Клиенти

Казват, че най-добрата реклама е препоръката. Секция "клиенти" е създадена от нас с две цели: първата е да вдъхнем на своите клиенти доверие в качеството на услугите, които им предоставяме, а втората е чрез тази страница да благодарим на нашите клиенти, че са отделили време да дадат  обратна връзка за съвместната ни работа. Всички проекти в референции са били свързани с проекти от дигиталния маркетинг: изработка на сайтове и онлайн магазини, интернет реклама и онлайн маркетинг.

Референции

Ето какво споделят клиентите за нас:

Хотел "Свети Георги"

С настоящата препоръка бих искал да препоръчам Петър Дяксов, в качеството му на управител на дигиталната агенция SЕОМАХ и професионалист в сферата на онлайн маркетинга. Познавам Петър от 10 години, той ми помогна да създадем нов уеб сайт за хотел „Свети Георги" и създаде съответната оптимизация и маркетинг. Мога да обобщя, че резултатите от неговата работя бяха отлични. В този проект, той прояви нужното търпение и професионализъм.

Смятам, че Петър е активен и целеустремен млад човек. Винаги се стреми да довърши поетия си ангажимент, прецизно и навреме. Имайки възможността да наблюдавам как управлява екипа си, впечатление прави, че той може да мотивира, ясно да делегира и да следи за изпълнението на задачите.

Отчитайки неговите лични качества, умения и професионални постижения го превръщат в добър ръководител. От всичко казано по-горе, уверен съм, че Петър Дяксов е добър професионалист и искрено го препоръчвам.

С уважение,

Мартин Димов

Управител,

Хотел"Свети Георги"

София

Интершоп ООД

РЕФЕРЕНЦИЯ

от

Интершоп ООД

Интершоп ООД, гр. Пловдив издава настоящата препоръка на Тендрик ООД - Seomax Bulgaria в доказателство на успешните проекти, реализирани съвместно. Изказваме нашата удовлетвореност от постигнатите резултатите, професионализма и проявената коректност при съвместната ни работа. Благодарни сме за прилагането на индивидуален подход към нашите изисквания, които бяха изпълнени в срок.

С настоящата референция препоръчваме Тендрик ООД на всички бъдещи клиенти, защото рекламните материали, подготвени за нашите онлайн магазини допринесоха за доброто представяне на продуктите ни и постигнахме добри резултати в продажбите.

Международен панаир Пловдив

„Международен панаир Пловдив" АД издава настоящата референция на "Тендрик" ООД / Дигитална агенция SЕОМАХ"ООД/ като израз на нашето удовлетворение от съвместната ни работа.

Агенцията организира цялостен дигитален маркетинг на някои от най- значимите прояви от изложбената програма на Международен панаир Пловдив. „Тендрик" ООД спечели доверието ни със своя професионализъм и коректност. Отличните ни впечатления са на база на добре квалифициран и отзивчив екип, креативни идеи, бързи реакции и добри резултати.

„Международен панаир Пловдив" АД препоръчва "Тендрик" ООД / Дигитална агенция SЕОМАХ"ООД/ като коректен и надежден партньор .

Стефанов Мотърс ЕООД

ПРЕПОРЪКА

С Дигитална агенция 5ЕОМАХ работим от 9 месеца. Настоящата препоръка е израз на нашето удовлетворение от съвместната ни работа. Те са изключително коректен партньор, който изпълнява нашите проекти за реклама в уговорените срокове. Сътрудничеството с тях протича винаги на изключително високо ниво, защото екипът им цени нашето време, изпълнява съвместно всички наши изисквания и обикновенно завършва поставените задачи преди определените за това срокове.

Служителите на Дигитална агенция 5ЕОМАХ са отзивчиви и последователни в работата си и с тях се работи лесно и приятно. Не щадят време и усилия при постигане на поставените цели, дават полезни съвети и препоръки, базирани на техния опит в бранша.

Резултата е създаване на добри продукти базирани на творчески подход и задълбочено проучване на всички детайли. Рекламите са съобразени със спецификата на дейността ни, която изисква честа смяна на визиите на автомобилите.

Бпагодаряние на тяхната работа се увеличи потока от хора достигащи до нашият сайт и в социалните мрежи значително се увеличи интереса към нашите предложения.

Препоръчвам Дигитална агенция 5ЕОМАХ като надежден и коректен партньор в сферата на дигиталния маркетинг и наш бъдещ партньор.

