Конкурсът Digital Stars издирва дигиталните звезди на България за 2020

Конкурс за най-добри млади дигитални маркетолози 2020

Конкурсът за най-добри млади дигитални маркетолози на България се завръща и търси своите нови звезди, освен това с нова, още по-добра визия. Предстои второто издание на конкурса “Digital Stars“, за да се отличат отново най-добрите и млади, целеустремени дигитални маркетолози в България. Поради големия интерес през 2019 година, екипът отново реши да потърси нови кандидати и да отличи най-талантливите сред тях за 2020 година.

Каква е мисията на Digital Stars?

Мисията на Digital Stars е да промотира разнообразните кариерни възможности, които дигиталната сфера предлага на младите хора у нас, да представи различните типове специалисти и да покаже постиженията на млади таланти в сектора от цяла България, като ги насърчава да се развиват непрестанно. Екипът на Digital Stars съветва всички млади маркетолози, които искат да се развиват в тази сфера, да не пропускат възможността да бъдат оценени от известни специалисти от дигиталния сектор, които ще членуват в журито тази година в отделни категории.

Най-добрите кандидати ще получат отличие, а също и признание за своите постижения. За младите дигитални маркетолози това е страхотна възможност да премерят сили с останалите кандидати. Също така, подобно призвание би им отворило вратите към още по-големи кариерни успехи за в бъдеще. Скоро ще разкрием и кой стои зад журито на Digital Stars 2020.

Кой може да участва?

В конкурса “Digital Stars” могат да се включат специалисти по дигитален маркетинг на възраст между 18-35 години, които уверено вървят по своя кариерен път и постигат успехи. Те трябва да имат до 5 години професионален опит в сферата на дигиталния маркетинг и онлайн рекламата. Участието е напълно безплатно, необходимо е само да подадат кандидатурата си или да бъдат номинирани. Пълната информация относно правилата за участие може да видите в раздел “Правила” на digitalstars.bg.

Важно! Кандидатури и номинации могат да бъдат подавани не по-късно от 23:59 часа на 31.08.2020 година. Важно е този срок да бъде спазен, тъй като кандидатурите, получени след изтичане на крайния срок, няма да бъдат разглеждали и оценявани.

Повече за организатора на конкурса.

Конкурсът се организира от Digital 4 Foundation – фондация, чиято мисия е популяризирането на дигиталните технологии и развитието на дигиталния бранш в България. Организира различни инициативи в подкрепа на бизнеса и образованието. Мрежата от събития Digital4 събират заедно водещи специалисти, предприемачи и дигитални ентусиасти, създавайки нови бизнес възможности и подходяща среда за обмяна на ценни знания, опит и идеи.

Ето и кои са категориите тази година.

Отличията се връчват в 10 състезателни категории:

  1. Платена реклама(PPC);
  2. Маркетинг в социалните мрежи;
  3. Оптимизация за търсещи машини (SEO);
  4. Маркетинг чрез съдържание;
  5. Маркетинг стратегии и бизнес развитие;
  6. Автоматизации, чат ботове и И-мейл маркетинг;
  7. Дигитален ПР & Инфлуенс маркетинг;
  8. Творчески маркетинг;
  9. Електронна търговия;
  10. Видео маркетинг.

Повече информация и пълен регламент за участие може да намерите тук: https://digitalstars.bg/

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Бюлетин SEOMAX
Top Heading Element

Последни публикации

Съдържание

Top Heading Element

Свържете се с нас

Заявете среща

Обадете ни се

Изпратете запитване

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Моля, попълнете полетата от формата и ние ще се свържем с Вас при първа възможност.