Онлайн маркетинг на работодателска марка

Top Heading Element

Защо ни е необходим

Искате да привлечете повече висококвалифицирани служители във вашата компания? Да получавате повече качествени кандидатури за свободни позиции?

„Employer Branding Online Marketing” или Онлайн маркетинг на работодателска марка спомага за изграждане на добър имидж на компанията сред бъдещите и настоящите служители, по-добрата репутация сред обществото, не само като компания, но и като добър работодател.

Вече не служителите търсят компания, а компаниите търсят подходящи служители. Изграждането на работодателската марка ще подпомогне да се отличите от конкуренцията и да се превърнете в желан работодател.

MAX
Top Heading Element

Поддържане на социални кариерни профили, Facebook и Instagram реклама

Статистиките сочат, че компании с активни и добре поддържани профили в социалните мрежи се радват на по-голям процент на кандидатури за работа.

Повечето кандидати за дадена позиция проверяват внимателно компанията, преди да решат дали да подадат CV. Социалните профили са едно от първите места, където ще потърсят.

Можем да направим за вас:

Предизвикваме по-голям интерес към потенциални работни позиции на компанията, като изградим стратегии за онлайн маркетинг и подобряване на имиджа на Вашия бранд.

Top Heading Element

Подобрение на уебсайт или създаване на нов специализиран кариерен уебсайт

Наличието на добър фирмен уебсайт е задължително условие за всяка компания. За да може корпоративният уебсайт да представи компанията като работодател, е необходимо създаване на отделна кариерна страница или кариерен сайт.

Избирайки тази услуга, специалистите на SEOMAX ще Ви предложат най-доброто решение, съобразено с нуждите на вашата компания:

екран

Създаване на отделен кариерен уебсайт.

Тази опция е подходяща за големи компании, които предлагат много на брой и разнообразни позиции. По този начин ще стимулирате кандидатите да изпращат документи директно, използвайки формата в сайта ви.

Създаване на кариерна страница

Помогнете на кандидатите лесно да се ориентират, като създадете отделна страница за кариери. Ние ще създадем удобен и функционален дизайн, съобразен с визуалната идентичност на вашия бранд.

Редизайн на съществуващ уебсайт

Обновете дизайна на вашия сайт, за да бъдете в крак с актуалните тенденции и да впечатлите потенциални служители.

Обновяване на уебсайта и поддръжка.

Ще ви помогнем да създадете удобен сайт, който е винаги актуален, така че посетителите да получат нужната информация за свободните работни или стажантски позиции.

Top Heading Element

Управление на онлайн репутацията за работодателска марка

Търсили ли сте в Google по ключова фраза името на вашата компания? Какви резултати се визуализират и дали сте доволни от тях?

Ние ще се погрижим за Вашия положителен имидж в Интернет, като използваме професионални и доказано работещи методи. Те включват:

Онлайн маркетинг

Работа с търсачки

Тази техника се нарича Search Engine Reputation Management. Тя ще ви помогне да популяризирате положителните резултати и новини за вашата компания в резултатите от търсенето, за да бъдат те видими за потенциалните кандидати.

Онлайн мониторинг

Друг метод, който компанията използва, за управление на имиджа и репутация в интернет, Online Reputation Management. Тази технология позволява да се определят кои фактори се отразяват негативно на компанията и да се изгради на стратегия за елиминиране на тези елементи.

Социални мрежи

Нашите специалисти разработват цялостна стратегия за популяризиране във всички популярни социални мрежи. Управлението на онлайн репутацията включва както създаването на нови кариерни страници, така и използването на Facebook, Instagram и LinkedIn за подобряване на имиджа в социалните мрежи.

Организиране на фотосесии и видеа за компании

Заснемане фото и видео съдържание, отразяващи фирмената култура на компанията, които да подобрят имиджа ви и да представят работната среда в компанията.

Top Heading Element

IMG Studio

В Дигитална агенция SEOMAX имаме специално създадено за целта фото и видео студио – “IMG Studio”.

Студиото е място за портретни фотосесии и групови снимки на вашата компания. В IMG Studio може да се организират професионални фото и видео сесии за служители. Могат да се организират и изнесени фотосесии като част от тийм билдинг или създадат тематични фотографии за реализацията на вашите творчески идеи.

Заснемането на кариерно видео може да спомогне за промотирането на вашата компания като работодател и да спомогне на потенциалните кандидати да се докоснат до живота във Вашия офис и извън него.

Онлайн маркетинг на работодателска марка

Нека помогнем да създадете своята надеждна работодателска марка!

Top Heading Element

Сходни услуги

Top Heading Element

Свържете се с нас

Заявете среща

Обадете ни се

Изпратете запитване

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Моля, попълнете полетата от формата и ние ще се свържем с Вас при първа възможност.