ВИ КЕЙ ИМПЕКС ООД

ПРЕПОРЪКА

Работя с дигитална агенция 5ЕОМАХ вече половин година. Първоначалната причина да се свържа с тях, беше нуждата ми от професионално изготвяне и управление на онлайн реклама за интернет магазина ми.

Две години преди да се свържа със 5ЕОМАХ, интернет магазинът ми беше стартиран. През това време се опитвах сам да управлявам рекламите във фейсбук и гугъл, което водеше до смесени и непостоянни резултати. Това ме наведе на мисълта, че може би онлайн пазарът е неподходящ за продуктите, които предлагам. След среща с представител на 5ЕОМАХ, започнахме съвместна работа, като нямах набелязани конкретни цели. На втория месец от работата ми с агенцията, онлайн магазинът беше печеливш с минимален бюджет за реклама.

Екипът на 5ЕОМАХ е съставен от млади професионалисти с изключително креативно мислене. Начинът, по който те подходиха към проекта ми, ми направи страхотно впечатление, тъй като те не само се опитват да аранжират най-добрия микс от реклами, но се стараят да разберат и всички специфики свързани с продуктите, които предлагам, за да могат да изработват рекламата още по ефективно.

След няколко месеца работа, екипът на 5ЕОМАХ направи анализ на резултатите до момента, от което последва тяхната препоръка да добавим и SЕО оптимизация на интернет магазина. От само два месеца ползване на тази услуга, видимостта на магазина се е повишила двойно, като това е може би най-важния фактор един интернет магазин да бъде успешен.

Работата на 5ЕОМАХ по интернет магазина ми го превърна от един занемарен проект, в нещо което ми носи реални доходи. Освен професионализма и ефективноста, които екипът на 5ЕОМАХ влагат в работата си, те проявяват и несравнимо персонално отношение към индивидуалните и специфични нужди на отделните проекти.

Опитът ми със 5ЕОМАХ е изключително позитивен и възнамерявам да продължа работа с тях, докато резултатите от това съвместно партньорство са толкова видими. Препоръчвам дигитална агенция 5ЕОМАХ като лидер в компетентността в извършването на дигитален маркетинг.

Хепитранс ЕООД

РЕФЕРЕНЦИЯ

от „Гео Сис" ЕООД
за Дигитална Агенция SEOMAX

Ние от фирма „Гео Сис" ЕООД искаме да изкажем огромни благодарности към Дигитална агенция SEOMAX за безупречната ни съвместна работа от близо две години. Фирмата им има изграден колектив от професионалисти, които се стараят да превърнат очакванията ни в реалност. С времето, успяхме да изградим стабилни взаимоотношения и доверие.

За периода ни на съдружие, SEOMAXнаправиха онлайн магазин по точните ни задания и показаха компетентност, изпълнителност и отговорност. Днес, сайтът оперира безупречно и позволява на нашите клиенти да се докоснат до бизнеса ни с лекота. Допълнително, SEOMAX водят рекламни кампании за нас във Facebook и Google Adwords, като след края им изготвят подробен репорт с анализ.

Дигиталната агенция се отличава със способността да оптимизира произведеното съдържание, за да може то да има по-добра позиция в Соо§1е. Това мигновено доведе до повече трафик към сайта ни и повишена ангажираност на посетителите.

Най-важно за нас остава отношенито. Хората от екипа на SEOMAX са загрижени за нас. Винаги искат да предложат най-доброто и още повече - те проявяват самоинициатива. Самоинициатива, която винаги е подкрепена с добра идея и мотивация за изпълнение, а това всеки път води до положителни резултати.

С изброените позитиви от сътрудничеството, ние от „Гео Сис" ЕООД имаме необходимата увереност, че с Дигитална агенция SEOMAX ще продължим дълготрайните си и стабилни бизнес отношения.

Хепитранс ЕООД

Р е ф е р е н ц и я

относно дейността на Дигитална агенция „SEOMAX” във връзка с изработката

на фирмен сайт на „ХЕПИТРАНС” ЕООД

 

„Хепитранс” ЕООД е транспортна фирма, извършваща товарни превози на територията на България, Гърция и Румъния. Необходимостта от актуален уеб сайт ни свърза с Дигитална агенция „SEOMAX”.

Екипът на „Хепитранс” ЕООД  изказва своята удовлетвореност от работата си със специалистите на Дигитална агенция „SEOMAX”  по създаването  и поддръжката на уеб сайта на фирмата.

