенцията с имейл, без да има обявена стажантска програма. Желанието ми да се развия в дигиталния свят беше (и продължава да бъде) много силно и това се бе превърнало в моя цел през последните години. Страстта ми към дигиталния свят се появи случайно. Бях в труден период и имах нужда от нещо ново, но не знаех какво точно. И тогава записах цялостната програма по дигитален маркетинг в СофтУни, която ми даде много знания. Почти година и половина по-късно започнах стажа си в SEOMAX. По време на стажа успях да надградя значително знанията и уменията, които имах. Придобих много ценен опит, срещнах се с професионалисти, от които не спирам да се уча и да черпя вдъхновение. След приключване на стажа, получих предложение да стана част от екипа на агенцията. Благодарна съм на SEOMAX, че ме направиха част от невероятния екип и сбъднаха моята мечта. Всички са много мили, отдадени и отзивчиви. Ако и Вие искате да се развивате в сферата на дигиталния маркетинг – запишете се за стажантската ни програма.”

Робърт – стажант по Дигитален маркетинг и настоящ Маркетинг специалист в SEOMAX

“Преди да кандидатствам за стаж в SEOMAX, бях преминал през цялостната програма на SoftUni – 1 година обучение за дигитален маркетинг. Честно казано бях със самочувствие, че разбирам платформите, но се оказа, че това е така само на теория. Когато започнах стажа и имах възможност да работя с ментор по реални проекти, осъзнах, че работната среда в дигиталния маркетинг е далеч по-комплексна и въпреки всичките обучения, имах чувството, че започвам от нулата. В рамките на 3 месеца надградих знания и научих нови техники и похвати, които колкото и уроци да бях изгледал, нямаше да имам възможност да разбера правилно, ако не беше допира ми до работна среда. Много бързо се влюбих в обстановката, динамиката и екипа и единствената ми цел беше да покажа най-доброто от себе си, за да стана част от SEOMAX. В крайна сметка считам, че това беше най-добре инвестираното време от моя страна и се радвам, че имах възможността да стана част от младия и амбициозен екип на компанията.”

Дани – стажант по Графичен дизайн и настоящ графичен дизайнер в SEOMAX

“Още от момента на постъпването ми като стажант в SEOMAX се почувствах на правилното място. Екипът е страхотен и много отзивчив, помогнаха ми да навляза много бързо в процеса на работа. Работата ми с ментор беше изключително полезна и продуктивна, получавах обратна връзка редовно, което за мен беше от изключителна важност. Стажът в Дигитална агенция SEOMAX може да бъде първата важна стъпка към реализиране на мечтаната ви работа.”

Стаси – стажант по Копирайтинг и настоящ копирайтър в SEOMAX

“Възможността за стаж в SEOMAX се появи в момент, когато се колебаех каква посока в кариерното ми развитие да поема – дали да избера сигурна професия, която не ми носеше удовлетворение, или да се гмурна в непознатото и да опитам нещо различно. Избрах второто и не съжалявам. По време на стажа успях значително да надградя  уменията си за създаване на различни видове текстове, получих чудесни менторски насоки и придобих ценен опит, който ми даде увереност. След стажа получих предложение да стана част от екипа на агенцията и бях изключително щастлива. Всеки ден имам възможността да работя с прекрасни и отдадени хора, от които уча и които винаги са насреща да помогнат. Радвам се, че работя с такъв страхотен екип, продължавам да уча и да се справям с предизвикателните задачи и динамиката, които неизменно съпътстват работата на един копирайтър.”

Татяна – стажант по SEO и настоящ SEO специалист в SEOMAX

“Възможността за стаж в SEOMAX беше търсена от мен възможност за развитие в сфера на дигиталните услуги. Идеята, с която стартирах стажантската програма беше да натрупам опит и знания в дигиталния маркетинг, но малко след като започнах с помощта на екипа осъзнах, че моето място е в SEO отдела. По време на стажа ми придобих много нови знания тясно свързани с оптимизацията, благодарение на моите ментори. Всички служители в компанията са внимателно избрани и формират страхотен екип, който е добре стикован и отзивчив. Истинско удоволствие е да работиш с всеки един от специалистите в различните отдели. След повече от година прекарана в SEOMAX мога спокойно да кажа, че това е правилното място за всеки, който иска да стартира своята кариера, да придобие нови умения и да създаде ценни контакти.

И ти може да бъдеш на тяхното място. Ако историите им са те вдъхновили, подавай своята кандидатура и CV още сега на hr@seomax.bg!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Top Heading Element

Свържете се с нас

Заявете среща

Обадете ни се

Изпратете запитване

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Моля, попълнете полетата от формата и ние ще се свържем с Вас при първа възможност.