SEOMAX отразени в Икономическия годишник на регион Пловдив-2018

агенция seomax в икономически годишник на Пловдив

С огромно удоволствие Ви съобщаваме, че ние от дигитална агенция SEOMAX бяхме отразени в 18-тото издание на икономическия годишник на регион Пловдив. За нас бе чест да бъдем включени в единственото по рода си годишно издание за икономиката на град Пловдив. В последно време Пловдив се превърна в един регион на иноватори. Благодарение на това, градът се развива с изключително бързи темпове.

 

Каква информация Ви дава самият годишник?

  • Подредена информация за икономиката на града и общините;
  • Планираните насоки на развитие на града;
  • Да научите за планираните насоки на развитие на града и икономиката;
  • Класацията на 400-те най-големи предприятия; Кои са най-успешните фирми в Пловдив;
  • Справочно помагало на предприемача;
  • Възможност за инвестиране и сътрудничество с местни и чужди партньори;
  • Възможност да получите качествена консултантска помощ и подготовка на проекти за различни сектори;
  • В помощ на предприемачите и значимите събития в града.

 

Какво още?

Както знаете нашата дейност е свързана с изграждане на цялостно дигитално присъствие на бранд и/или продукт. Именно поради тази причина сме отразени и със статия в икономическия годишник. Темата е Дигитализация- Бъдещето на Вашия бизнес. Тази тема днес е изключително популярна и именно затова в рамките на 4 страници може да разберете защо е важен дигиталния маркетинг за всеки бизнес, кои са неговите ползи и с какво ние допринесохме за развитието на Пловдив.

Днес, в Пловдив се обръща сериозно внимание на дигиталната трансформация на бизнеса. Както знаете SEOMAX е основен организатор на конференция Digital4Plovdiv. Идеята на всички тези конференции е Пловдив да се развива все повече, именно в тази сфера. Ние с огромно удоволствие искаме да допринесем за това развитие, затова създадохме идеята за Digital4Plovdiv. Първата ни конференция за онлайн маркетинг и търговия – бе най-големият ни успех, с който много се гордеем. Разбира се, то се осъществи благодарение и на подкрепата на Община Пловдив в лицето на кмета г-н Иван Тотев и Търговско-Промишлената камара- Пловдив. За което, искрени благодарности!

Екипът на Seomax положи много усилия за успешното протичане на конференцията, но и успехът не закъсня. За нас е радост да виждаме колко много хора искат да на научат за дигиталния свят и всички негови ползи. Ние продължаваме да развиваме своята идея и обещаваме, че няма да спираме да допринасяме за развитието на Пловдив. Не е тайна, че някои от топ 100 фирмите в Пловдив работят с нас и ние допринасяме за тяхното дигитално развитие и обслужване. Някои получиха нов сайт, който изпъкна сред конкуренцията, а с други работим ежемесечно в развитие на онлайн бизнеса им чрез цялостни онлайн кампании или работа по частични проекти в направления: seo оптимизация, бранд репутация, Facebook и Google рекламиране.

В статията може да видите и снимки от мащабното ни събитие през ноември 2017г.  и, разбира се, снимка част от екипа на SEOMAX, без който идеята за D4P щеше да бъде трудно реализуема.

 

Какво да очаквате?

В статията става ясно, че през 2018 ще се проведат 7 конференции на различни тематики, с най-добрите специалисти в сферата на дигиталния свят. Четири вече от тях минаха и то доста успешно!

На вторите две страници, статията засяга темата за B2B маркетинга – Революция и актуална бизнес тенденция. Именно и по тази тема ще бъде следващата наша конференция.

Темата на конференцията еDigital B2B Technologies 2018и ще се проведе на 12 октомври 2018 година в гр. Пловдив, организирана от IMG – Интернет Медия Груп и нашия дигитален бранд SEOMAX с подкрепата на Търговско-Промишлената камара- Пловдив“ – се споменава още в статията.

„Конференцията може да стане отправна точка за всеки бизнес от състоянието „започвам, към състоянието „правя“ „– с това завършва и нашата статия в икономическия годишник 2018.

Не пропускайте да следите нашата програма относно конференциите, които предстоят. Сайт: https://digital4plovdiv.com/

Очакваме Ви!

 

БОНУС: Тук можете да изтеглите онлайн копието на Икономически годишник на регион Пловдив – 2018“.

Жокер: Обърнете на последната страница и вижте кой е там!

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Бюлетин SEOMAX
Top Heading Element

Последни публикации

Съдържание

Top Heading Element

Свържете се с нас

Заявете среща

Обадете ни се

Изпратете запитване

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Моля, попълнете полетата от формата и ние ще се свържем с Вас при първа възможност.