Първите ни впечатления бяха, че в „Сеомакс” се работи коректно и професионално, като се вземат предвид всички изисквания на клиента. В течение на работата, нашите впечатления се затвърдиха и ние останахме много доволни  като цяло от изработката и цялостната визия на сайта на „Хепитранс” ЕООД.

По време на нашата съвместна работа, екипът на „Сеомакс” ни позволи да участваме активно в изработката на сайта. Съобразяваше се с всяко наше желание. Нашето мнение и оценки винаги са били водещи при финалните решения относно дизайна и функционалността.

Позитивното отношение ориентирано към клиента, наред с професионалните решения, съвети и насоки, който получихме от Дигитална агенция „SEOMAX”, оценяваме изключително високо.

В резултат на добрата комуникация между „Хепитранс” ЕООД като клиент и Дигитална агенция „Сеомакс”  като изпълнител смятаме, че постигнахме отлични резултати, съответно и въздействие на сайта ни, както и възвращаемост на нашите вложения за изработка на сайта.

Препоръчваме Дигитална агенция „SEOMAX”  на всеки, който търси професионализъм, коректно отношение и висока ефективност.

 

Управител „Хепитранс”EООД:

Петър Арабаджиев

Актив Декор ЕООД

Работим с фирма “Тендрик ООД” и Дигитална агенция SEOMAX от няколко месеца.

Беше ни препоръчана като една от най-сериозните фирми в областта на СЕО и дигиталния маркетинг в България.

Със СЕОМАКС направихме нашия нов и функционален електронен магазин, с който успяваме да покажем по най-добрия начин предимствата, дизайна и лукса на нашите стоки за домашен текстил на фирма “Актив Декор” ЕООД.

Партньорството ни излезе извън рамките на формално изработване на електронен магазин, защото освен визия, постигнахме функционалност. След обстойния одит на специалистите от СЕОМАКС разбрахме колко много промени и добавяне на информация трябва да се направят в електронния магазин, извън тези които им бяхме задали първично, за да стане наистина удобен за ползване и да изпълни предназначението си. Този коректен и изключително професионален подход беше причината да се доверим и да възложим на СЕОМАКС работата по изработката на електронния магазин.

Стилът на работа на Агенцията е творчески и професионален, със задълбочено проучване на всички детайли чрез изграждане на CMS и последващи действия за постигане на възможно най-добри резултати. Те имат капацитета да поемат цялостното позициониране на бизнеса ни.

Екипът на СЕОМАКС е наистина уникален - млади и амбициозни хора, с неформален подход, с отговорност и търсене на резултативност, без спестяване на време и усилия при постигане на поставените цели. И резултатите идват - имаме голяма посещаемост на електронният магазин, той стана наистина “видим” и предпочитан за хората с усет към лукса и качество.

Препоръчвам фирма “Тендрик ООД” и Дигитална агенция SEOMAX като изключително надежден и коректен партньор, с който бизнеса Ви ще стане още по-успешен.

Русковец

Работим с  фирма Дигитална агенция SEOMAX от няколко месеца. Беше ни препоръчана като една от най-сериозните фирми в областта на СЕО и дигиталния маркетинг в България.

Със СЕОМАКС направихме нашия нов и функционален сайт, с който успяваме да покажем по най-добрия начин предимствата и красотата на Русковец Термал СПА § СКИ Резорт, Добринище.

Партньорството ни излезе извън рамките на формално изработване на сайт, защото освен визия, постигнахме функционалност. След обстойния одит на специалистите от СЕОМАКС разбрахме колко много промени трябва да се направят в сайта ни, за да стане наистина удобен за ползване и да изпълни предназначението си. Този коректен и изключително професионален подход беше причината да се доверим и да възложим на СЕОМАКС работата по оптимизация на сайта ни за по-доброто му позициониране в дигиталното пространство, а след това им предоставихме и управлението на фейсбук страницата ни.

Стилът на работа на Агенцията е творчески и професионален, със задълбочено проучване на всички детайли чрез изграждане на CMS и последващи действия за постигане на възможно най-добри резултати. ТЕ имат капацитета да поемат цялостното дигитално позициониране на бизнеса ни.

Екипът на СЕОМАКС е наистина уникален – млади и амбициозни хора, с неформален подход, с отговорност и търсене на резултативност, без спестяване на време и усилия при постигане на поставените цели. И резултатите идват – заетостта на хотела се вдига, той стана наистина „видим“ и предпочитан за индивидуални гости и корпоративни партньорства.

