Какво успяхме да постигнем през 2022?

Еуфорията от празненствата премина и януари вече тече с пълна пара. В началото на новата година решихме да направим кратък обзор на изминалата 2022. Тя беше изключително динамична – изпъстрена с нови начинания и предизвикателства. Нека ви разкажем малко за онова, което се случи в Дигитална агенция SEOMAX през последните 12 месеца.

Семинари

Непрекъснатото образованието е една от важните ценности на нашата компания. Ние се стремим постоянно да развиваме себе си като професионалисти – да придобиваме нови умения и да се доусъвършенстваме. Също толкова важно за нас е да предадем наученото и да допринесем за развитието както на мнозина любознателни и амбициозни хора, така и на бранша ни като цяло.

През 2022 успяхме да осъществим повече от 10 семинара, обучения и обучителни лекции. Важен акцент сред тези събития беше “Ecommerce 4×4 – Успешна онлайн търговия в България” – онлайн семинар, организиран от SoftUni, чиито лектори бяха двама от водещите експерти на нашата фирма – Петър Дяксов и Димитър Денев. Към събитието проявиха интерес повече от 200 души, а днес материалите продължават да бъдат достъпни онлайн и да предоставят ценен ресурс по темата.

Повече събития

Дигитална агенция SEOMAX играе важна роля в организацията на събитията “Digital4Bulgaria”. Това е платформа, която инвестира в развитието на дигиталната индустрия в България и предоставя страхотни възможности за обмяна на опит и установяване на дългосрочни партньорства с лидерите в бранша.

Радваме се да споделим, че тази година конференцията се проведе за пръв път в градовете Русе, Велико търново и Видин. Така тези важни за дигиталния бранш събития вече са достъпни на цели 8 места в България! През 2022 осъществихме и четвъртото издание на конкурса Digital Stars, чието награждаване се проведе в края на септември, по време на конференцията Digital4Plovdiv – Годишната конференция за онлайн маркетинг и търговия.

Нови проекти

Дизайнът е ключов аспект от нашата дейност. Но поради редица фактори, за много малки бизнеси в българия професионалният графичен дизайн е колкото необходим, толкова и трудно достижим. Ето защо от известно време търсехме начин да предложим този тип услуги по начин, който да позволи на повече български компании да се възползват от тях.

През изминалата година успяхме да осъществим своята мечта, като добавихме към портфолиото си иновативния проект Design Expert. Това е платформа, чиято мисия е да предостави професионален графичен дизайн на всеки, който има нужда от него – на изключително достъпни цени.

Нови услуги (и колеги)

Като професионалисти, които се развиват в областта на дигиталните технологии, ние знаем, че за да бъдем в крак с времето, трябва непрекъснато да търсим и учим нови неща. Поради главоломно нарастващата популярност, на която TikTok се радва, решихме, че задължително трябва да обърнем внимание на тази социална мрежа.

За кратко време намерихме точния човек, който да ни помогне в това начинание, а след това създадохме и развихме своя нов TikTok канал. Така екипът ни придоби още едно изключително важно умение. А в портфолиото си добавихме нова актуална услуга, която вече предлагаме на своите клиенти: TikTok маркетинг.

С нарастването на екипа ни общият брой служители на SEOMAX достигна повече от 35 души! Усетихме, че е дошло времето да обособим нов отдел, фокусиран изцяло върху маркетинга в социалните мрежи.

Нова платформа за вътрешни обучения

Със значителното нарастване на екипа и услугите ни преценихме, че е време да създадем лесен начин за обмяна на опит и знания. Така се появи платформата SEOMAX Academy. Тя представлява софтуер, който позволява на всеки наш служител да сподели своята експертиза със своите колеги или да надгради знанията си в различните сфери на дейност на компанията.

Нови партньорства

2022 ще запомним и с началото на едно изключително вълнуващо партньорство между Дигитална агенция SEOMAX и мобилния оператор Yettel. Огромният потенциал на това сътрудничество тепърва предстои да бъде реализиран. Но всички ние се вълнуваме много от комплексната услуга за дигитализация, която разработваме. Така бизнесът ще има на разположение един мощен ресурс, който ще му предостави всичко, необходимо за изграждането на успешно онлайн присъствие – на едно място.

Нови клиенти

През 2022 година клиентите на дигитална агенция SEOMAX нараснаха с 20%. Грижата за имиджа и продажбите на бизнесите онлайн е важна задача, която ние поемаме с удоволствие и огромна отговорност. Щастливи сме, че все повече компании ни се доверяват и сме удовлетворени от страхотните резултати, които постигаме за тях с помощта на богатата експертиза, която нашият екип притежава.

Награди

Огромният труд, който полагаме всеки ден, се отплаща по много различни начини: чрез постиженията на нашите клиенти, чрез удовлетворението, което изпитваме от добре свършената работа, чрез придобиването на нови знания и умения. Тази година усилията ни получиха признание и в два национални конкурса.

Сайт на годината

Конкурсът „Сайт на годината“ започва през 2018 година. Неговата мисия е да отличи стойностни проекти в областта на уеб дизайна и разработката, за да промотира качествената българска уеб продукция.

В тазгодишното издания бяха отличени два сайта, разработени от нас. Електронният магазин pchelina.bg завоюва 2-ро място в сърцата на публиката, в категория “Малък електронен магазин” и 5-то място в избора на експертното жури. А сайтът на УМБАЛ Свети Георги зае 3-то място в категория “Институционален сайт”. Щастливи сме, че трудът ни се оценява високо както от нашите колеги, така и от публиката!

Иновативно предприятие на годината

Тази година Дигитална агенция SEOMAX беше отличена и в друг конкурс: инициативата “Иновативно предприятие на годината”. Тя започва през 2004 и нейната цел е да насърчи иновационната дейност на българските компании и да популяризира успехите в тази област. Радваме се, че успяхме да се наредим сред финалистите на 2022, получавайки грамота за “Високи постижения в иновациите”.

Към какво ще се стремим през 2023?

Щастливи сме, че изминалата година беше толкова богата на възможности и постижения, че успяхме да помогнем на своите клиенти да достигнат нови върхове в своите бизнеси. Удовлетворени сме и от постиженията в разнообразните аспекти от дейността ни. А към какви цели ще се стремим тази година?

През идните 12 месеца ще работим усърдно, за да навлезем в още по-голяма дълбочина в Performance marketing услугите. Ще подкрепяме непрестанно развитието на българските компании, които ни се доверяват. Ще се стремим да помагаме на все повече чуждестранни компании, които искат да навлязат на нашия пазар. За да постигнем целите си, ще продължаваме да инвестираме в хората и екипите и непрекъснато повишаваме качеството на услугите в Дигитална агенция SEOMAX.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Бюлетин SEOMAX
Top Heading Element

Последни публикации

Съдържание

Top Heading Element

Свържете се с нас

Заявете среща

Обадете ни се

Изпратете запитване

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Моля, попълнете полетата от формата и ние ще се свържем с Вас при първа възможност.