Как да ползвам услугите на Skype?

Как да ползваме услугите на skype - интернет маркетинг

Skype е най-удобният начин за видео разговори с близките от чужбина. Каква информация за себе си трябва да предоставите на Skype и ще бъдат ли защитени тези лични данни, когато ползвате услугите на му? Ние взаимодействаме всеки ден с фирми за реализиране на маркетингови кампании, затова от опита си ще Ви представим информация за Skype, която ще е полезна за Вас и личните Ви данни.

1. Какво представлява услугата „Skype“?

Програма, чрез която може да изпращате и получавате съобщения и да провеждате видео разговори с другите абонати, напълно безплатно.

2. Регистрация

Първото, което трябва да направите е да въведете Вашия телефонен номер. Хубавото е, че ако Вие не желаете да дадете тази лична информация, регистрацията може да се осъществи чрез Facebook или имейл. Следващата стъпка е да напишете своето име и фамилия. Запомнете, че създадете ли свой акаунт в Skype, Вие приемате условията по Декларацията за поверителност и Споразумението за услуги на Microsoft. Ето с какво всъщност Вие се съгласявате.

3. Условия за ползване

След като сте се регистрирали, това означава, че сте потвърдили Вашето пълнолетие или Ваш родител е дал съгласието си, за създаването на този профил. Гарантирате, че не сте използвали фалшива информация. Това означава, че никои няма право да използва Вашата регистрация.

! Трябва да знаете, че Skype няма права върху съдържанието на Вашия профил, изцяло отговаряте сами!

Skype не носи отговорността за Вашите съобщения и за щетите, например извършване на измама срещу Вас или финансова загуба. Изключение е, когато Skype е допуснал грешка или нарочно е действал.

Когато направите регистрация се съгласявате съдържанието, което споделяте с други хора, да може да се ползва и от тях. Става въпрос за файловете и личната кореспонденция. Вие избирате дали да приемете съобщенията само от абонатите във Вашия списък или да блокирате хора, които Ви притесняват. Така Вие гарантирате защитата си от съмнителни файлове или хора.

4. Защитени ли са личните Ви данни?

Skype разполага с Вашия номер, имейл, две имена или с Facebook. Ако решите, може да попълните пол, възраст, страна и да добавите снимка, но не е задължително.

Друго, с което Skype разполага са контактите Ви и съдържанието на комуникацията Ви с тях, билото то разговор или съобщения. Възможно е и Skype да разбере Вашето местоположение чрез IP адреса.

Skype защитава личните Ви данни чрез процедури за сигурност. При съдебно дело или, когато сте поискали изпращане на снимки или друга информация на други потребители, има правото да разкрива информацията, която притежава. Възможно е и да споделя информацията с фирмите които го поддържат, или като използва услугата за предаване на информация. Пример за това е финансовото плащане. В този случай, Skype има правото да сподели данните Ви с банката, която извършва тази услуга. Ако Вие нарушавате тези права, може да бъдете блокиран, но преди това Skype ще установи дали наистина сте извършели нарушението.

Вие сте длъжни да внимавате относно съдържанието, въпреки сигурността, която Skype гарантира. Ако не сте доволен от услугите или изпитвате страх за личните си данни, може да закриете акаунта си. В този случай цялата информация ще бъде премахната, както и самата комуникация.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Top Heading Element

Свържете се с нас

Заявете среща

Обадете ни се

Изпратете запитване

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Моля, попълнете полетата от формата и ние ще се свържем с Вас при първа възможност.