Препоръчвам Дигитална агенция SEOMAX като изключително надежден и коректен партньор, с който бизнеса Ви ще стане още по-успешен.

Модико България

С настоящата референция бихме желали да изразим нашите отлични впечатления от съвместната ни работа с екипа на Дигитална агенция SEOMAX, които се ангажираха с представянето на нашия бизнес, изработка на онлайн магазин и SEO оптимизация на сайт.

Избрахме Дигитална агенция SEOMAX за наш партньор, след като се запознахме с дългогодишния им професионален опит и постигнатите резултати в областта на съвременните интернет технологии.

С екипът се работи коректно, бързо и изключително професионално. По време на изработката на нашия онлайн магазин всички изисквания, които поставихме относно външния вид и функционалността, бяха успешно реализирани. Персоналът на фирмата включва опитни специалисти, които са в състояние да организират и допълнителни обучения, за които сме им изключително благодарни. Относно поддръжката сме спокойни и ежедневно обгрижвани. Съветите и насоките, които получаваме и доброто разбирателство помежду ни, направи Дигитална агенция SEOMAX един изключително важен партньор за нас. Планираме да им възложим изпълнение и на други сайтове за различни продукти и търговски марки.

Изразяваме удовлетворението си от съвместната си работа и препоръчваме без никакви колебания Дигитална агенция SEOMAX като коректен и надежден партньор.

Благодаря Ви, че нашият бизнес се развива по-бързо!

R&D Solutions Ltd

П Р Е П О Р Ъ К А

В настоящата препоръка искам да разкажа за съвместната ни работа с Дигитална агенця SEOMAX. За времето, в което работехме заедно, SEOMAX успяха да направят значително по-разпознаваема компания R&D Solutions, за което им благодаря!

Тъй като се намираме в София, работехме със софийския офис на SEOMAX и по-конкретно - с Димитър Денев. Искам да му благодаря за работата, която успя да свърши за тези 3 месеца – разширяване на аудиторията и значително повишаване на интереса към бранда.

Благодарение на подобрения в посока генериране на интересно и полезно съдържание на сайта ни и в социалните мрежи значително се увеличи интересът към услугите, които предлагаме.

Успяхме да стартираме първи за нас уебинар, като това ще ни даде една стабилна основа за по-нататъшна поредица от уебинари. Кампанията свързана с него беше изготвена много професионално, така че да достигне през различни канали до целевата ни аудитория.

От дигиталната агенция направиха и SEO оптимизация на съдържанието, което генерираме, като това доведе до по-предното ни позициониране в търсачките.

Искам да благодаря на SEOMAX и на Димитър за професионализма, компетентността и бързината, с която изпълняваха нашите искания и за това, че успяха да разчупят и разнообразят нашето послание и най-вече да направят така, че то да достигне до повече хора!

Препоръчвам SEOMAX като надежден и лоялен партньор в сферата на дигиталния маркетинг!

Нило

С фирма Дигитална агенция SEOMAX работим повече от 3 години. Те осъществиха всички наши проекти, свързани с уеб дизайн и изработката на уеб сайтовете ни. Сътрудничеството с тях винаги протича на изключително високо ниво, защото екипът им от професионалисти цени нашето време, изпълнява съвестно всички наши изисквания и обикновено завършва поставените задачи преди определените за това срокове.

Обръщам специално внимание на човешките ресурси в Дигитална агенция SEOMAX – те са млади, позитивни и последователни. Не щадят време и усилия, за да угодят на клиентите, да дадат полезни съвети и препоръки, базирани на солиден опит в бранша, и да създадат продукти, далеч по-добри от очакваното .

Без всякакви резерви заставаме зад твърдението, че Дигитална агенция SEOMAX е надежден и коректен партньор не само в областта на уеб дизайн, но и в сферата на дигиталния маркетинг. Затова сме убедени, че всеки нас следващ съвместен проект ще бъде още по-успешен.

КСО

С настоящето писмо бихме искали да уведомим, че осъществяваме съвместна дейност с фирма Дигитална агенция SEOMAX свързана с изработването и дизайна на нашият фирмен сайт.
По време на нашето сътрудничеството с Дигитална агенция SEOMAX доказа, че може да изпълни всички поставени от нас желания бързо и своевременно, спазвайки предварително уговорените срокове и изисквания.

