Най-купуваните теми за изработка на онлайн магазини

Най-популярните теми за онлайн магазин

Най-купуваните теми за изработка на онлайн магазини на платформите WooCommerce (WordPress), OpenCart и Shopify.

Едно от най-важните неща при изработка на сайт или изработка на онлайн магазин на базата на система за управление на съдържанието е правилният избор на темплейт. Той Ви дава базата, върху която ще е изграден бъдещият сайт и определя до каква степен сайтът може да се развие и промени с времето.

В тази статия сме събрали за Вас едни от най-използваните темплейти за онлайн магазини, които ще Ви дадат предимството, от което се нуждаете, за да продавате повече онлайн.

Събрали сме по 5 теми за изработка на сайт за всяка от платформите, за да Ви дадем възможност за избор както на теми, така и на система за управление на съдържанието. Нека започнем с теми за изработка на сайт на Woocommerce.

Flatsome

flatsome theme за онлайн магазин

Flatsome е перфектната тема за изработката на Вашия онлайн магазин или корпоративен уебсайт. Тя съдържа всички инструменти, от които ще имате нужда, за да създадете супер бърз, респонсив уебсайт с невероятно потребителско изживяване. Неограничените опции и революционният респонсив page builder Ви дават възможност да създадете на практика всичко, без нуждата от писане на код.

Porto

Porto theme за онлайн магазин

Porto е изключително перспективна тема, защото:

 • Е изключително добре оптимизирана

Инструментите за оптимизация на Porto Ви помагат да изградите бърз сайт. С Porto Optimizer, дори плъгини като Visual Composer и Revolution Slider стават до 2 пъти по-бързи от оригиналните.

 • Woocommerce добавки

Порто идва с 20 демо варианта, креативно разположение и мощни ecommerce добавки за изграждане на професионален онлайн магазин.

 • Мощни настройки на темата

Порто идва с много на брой добавки, които да отговорят на всяка ваша нужда. И въпреки, че Porto има стотици админ опции, Porto Optimizer елиминира всички неизползвани админ опции, когато сайтът е готов да се пусне в пространството.

Zoa

Zoa theme за онлайн магазин на WordPress.

Zoa е минималистична и модерна тема за изработка на сайт или изработка на онлайн магазин на WordPress, изградена с Elementor page builder. Създадена е с идеята да се ползва за онлайн магазини за часовници, мъжки стоки, женски стоки, магазин за дрехи, магазин за мебели и много други.

В допълнение, тази невероятна тема е интегрирана с WooCommerce, много плъгини с различни функции, мини количка, персонализирани уиджети, огромно количество цветови комбинации, слайдер със плавно движение между изображенията, меню с различни стилове за колоните и допълнителни уиджети. С тази тема контрола върху Вашия онлайн магазин е във Вашите ръце.

Shopkeeper

Shopkeeper theme за онлайн магазини

Когато започнете да работите със страхотен продукт, може да създадете изключителни неща. Тази тема е създадена с идеята за онлайн магазини в предвид и е напълно респонсив WooCommerce тема със страхотен дизайн и функционалност.

WoodMart

WoodMart theme за онлайн магазин

WoodMart е премиум WordPress тема за изработка на онлайн магазини, конструирана от нулата с идеята за изработка на красиви и функционални WooCommerce онлайн магазини. Фокусирана върху потребителското изживяване, WoodMart използва мощни AJAX технологии, за да даде на потребителите бърз и удобен интерфейс за онлайн пазаруване, без да се появява нуждата от постоянно обновяване на стрниците.

След като разгледахме какво може да ни предложи WooCommerce за изработка на онлайн магазини, нека разгледаме и друга популярна платформа OpenCart.

Mega Mart

Mega Mart theme за онлайн магазин

 

Mega Mart е респонсив тема, специализирана към Мега магазини, електроника, мода, автомобилни магазини, инструменти, части, мебели, изкуство, декор, подаръци, цветя, и много други индустрии. Mega Mart разполага с 13 предварително направени разположения на страниците, които да Ви помогнат да стартирате бързо и без много усилия своя онлайн магазин.

