Услуги

Top Heading Element

Уеб разработки

Изработка на сайт и уеб дизайн

Работим заедно с Вас, за да представим бранда, продуктите и услугите Ви в мрежата. Помагаме и при създаване на съдържанието, ако е необходимо.

Изработка на онлайн магазини

Излезте на един от най-печелившите пазари в момента—онлайн търговията. Ние ще Ви помогнем да отворите свой електронен магазин.

Уеб програмиране

Ние ще Ви помогнем да изградите съвременни, функционални и изцяло съобразени с нуждите на Вашите клиенти, решения в сайта или онлайн магазина Ви.

Онлайн магазин под наем

Създайте напълно работещ онлайн магазин с необходимите функционалности за електронна търговия, без да влагате висока първочалана инвестиция.

Поддръжка на сайт

Също като колите, сайтовете имат нужда от постоянна поддръжка, за да работят за бизнеса Ви и да носят приходи.

Top Heading Element

Маркетинг и реклама

Онлайн реклама

Нашият екип ще ви помогне да откриете най-подходящите канали за вашия бизнес, където успешно да рекламирате своя бранд и продуктите, които предлагате.

Email маркетинг

Имейл маркетингът Ви предоставя възможността да изградите връзка със своите потенциални клиенти и да промотирате ефективно продуктите или услугите, които предлагате.

Facebook и Instagram

Рекламирането във Facebook е един от най-предпочитаните методи в момента, поради тясното му таргетиране и високата степен на реализации.

Google реклами

Платформата Google Ads е един от най-ефективните методи за рекламиране онлайн. Рекламирайте успешно своя бизнес с помощта на нашите специалисти.

Маркетинг в социалните мрежи

Поверете поддръжката на Вашата Facebook страница в ръцете на нашите специалисти, за да ангажирате аудиторията и да реализирате конверсии.

Ecommerce Max

eCommerce MAX е комплексна услуга, която Ви позволява да управлявате едни от най-важните маркетинг канали, за да постигнете високи резултати.

Top Heading Element

SEO Оптимизация

SEO Оптимизация на сайтове и онлайн магазини

Линк билдинг и промотиране на уеб съдържание

Анализ на съдържанието и копирайтинг услуги

Top Heading Element

Брандинг и стратегии

Графичен дизайн и брандинг

С подхоящия дизайн значително увеличавате шанса  да повишите разпознаваемостта на марката и да привлечете нови потребители, които да превърнете в лоялни клиенти. 

Маркетинг стратегия и консултация

Получавате професионални съвети, знания и маркетингова стратегия, с които да управлявате Вашия бизнес по-ефективно и успешно.

Видео маркетинг

Корпоративното видео е част от имиджа на бранда. То изпраща послание, че брандът Ви е сериозен и вече установен на пазара. Корпоративното видео изгражда доверие.

Онлайн маркетинг на работодателска марка

Услугата спомага за изграждане на добър имидж на компанията сред бъдещите и настоящите служители, превръщайки я в желан работодател за висококвалифицирани служители.

SEOMAX Ефект

Услугата представлява Ваш изнесен онлайн маркетинг отдел от специалисти, които следят онлайн имиджа Ви, създават рекламни кампании, извършват SEO оптимизация и всичко нужно, за да увеличавате продажбите си.

LinkedIn маркетинг и автоматизация

Услугата “LinkedIn маркетинг, реклама и автоматизация” предоставя на Вашия бизнес отличната възможност да се възползва от широките предимства, които най-голямата професионална мрежа предоставя.

Top Heading Element

Свържете се с нас

Заявете среща

Обадете ни се

Изпратете запитване

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Моля, попълнете полетата от формата и ние ще се свържем с Вас при първа възможност.