Конкурсът Digital Stars издирва дигиталните звезди на България за 2020

Конкурс за най-добри млади дигитални маркетолози 2020

Конкурсът за най-добри млади дигитални маркетолози на България се завръща и търси своите нови звезди, освен това с нова, още по-добра визия. Предстои второто издание на конкурса “Digital Stars“, за да се отличат отново най-добрите и млади, целеустремени дигитални маркетолози в България. Поради големия интерес през 2019 година, екипът отново реши да потърси нови кандидати и да отличи най-талантливите сред тях за 2020 година.

Каква е мисията на Digital Stars?

Мисията на Digital Stars е да промотира разнообразните кариерни възможности, които дигиталната сфера предлага на младите хора у нас, да представи различните типове специалисти и да покаже постиженията на млади таланти в сектора от цяла България, като ги насърчава да се развиват непрестанно. Екипът на Digital Stars съветва всички млади маркетолози, които искат да се развиват в тази сфера, да не пропускат възможността да бъдат оценени от известни специалисти от дигиталния сектор, които ще членуват в журито тази година в отделни категории.

Най-добрите кандидати ще получат отличие, а също и признание за своите постижения. За младите дигитални маркетолози това е страхотна възможност да премерят сили с останалите кандидати. Също така, подобно призвание би им отворило вратите към още по-големи кариерни успехи за в бъдеще. Скоро ще разкрием и кой стои зад журито на Digital Stars 2020.

Кой може да участва?

В конкурса “Digital Stars” могат да се включат специалисти по дигитален маркетинг на възраст между 18-35 години, които уверено вървят по своя кариерен път и постигат успехи. Те трябва да имат до 5 години професионален опит в сферата на дигиталния маркетинг и онлайн рекламата. Участието е напълно безплатно, необходимо е само да подадат кандидатурата си или да бъдат номинирани. Пълната информация относно правилата за участие може да видите в раздел “Правила” на digitalstars.bg.

Важно! Кандидатури и номинации могат да бъдат подавани не по-късно от 23:59 часа на 31.08.2020 година. Важно е този срок да бъде спазен, тъй като кандидатурите, получени след изтичане на крайния срок, няма да бъдат разглеждали и оценявани.

Повече за организатора на конкурса.

Конкурсът се организира от Digital 4 Foundation – фондация, чиято мисия е популяризирането на дигиталните технологии и развитието на дигиталния бранш в България. Организира различни инициативи в подкрепа на бизнеса и образованието. Мрежата от събития Digital4 събират заедно водещи специалисти, предприемачи и дигитални ентусиасти, създавайки нови бизнес възможности и подходяща среда за обмяна на ценни знания, опит и идеи.

Ето и кои са категориите тази година.

Отличията се връчват в 10 състезателни категории:

  1. Платена реклама(PPC);
  2. Маркетинг в социалните мрежи;
  3. Оптимизация за търсещи машини (SEO);
  4. Маркетинг чрез съдържание;
  5. Маркетинг стратегии и бизнес развитие;
  6. Автоматизации, чат ботове и И-мейл маркетинг;
  7. Дигитален ПР & Инфлуенс маркетинг;
  8. Творчески маркетинг;
  9. Електронна търговия;
  10. Видео маркетинг.

Повече информация и пълен регламент за участие може да намерите тук: https://digitalstars.bg/

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Бюлетин SEOMAX
Top Heading Element

Последни публикации

Съдържание

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Моля, попълнете полетата от формата и ние ще се свържем с Вас при първа възможност.