Какво я прави предпочитана?

 • Таблично разположени продукти
 • Къстъм шрифтове
 • Включени графики в темата
 • Многоезична
 • Респонсив
 • SEO оптимизирана
 • Включени блог модули

Shoppe

Shoppe theme за онлайн магазини

Тази тема за изработка на онлайн магазини на OpenCart е подходяща за изработка на онлайн магазини за електроника, бельо, козметика, вино, напитки, бижута, аксесоари, дрехи и други.

Какво я прави предпочитана:

 • Таблично разположени продукти
 • Къстъм шрифтове
 • Включени графики в темата
 • Включени PSD файлове
 • Респонсив
 • SEO оптимизирана
 • Включени блог модули

Smart Shop

Smart shop theme за онлайн магазин

Тази тема е създадена специално за онлайн търговия с електроника, мобилни телефони, компютри, храна, авточасти, инструменти и хипермаркети. Темата изглежда много добре със своите цветови комбинации, изчистен дизайн и изглежда много професионално.

Какво я прави предпочитана?

 • HTML5 и CS3
 • Напълно респонсив тема
 • Използва Google шрифтове
 • Многоезична
 • SEO Friendly
 • Оптимизирана за бързо зареждане
 • Включен блог модул
 • Поле за свързани продукти под всеки продукт

Pav StyleShop

Pav StyleShop theme за онлайн магазин

Тази респонсив OpenCart тема е креативна, пълна с добавки и е създадена така, че може да се използва за много видове бизнес – мода, дигитални услуги, аксесоари, магазини за електроника и други. С добре направената си структура, тази тема е добра едновременно за малки или големи бизнеси с много продуктови предложения.

Дизайнът на темата е минималистичен, използващ бял цвят за фон и прости комбинации от цветове, изчистена структура и разположение на елементите. Темата пристигна с повече от 650 Google шрифтове и респонсив 3D слайдер.

Какво я прави предпочитана?

 • Drag and drop page builder: Тази тема е изградена с един от най-добрите OpenCart билдъри на страници, който Ви позволява да създавате професионално изглеждащи начални страници спрямо Вашите предпочитания
 • Над 50 OpenCart уиджета са интегрирани в темата, за да Ви дадат възможност лесно да създавате съдържание
 • Мощен, интуитивен и лесен административен панел с всички основни функции на темата Ви помага да конфигурирате и променяте сайта си, без нужда от знания по машинен език.
 • 6 различни разположения на продуктите
 • 5 хедър и 4 футър стилове

Следват и най-използваните теми за изработка на онлайн магазин и на платформата Shopify

YellowBag

YellowBag theme за онлайн магазин

Първоначално тази тема е създадена като онлайн магазин за чанти. Но истината е, че може да се използва като надеждна и сигурна платформа за всеки друг тип уеб сайт за електронна търговия, занимаващ се с мода. Тази тема грабва вниманието с изключителни галерии, в които да изложите продуктите си така, че потенциалните клиенти да ги запомнят.

Home Decor

homedecor theme за онлайн магазин

Все повече хора се интересуват как да превърнат къщата си в дом, което прави тази тема изключително добра инвестиция. Тя е насочена към купувачи на стоки за дома и включва интуитивна и минималистична навигация. Изберете тази респонсив тема за да си гарантирате, че всеки посетител ще се превърне в лоялен клиент.

Building Materials

Building-Materials-PrestaShop-eCommerce-Theme

Както знаем, купувачите на строителни материали могат да са много нетърпеливи. Поради тази причина, ако искате да пуснете успешен онлайн магазин за строителни материали, има две основни качества, които онлайн магазинът Ви трябва да притежава. Първото е функционална и лесна за използване търсачка, а второто е респонсив дизайн. И познайте – всичко това може да откриете в темпейта Building Materials.

