Конференция по дигитален маркетинг на здравни и фитнес центрове

конференция, дигитален маркетинг, здравни и фитнес центрове, здраве, фитнес, маркетинг, онлайн

На 11 май тази година ще се проведе специализирана конференция по дигитален маркетинг, насочена към здравни и фитнес центрове. Целта на конференцията е, да запознае собственици, управители и служители на здравни и фитнес центрове в ползите на онлайн маркетинга. В днешно време, дигиталното присъствие на всеки бизнес е от ключово значение. Хората прекарват все повече време в Интернет, което го прави изключително перспективен канал за реклама, брандинг и изграждане на имидж за Вашия бизнес.

Защо да присъствате на конференцията за дигитален маркетинг?

В 21 век потребителите разглеждат всичко онлайн. Те разбират за новите обекти онлайн и ако Вашия обект го няма в мрежата, много от хората няма изобщо да разберат за него. В днешно време присъствието в Интернет е необходимост за всеки бизнес. Потребителите оценяват възможността да разгледат обекта Ви, без да се налага физически да са в него. Те търсят цени, условия и снимки на материалната база, за да направят избор. Това налага да представите по подходящ начин Вашия бизнес, за да могат потенциалните потребители да изберат Вас, пред конкуренцията. Онлайн маркетинга Ви дава възможност да изградите близки отношения с потребителите, което улеснява изграждането на програми за лоялност и други стимули, които да стимулират хората да остават ваши клиенти. На конференцията ще чуете как да постигнете тези неща, за да не изоставате от конкуренцията. 

Защо онлайн маркетинг?

Онлайн маркетинга дава възможност за по-тясна обвързаност с потребителите на Вашия бизнес. Дава Ви начин да се свържете с клиентите, да изслушате техните отзиви и при желание да промените нещо в бизнеса си. Също така имате възможност да адаптирате продукта си така, че да съвпада максимално с потребителските изисквания. А не е ли идеята на маркетинга това – да се прави продукт за дадена потребност?
На конференцията ще получите знания относно значението на дигиталното Ви присъствие в мрежата, възможните канали за реклама, тенденциите в онлайн маркетинга на здравни и фитнес центрове и много други интересни теми, подбрани и поднесени от лектори с дългогодишна практика.

Мястото е Хотел Санкт Петербург.
Датата е 11 Май.
Програма на конференцията: клик

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Бюлетин SEOMAX
Top Heading Element

Последни публикации

Съдържание

Top Heading Element

Свържете се с нас

Заявете среща

Обадете ни се

Изпратете запитване

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Моля, попълнете полетата от формата и ние ще се свържем с Вас при първа възможност.