Digital HR Solutions / Digital Employer Branding

ОНЛАЙН МАРКЕТИНГ НА РАБОТОДАТЕЛСКА МАРКА

Искате да привлечете повече високoквалифицирани служители и нови таланти във вашата компания? Да получавате повече качествени кандидатури за свободни позиции? Да увеличите разпознаваемостта на вашия бранд сред хората, търсещи кариерно развитие?

„Employer Branding Online Marketing” или Онлайн маркетинг на работодателска марка спомага за изграждане на добър имидж на компанията сред бъдещите и настоящите служители, по-добрата репутация сред обществото, не само като компания, но и като добър работодател.

Днес е изключително важно да се поддържа работодателската марка, било то от страна на задържане на служителите или набирането на нови. Както знаете, трудно се намират квалифицирани кадри, а Вие искате да работят за Вашата фирма, нали?

Вече не служителите търсят компания, а компаниите търсят подходящи служители. Лоялността към компанията е много важна и изграждането на работодателска марка помага за нейното постигане. Е, ние целим точно това. Работодателската марка на Вашата компания ще подпомогне за имиджа на фирмата, за да се отличите от останалите работодатели. Вижте и кои са нашите Employer Branding услуги:

Поддържане на социални кариерни профили, Facebook и Instagram реклама

Маркетингът в социалните мрежи става все по-голяма част от живота на повечето работоспособни хора в България. Статистиките сочат, че компании с активни и добре поддържани профили в социалните мрежи се радват на по-голям процент на кандидатури за работа. Още повече, много от качествените кандидати за комкретна позиция проверяват внимателно компанията, за която кандидатстват. Социалните профили са едно от местата, които най-често се проверяват от потенциален кандидат. Обръщайки се към нашата компания, можете да се възползвате от ефективно промотиране в най-популярните социални мрежи днес.

Можем да направим за вас:

 • Създаване на специален кариерен профил на Вашата комапния в Facebook, Instagram и LinkedIn;
 • Поддържане на социални профили и публикации в социалните мрежи;
 • Обявяване на отворени работни позиции и промотирането им в социалните мрежи;
 • Facebook и Instagram реклама и промотиране на специфична аудитория;
 • Професионална графична обработка на изображения и снимки;
 • Изграждане на стратегия за развитие на социалните профили на компанията.

Предизвикваме по-голям интерес към потенциални работни позиции на компанията, като изградим стратегии за онлайн маркетинг и подобряване на имиджа на Вашия бранд.

Подобрение на уебсайт или създаване на нов специализиран кариерен уебсайт

Наличието на добър фирмен уебсайт е задължително условие за всяка една уважаваща себе си компания. Но за да може един корпоративен уебсайт да представи компанията като работодател, много често е необходима специална намеса за създаване на отделна страница за информация за кариери или създаване на изцяло отделен уебсайт, който да обслужва интересите на HR отдела. Това, което можем да предложим:

 • Създаване на отделен кариерен уебсайт.

Отделен уебсайт ще бъде най-доброто решение за работодателите, които искат да разкажат по-подробно за дейността си, като се предоставят допълнителни раздели, до които може да се стигне от главната страница. Вниманието на потенциалния кандида, може да бъде привлечено от секция за възможности за кариера в компанията, стажове за млади специалисти или предложения за професионалисти.

 • Създаване на кариерна страница.

Една презентационна кариерна страница ще подхожда на тези работодатели, които искат накратко и сбито да разкажат за своята дейност, постиженията и нуждите на компанията. Различни снимки, видео и графики, интересни дизайнерски техники ще привлекат вниманието на кандидатите, съобразена с цялостната корпоративна визия на уебсайта.

 • Редизайн на съществуващ уебсайт.

Актуализиране на цялостния дизайн на сайта, промяна на неговия стил, добавяне на интересни модерни решения, анимирани елементи - всичко това ще привлече вниманието на посетителите и ще ви отличи от останалите компании. Тенденциите в уебдизайна се променят с времето и частичен или цялостен редизайн на уебсайта през период от 2 до 3 години е силно препоръчителен.

 • Обновяване на уебсайта и поддръжка.

Необходимостта от добре работещ модерен и актуален уебсайт е важно условие за положителния имидж на една компания. Всички видове актуализации на уебсайтове, ако се провеждат редовно, увеличават репутацията му и позволяват на посетителите винаги да получават подходяща информация за свободните работни позиции, стажове и други кариерни възможности, повишава нивото на доверие в компанията.

