SEOMAX отразени в Икономическия годишник на регион Пловдив-2018

агенция seomax в икономически годишник на Пловдив

С огромно удоволствие Ви съобщаваме, че ние от дигитална агенция SEOMAX бяхме отразени в 18-тото издание на икономическия годишник на регион Пловдив. За нас бе чест да бъдем включени в единственото по рода си годишно издание за икономиката на град Пловдив. В последно време Пловдив се превърна в един регион на иноватори. Благодарение на това, градът се развива с изключително бързи темпове.

 

Каква информация Ви дава самият годишник?

  • Подредена информация за икономиката на града и общините;
  • Планираните насоки на развитие на града;
  • Да научите за планираните насоки на развитие на града и икономиката;
  • Класацията на 400-те най-големи предприятия; Кои са най-успешните фирми в Пловдив;
  • Справочно помагало на предприемача;
  • Възможност за инвестиране и сътрудничество с местни и чужди партньори;
  • Възможност да получите качествена консултантска помощ и подготовка на проекти за различни сектори;
  • В помощ на предприемачите и значимите събития в града.

 

Какво още?

Както знаете нашата дейност е свързана с изграждане на цялостно дигитално присъствие на бранд и/или продукт. Именно поради тази причина сме отразени и със статия в икономическия годишник. Темата е Дигитализация- Бъдещето на Вашия бизнес. Тази тема днес е изключително популярна и именно затова в рамките на 4 страници може да разберете защо е важен дигиталния маркетинг за всеки бизнес, кои са неговите ползи и с какво ние допринесохме за развитието на Пловдив.

Днес, в Пловдив се обръща сериозно внимание на дигиталната трансформация на бизнеса. Както знаете SEOMAX е основен организатор на конференция Digital4Plovdiv. Идеята на всички тези конференции е Пловдив да се развива все повече, именно в тази сфера. Ние с огромно удоволствие искаме да допринесем за това развитие, затова създадохме идеята за Digital4Plovdiv. Първата ни конференция за онлайн маркетинг и търговия – бе най-големият ни успех, с който много се гордеем. Разбира се, то се осъществи благодарение и на подкрепата на Община Пловдив в лицето на кмета г-н Иван Тотев и Търговско-Промишлената камара- Пловдив. За което, искрени благодарности!

Екипът на Seomax положи много усилия за успешното протичане на конференцията, но и успехът не закъсня. За нас е радост да виждаме колко много хора искат да на научат за дигиталния свят и всички негови ползи. Ние продължаваме да развиваме своята идея и обещаваме, че няма да спираме да допринасяме за развитието на Пловдив. Не е тайна, че някои от топ 100 фирмите в Пловдив работят с нас и ние допринасяме за тяхното дигитално развитие и обслужване. Някои получиха нов сайт, който изпъкна сред конкуренцията, а с други работим ежемесечно в развитие на онлайн бизнеса им чрез цялостни онлайн кампании или работа по частични проекти в направления: seo оптимизация, бранд репутация, Facebook и Google рекламиране.

В статията може да видите и снимки от мащабното ни събитие през ноември 2017г.  и, разбира се, снимка част от екипа на SEOMAX, без който идеята за D4P щеше да бъде трудно реализуема.

 

Какво да очаквате?

В статията става ясно, че през 2018 ще се проведат 7 конференции на различни тематики, с най-добрите специалисти в сферата на дигиталния свят. Четири вече от тях минаха и то доста успешно!

На вторите две страници, статията засяга темата за B2B маркетинга – Революция и актуална бизнес тенденция. Именно и по тази тема ще бъде следващата наша конференция.

Темата на конференцията еDigital B2B Technologies 2018и ще се проведе на 12 октомври 2018 година в гр. Пловдив, организирана от IMG – Интернет Медия Груп и нашия дигитален бранд SEOMAX с подкрепата на Търговско-Промишлената камара- Пловдив“ – се споменава още в статията.

„Конференцията може да стане отправна точка за всеки бизнес от състоянието „започвам, към състоянието „правя“ „– с това завършва и нашата статия в икономическия годишник 2018.

Не пропускайте да следите нашата програма относно конференциите, които предстоят. Сайт: https://digital4plovdiv.com/

Очакваме Ви!

 

БОНУС: Тук можете да изтеглите онлайн копието на Икономически годишник на регион Пловдив – 2018“.

Жокер: Обърнете на последната страница и вижте кой е там!

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Бюлетин SEOMAX
Top Heading Element

Последни публикации

Съдържание

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Моля, попълнете полетата от формата и ние ще се свържем с Вас при първа възможност.