Дигитална агенция WEDEOM става част от семейството на SEOMAX

Дигитална агенция WEDEOM става част от семейството на SEOMAX

Първият месец от новата година започва с вълнуващи новини, които нямахме търпение да ви споделим. Вече официално може да съобщим, че дигитална агенция WEDEOM и нейният екип стават част от SEOMAX. Щастливи сме да ги приветстваме с добре дошли!

Защо предприехме тази крачка?

Присъединяването на WEDEOM е естествен ход, следствие от дългогодишното познанство и партньорските взаимоотношения между двете дигитални агенции, който вярваме, че ще донесе много ползи за общото ни развитие.

Мисията на SEOMAX винаги е била да предоставим на нашите клиенти отлично обслужване и да им помогнем да постигат все по-големи резултати в развитието на своя бизнес. Затова не пестим усилия и  упорито продължаваме да работим в тази посока.

Уверени сме, че обединявайки сили с опитните специалисти на WEDEOM и увеличавайки екипа си, ще можем да предоставим една още по-добра и по-професионална услуга за всички наши настоящи и бъдещи клиенти и партньори.

Нека  ви представим WEDEOM

Разбира се, след като вече сме едно цяло, няма как да пропуснем да ви разкажем малко повече за дигитална агенция WEDEOM. Компанията оперира на българския пазар от близо 5 години, като за това време успява да помогне на повече от 20 бизнеса да развият своята дейност успешно и онлайн. Част от клиентите, с които са работили включват: zachoveka.com, bgbike.bg, muzikalenmagazin.bg, nasluka-shop.com, activestyle.bg, carmall.bg и др.

Малкият, но за сметка на това сплотен екип от млади специалисти по SEO, дигитален маркетинг, front-end програмиране, дизайн и други, спомагат за цялостния ни успех  до момента. Работата ни е насочена предимно към e-commerce сферата, като това включва както изграждане на онлайн магазини и техническа поддръжка, така и SEO оптимизация и дигитален маркетинг.”, споделя основателят на WEDEOM Добромир Милчев.

Добромир Милчев също става част от екипа на SEOMAX, като ще взема позицията Мениджър бизнес развитие. Той е завършил специалност Бизнес информационни технологии, а началото на своята кариера започва с изработка на онлайн магазини и корпоративни уеб сайтове, като постепенно разширява познанията си в направления като SEO оптимизация и дигитален маркетинг. Добромир  е активен представител на дигиталната общност у нас, като е бил лектор на Digital4Plovdiv през 2019 г. Той има дългогодишен опит в сферата на продажбите и  отношенията с клиенти, което гарантирано ще му донесе успехи на новата позиция.

Добромир сподели, че отдавна познава по-голямата част от своите нови колеги и се чувства отлично като част от екипа на агенцията. Доказателство затова са и думите му: “За мен магията на SEOMAX е екипът.” А ние се радваме, че и вие вече си част от него, Добри!

Какво следва оттук нататък?

Поверието гласи, че както започне Януари, така ще върви цялата година. Ние определено дадохме силен старт на 2021 г., разширявайки своя екип и сме сигурни, че ни предстоят още много успешни моменти през идните месеци. Разбира се, не разчитаме единствено на късмет, а продължаваме да се трудим упорито както досега. Очаквайте скоро още интересни и вълнуващи новини от SEOMAX!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Top Heading Element

Свържете се с нас

Заявете среща

Обадете ни се

Изпратете запитване

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Моля, попълнете полетата от формата и ние ще се свържем с Вас при първа възможност.