Ние ще изградим уебсайт с модерна визия, който следва новите тенденции в графичното оформление. Уебсайтът е лицето на всяка компания в Интернет.

Управление на онлайн репутацията за работодателска марка.

Търсили ли сте в Google по ключова фраза името на вашата компания? Какви резултати се визуализират и дали сте доволни от тях? Ние ще се погрижим за Вашия положителен имидж в Интернет.

Използвани технологии:

 • Работа с търсачки

Тази техника се нарича SERM или Search Engine Reputation Management. Друга част от работата е да се повиши възможно най-висока позиция с положителна информация за марката. SERP (Страница с резултати от търсенето) работи добре с SERM и ви позволява ефективно да управлявате репутацията на компанията в резултатите от търсенето. Тази работа изисква специално внимание към постоянно променящия се алгоритъм на най-използваната търсачка Google. Познаването на характеристиките на тяхната работа ви позволява бързо да промените позицията на желания сайт (обикновено 2-6 месеца) и работа по изграждане на позитивни новини за вашия бранд в първите 2-3 страници с резултати.

 • Социални мрежи

Тази работа се извършва, като се отчитат спецификата на целевата аудитория. Нашите специалисти разработват цялостна стратегия за популяризиране във всички популярни социални мрежи. Управлението на онлайн репутацията включва както създаването на нови кариерни страници, така и използването на Facebook, Instagram и LinkedIn за подобряване на имиджа в социалните мрежи.

 • Онлайн-мониторинг

Друг метод, който компанията използва, за управление на имиджа и репутация в интернет, е ORM (Online Reputation Management). Тази технология позволява да се определят кои фактори се отразяват негативно на компанията и изграждане на стратегия за елиминиране не тези елементи. В тази услуга присъства и известяване за споменаване на името на бранда или компанията в Интернет пространството, което позволява бърза и навременна реакция, при нови негативни новини.

 • Организиране на фотосесии и видеа за компании

Заснемане фото и видео съдържание, отразяващи фирмената култура на компанията, които да подобрят имиджа на компанията и нейните служители.

В Дигитална агенция SEOMAX имаме специално за целта създадено професионално фото и видео студио - "IMG Studio". Студиото е място за портретни фотосесии и групови снимки на вашата компания. В IMG Studio може да се организират професионални фото и видео сесии за служители. Стилни студийни портрети. Фотографирането в студио ще ви позволи да попълните албумите със снимки на вашия екип. Могат да се организират и изнесени фотосесии като част от тийм билдинг или създадат тематични фотографии за реализацията на вашите творчески идеи.

Заснемането на кариерно видео може да спомогне за промотирането на вашата компания като работодател и да спомогне на потенциалните кандидати да се докоснат до живота във Вашия офиса и извън него.

IMG Studio

Ако искате оферта, просто попълнете формата. Толкова е лесно!

ДРУГИ НАШИ УСЛУГИ

Изработка на сайтове


Работим заедно с Вас, за да представим бранда, продуктите и услугите Ви в мрежата. Помагаме и при създаване на съдържанието, ако е необходимо.

Организиране на игри в Facebook

Фейсбук игрите са подходящи за мъже и жени от всички възрасти – всеки човек обича предизвикателствата и състезанията. Мнозина влизат във Facebook, за да поиграят някоя Фейсбук игра и да се разтоварят от ежедневието.

Оптимизация на сайтове (SEO)

Достигнете до потребителите в момента, в който търсят продуктите и услугите Ви. Нашите специалисти ще изготвят стратегия, за да излезете напред в търсачките.

Писане на статии

Уникалността на съдържанието е един от най-важните фактори, влияещи върху развитието на онлайн бизнеса. Съдържанието е ключово за търсачките и потребителите, затова много фирми имат блог, новини, форуми и други способи за пълнене със съдържание.

Поддръжка на сайтове


Също като колите, сайтовете имат нужда от постоянна поддръжка, за да работят за бизнеса Ви и да носят приходи.

Ремаркетинг реклама

С помощта на ремаркетинга същият този продукт ще се появи News feed-а на потребителя във фейсбук, за да му напомни да го купи или ще изкочи отстрани в някой друг сайт, който е отворил.

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Ако желаете да изработим сайт за Вас, можете да ни изпратите запитване или да се свържете с нас
TOP