VR Турове

Top Heading Element

Какво представляват виртуалните турове?

VR туровете (виртуалните обиколки) са ефективен инструмент, с който може да пренесете потребителите на дадено място или детинация. За разлика от традиционните видеа или снимки, VR туровете са значително по-въздействащи и ви помагат да предизвикате емоционална реакция у хората, които ги гледат.
Виртуалните обиколки могат да бъдат гледани на всяко устройство, в това число десктоп и мобилно, а на устройствата с жироскоп – могат да бъдат гледани с VR очила за пълно потапяне. След като бъдат изградени, виртуалните турове могат да бъдат качени на уеб сайтове и социални медии, за да могат бъдещите клиенти да ги достъпят по всяко време.

какво представляват виртуалните турове
предимствата на vr туровете
Top Heading Element

Какви са предимствата на VR туровете:

предимствата на vr туровете
Top Heading Element

В кои области VR туровете имат най-голяма приложимост?

ТУРИЗЪМ

Недвижими имоти и интериорен дизайн

group 744

Вместо да показвате на клиентите си брошури, имате възможност да ги ангажирате с едно различно виртуално изживяване. Този подход може също да се използва и при търговски изложения и събития, с цел да създаде по-силен ефект. Използването на VR туровете позволява на брандове да се откроят от конкурентите и да предоставят на потребителя изживяване, което няма да забрави. Редица брандове са възприели VR технологията и я използват за увеличаване на продажбите си и постигане на по-голяма бранд разпознаваемост! Опитайте и вие!

Top Heading Element

Наши проекти

capella singapore vr тур

Capella

Виртуална разходка из един от най-големите резорти в Сингапур Capella – Hotels and Resorts | Singapore. Предимство на виртуалния тур е, че позволява на потенциалните клиенти да се потопят в атмосферата на резорта още преди да пристигнат.
 
русевпласт vr

Rusevplast

Виртуална разходка из шоурум, реализиран обект и офис на Русевпласт, комбинирани с VR продуктов каталог, който представя предимствата на различните типове продукти, които фирмата предлага.
Santorini vr тур

Santorini

Основното предимство на виртуалния тур в Санторини е, че позволява на потенциалните туристи да се потопят в атмосферата още преди да пристигнат в туристическата дестинация.

Искате да се възползвате от предимствата на виртуалните обиколки?

Top Heading Element

Свържете се с нас

Заявете среща

Обадете ни се

Изпратете запитване

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Моля, попълнете полетата от формата и ние ще се свържем с Вас при първа възможност.