Служителите на Дигитална агенция SEOMAX имат открит и професионален подход при водене на преговори и уточняване на параметри за взаимно сътрудничество. При възникване на нужда своевременни корекции или промени са готови да окажат помощ и да подпомогнат процеса. Останахме изключително доволни и от тяхната допълнителна консултация за изграждането на нашият дигитален облик.

Фирма Дигитална агенция SEOMAX е един надежден и сигурен доставчик на услуги свързани с изработката на сайтове и дигитален маркетинг, с който смятаме и за напред да развиваме съвместно сътрудничество.

London Computers Online

We've been working with Digital agency "SEOMAX" since the beginning of 2013 and we are still cooperating on some new projects. They have always showed very professional attitude and have definitely added value to our projects. The Internet Media Group team are very dedicated, well-intentioned and comprehensive. They created more that 22 online shopping sites and other websites for our market in England.

Thanks to their highly valued recommedations in the field of digital marketing our sales have increased and we continue to be successful. We are pleased with the web service they offer and we would truly advice others to use their services.

Filisa Cars

С фирма Дигитална агенция SEOMAX работим от началото на създаване на нашата фирма. Беше им поставен проект да създадат нашия специфичен фирмен сайт и да съставят цялостен интернет маркетинг план за развитие на нашия бранд. Екипът им е изграден от изключителни професионалисти и успешно вдигнаха бизнеса ни в интернет и то на високо ниво.

Препоръчваме Дигитална агенция SEOMAX на всяка една фирма, която има нужда от качествени интернет маркетолози и всичко свързано с правенето на уеб сайтове.

Тяхно предимство според нас е, че се успяха да разберат идеята на нашия бизнес от самото начало и постоянно даваха предложения за план на действие за бъдещето ни развитие.

С тази референция искаме да изразим степента на удовлетвореност от извършените услуги на Дигитална агенция SEOMAX.

Обърнахме се към агенцията, когато имахме нужда от подобряване на сайта и цялостно развитие на онлайн присъствието ни.

Тази задача SEOMAX я прие с отговорност и отдаденост. Когато стартирахме съвместна дейност, те се фокусираха върху бизнес целите ни. Направиха сайт с уникален дизайн, в който потребителите лесно да се ориентират за това, което ги интересува.

Дигитална агенция SEOMAX освен изработка на сайт, пое и SEO оптимизацията на сайта ни. Брандът подходи професионално, като направи проучване на пазара и изготви индивидуална стратегия за по-доброто ни позициониране в търсачките.

По време на нашето сътрудничеството агенцията изпълни всички поставени от нас задачи, спазвайки уговорените срокове.

Компетентността на екипа от SEOMAX е на професионално ниво с индивидуален подход и гъвкавост в решаването на различни ситуации от стартирането на проекта до пълното му завършване.

Спортна зала Строител

Спортна зала „Строител“ е емблематично място за град Пловдив със съоръжение приютяващо в годините много родни спортни таланти. При нас ще намерите Фитнес зала, Баскетболна зала с капацитет 600 седящи места. С проекта ни за изработка на сайт (уеб дизайн) беше трудно за нас начинание и на два пъти попадахме на несериозни програмисти, които започват проект и не го довършват.

В лицето на Дигитална агенция SEOMAX успяхме да довършим започнатия сайт и сме изключително доволни, че се спряхме на тях за избора ни на уеб агенция. Любомир Атанасов и екипът му са изключително коректни и разбират целостта на проекта с две думи. Сайта ни вече е факт и възнамеряваме да продължим съвместното ни сътрудничество с тях по управление на рекламните ни кампании и интернет маркетинг. Получихме много препоръки как да подобрим политиката си спрямо новите тенденции и технологии.

За нас като не специалисти в тази област бе много важно и фирмата изпълнител на проекта да се включи в него с цялото си присъствие. Да разберат желанията ни и да ни покажат верните движения. Препоръчваме Дигитална агенция SEOMAX като коректен и надежден изпълнител. Благодарим Ви!

Сватбена агенция Nina Style

С настоящата референция целия екип на „Nina Style“ искаме да изразим удовлетворение от сътрудничеството си с Internet Media Group.

Фирмата изцяло проектира и разработи новия ни сайт, което включваше: идеи и изработка на сайт, първоначлано оптимизиране на сайт, поддръжка и графичен дизайн. Наложи се да променим стария ни сайт с нов защото технологиите много бързо промениха стилът и представянето ни в интернет.

