В продължение на няколко дни ние изучаваме Вашия сайт и сайтовете на конкурентите и показваме как и какво трябва да се промените , следвайки примера на водещите конкуренти, за да се оптимизира и позиционира сайтът по-ефективно.

Поставяме акцент върху разкриването на вътрешния потенциал на сайта, отстраняване на технически проблеми, компетентна вътрешна оптимизация и поставяне на качествени постоянни връзки.

Определяме оптималната посока за по-нататъшното развитие на Вашия сайт и разработваме стратегия за неговото популяризиране, което Ви позволява да спестите време, и финанси. Препоръките съставяме максимално подробно и разбираемо, а текстът съдържа много снимки за нагледност.

Също така показваме колко и какви външни връзки имат конкурентите, какви методики използват за популяризиране. За консултация от 14 дни разглеждаме посочения от Вас сайт на конкурентите и показваме неговите методи за популяризиране.

Подробно се описват най-ефективните начини за увеличаване на целевия трафик и увеличаване на входящите връзки към Вашия сайт, способите за проследяване дейността на конкурентите. Също така, описваме свой алгоритъм за писане на ефективни текстове за привличане на посетители в сайта.

От деня, в който получите препоръката, ще започне избраният от Вас период на консултация от 14 работни дни ( без събота и неделя), в продължение на които ние ще отговаряме на всички възникнали въпроси. 14 дни на отговори на въпросите включват общо 4 часа от нашето време за отговори на въпросите по имейл.

Ако е необходимо, можем да пренесем или да разделим отговорите на въпросите на удобен за Вас период. Препоръки за 2 седмици се разбира общуване по e-mail, без общуване по Skype. Съставянето на препоръката ще отнеме 10-15 дни.

Вие получавате подробни насоки за популяризиране на Вашия сайт, както и таблици с външни връзки към Вашия сайт и сайта на конкурента.