SEOMAX разработи студентската медийна платформа на НБУ

Завършването на един проект винаги е повод за гордост и вълнение, особено когато той представя усилията за младите и на младите. Точно такава e история на успешно сътрудничество на студентите от Нов български университет и нашите специалисти в дигитална агенция SEOMAX – NewBlog4U, който беше официално представен вчера, на 14 май в книжарницата „НБУ в ЦЕНТЪРа“.

 

Зад успеха на проекта стоят съдържанието на медията, изцяло подготвено от студенти от различни специалности и курсове, които пишат, снимат и монтират  материалите и отдаденият екип от специалисти на дигитална агенция SEOMAX, които създават удобна и функционална платформа, отговаряща на съвременните изисквания и предизвикателства на медийния свят. Платформата е разработена с акцент на удобство и адаптивност, като осигурява богат набор от функции, които отговарят на съвременните потребности на студентската общност. От създаването на съдържание до споделянето и обсъждането му, платформата предлага уникално пространство за изразяване и взаимодействие.

 

Любомир Атанасов, управляващ партньор в агенцията коментира: „Създавайки тази платформа, ние от SEOMAX се погрижихме тя да включва всички стандартни функционалности на онлайн медиите, като публикуване на новини чрез редакторски портал, форуми за дискусии, подкаст, и видео стрийминг, което позволява на студентите да упражняват и развиват своите професионални умения докато учат и да излязат подготвени на пазара на труда.”

Приключваме тази история с гордост и увереност във възможностите нашите студенти и на новата студентска медия на НБУ, разработена с усилията на SEOMAX и IMG Creative.

Вярваме, че това е само началото на вдъхновяващо пътешествие, което ще води младите журналисти до нови върхове в образованието и медийния свят.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Top Heading Element

Свържете се с нас

Заявете среща

Обадете ни се

Изпратете запитване

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Моля, попълнете полетата от формата и ние ще се свържем с Вас при първа възможност.