Internet Media Group подходи професионално към нашия проект от самото начало, като освен предоставените и задачи предлагаше идеи за бъдещо развитие на онлайн бизнеса ни.

С екипа на уеб агенцията и лично с Любомир Атанасов имахме възможност да се убедим в техния професионализъм, стремеж за развитие и индивидуален подход към нас. Благодарим Ви!

Трейнинг център Ай Джей

С Дигитална агенция SEOMAX си сътрудничим отдавна и винаги плодотворно, практически от самото начало на тяхната дейност. За всички тези години ние винаги намирахме оптималните решения, които устройваха и двете страни, а всичките работни ситуации се решаваха бързо, леко, с малко хумор и най-вече с доброжелателно отношение един към друг.

Работата по последния ни проект продължи около шест месеца. За този кратък период от време ние не само успяхме да направим отличен сайт, но и построихме система за взаимодействие между нас и нашите клиенти. Ако трябва да сме честни, работата не беше никак лесна и ние сме много доволни от резултата.

Трябва да отбележим компетентността на специалистите от SEOMAX, индивидуалния подход и гъвкавостта в решаването на нестандартните ситуации на различните етапи от съгласуването на проекта до пълното му завършване. Работата се вършеше на професионално ниво съгласно установените договорености.

За следващите си проекти ние знаем към кого да се обърнем!:)

Сватбен комплекс Garden Wedding

С настоящата референция искаме да изразим мнението си от съвместната ни дейност с Internet Media Group.

Обърнахме се към Internet Media Group, когато имахме нужда от изработка на нов рекламен сайт.

Когато започнахме съвместната си работа ни направи силно впечатление фокуса на специалистите върху бизнес целите ни. Цялата изработка на сайт беше концентрирана върху преживяването на потребителя онлайн, което увеличи нашите реализации. Екипът на Internet Media Group работи изключително професионално. Те са готови винаги да ни помогнат при осъществяването на нова идея като ни предоставях и поддръжка след проекта.

След като получихме един страхотен сайт, решихме, че Internet Media Group ще е нашият партньор за бъдещо развитие на градинския ни център. До ден днешен при среща с тях те ни дават постоянно препоръки как може да се подобрим и увеличим комуникацията ни с бъдещите клиенти на сватбения ни център.

Често наши клиенти и партньори изказват положителен коментар относно дизайна на сайта, за което им благодарим.

Хистори

Когато преди няколко години решихме, че е крайно време да изработим фирмен уеб сайт, ние се обърнахме към екипа на Дигитална агенция SEOMAX. Препоръчани ни бяха от наш контрагент. Сайта стана страхотен - практичен и модерно изглеждащ и не на последно място - работещ. Нашите клиенти определено се увеличиха. По-късно им възложихме изработването и поддържането на онлайн магазин, който в момента работи успешно. А и до настоящия момент, когато имаме нужда от помощ за сайтовете ни, те реагират своевременно и професионално.

Като цяло нашето онлайн представяне е поверено на екипа на Дигитална агенция SEOMAX. Освен това те вършат чудесна работа в областта на дигиталния маркетинг, което е нашето най-ново сътрудничество и на което ние от Хистори ЕООД възлагаме големи надежди за доразвиване на нашия бизнес както в страната, така и в Европа

Ние вече препоръчахме Дигитална агенция SEOMAX на наши партньори, клиенти и приятели и отзивите са добри- професионализъм в съчетание с модерно мислещи и креативни млади специалисти. Дигитална агенция SEOMAX е фирма, която се развива с бързи темпове и е надежден партньор за всеки амбициозен бизнес.

Планета Хера ЕООД - Референция

Избрахме агенцията поради много позитивни отзиви от страна от наши партньори. SEOMAX пое поддръжката на сайта ни за сватбени услуги, както и рекламните ни кампании в Google и Facebook реклами.

От както агенцията пое поддръжката на сайта, ние вече сме сигурни и спокойни, че по всяко време клиентът ще ни намери, без да има затруднения. Впечатление ни направи инициативността на екипа на SEOMAX с постоянните си идеи за усъвършенстване на сайта.

От половин година агенцията управлява и Google рекламите ни, като изработва банери, рекламни текстове и се грижи да сме позиционирани винаги в първите места на търсачката.

Изразяваме удовлетворението си от съвместната си работа и препоръчваме Дигитална агенция SEOMAX за надежден партньор за развитие на онлайн бизнес.

TOP