Tobacco

Tobacco theme

Онлайн магазин за електронни цигари може да е страхотна инвестиция в дългосрочен период. Поради тази причина, има смисъл да го създадете с най-добрата тема, свързана с този тип бизнес. Tabacco включва лесен за употреба онлайн чат и блог, които да помогнат на клиентите Ви да направят правилния избор.

Cosmetics Store

beauty-shop-theme

Ако планирате да продавате козметика чрез онлайн магазин, запомнете, че трябва да си спечелите положителна репутация, преди да започнете да продавате в голям мащаб. А как може да постигнете това? Много просто – окуражавайки клиентите да коментират продуктите Ви и да изразяват удовлетворението си от покупката. Тази тема Ви дава точно тази възможност, включвайки ефективна и лесна за употреба система за коментари, която да генерира доверието, от което се нуждаете Вие и Вашите клиенти.

Apparel

Apparel theme

Изискания Apparel темплейт е с изцяло респонсив дизайн, което е много важно за всеки онлайн магазин за дрехи. Този темплейт прави изключително лесно споделянето на Вашите продукти в социалните медии, осигурявайки им по-голямо достигане и давайки Ви възможност да привличате нови клиенти към сайта си. В този темплейт също така имате възможност за издаване на карти за лоялни клиенти, което със сигурност ще се хареса на лоялните Ви клиенти. Накарайте ги да се чувстват специални, с този темплейт за онлайн магазин.

Electronics Store

Electro-Electronics-Theme

Ако искате да продавате електронни компоненти онлайн, това е темата за Вас! Тя дава възможност на Вашите продукти да се отличат сред останалите на пазара. Темата съдържа всичко, от което се нуждаете, за да започнете да продавате електроника утре (ако не и още днес). Вашите клиенти ще се радват на опцията за сортиране и опцията за бързо търсене, които тази тема предлага. Благодарение на тези опции, потенциалните клиенти бързо ще намират желаните от тях продукти и лесно ще се превръщат от потенциални клиенти в реални.

Fashion Store

Fashion Store eccomerce

Помогнете на клиентелата си да бъде в крак с последните тенденции в света на модата с този елегантен темплейт. Благодарение на яркия и позитивен дизайн, Вашите малки клиенти ще се радват да помагат на родителите си в търсенето на перфектния тоалет.

Wholesale Store

 

Този темплейт може да Ви помогне изключително много ако търсите надеждна платформа за Вашия нов онлайн магазин за продажба на едро. В него са добавени много на брой опции, които Ви позволяват изграждането на солидно онлайн присъствие. Тези опции включват уиджети като „Списък с желания“ и „Сравни“, както и хващащи окото продуктови етикети. Това, че темата включва много неща не трябва да Ви плаши, защото тя дава възможност за лесно управление, промяна и обновяване на съдържанието.

Hair Salon

Hair Salon theme

Професионалните продукти за грижа за косата са много нашумели в днешно време. Ако вече имате физически магазин и реализирате добри продажби, защо да не пробвате да ги продавате и онлайн? Това става изключително лесно с темата Hair Salon. Тя Ви дава привлекателна цветова палитра, която може да персонализирате по всяко време, за да е в крак с новите тенденции.

Sports Store

Тази тема може много бързо да се превърне в добре функциониращ онлайн магазин за спортни стоки. Колко ще Ви отнеме за да го направите? Противно на очакванията, не много време. Тази тема дава възможност на тези, които за първи път се сблъскват с изработката на сайтове, лесно да настроят всичко, от което бизнесът им се нуждае. Темата включва лесен за употреба админ панел, който ще Ви даде възможност да създадете сайта си в рамките на няколко дни или дори часове.

Fooder

Почти всеки от нас поръчва храна онлайн. Ако имате бизнес, свързан с храна, който предлага доставки по домовете, тази тема ще Ви даде възможност бързо и лесно да го пренесете онлайн. Тази тема Ви дава възможност лесно да вкарате всички свои продукти в сайта и да започнете да приемате заявки в рамките на дни. Не забравяйте, колкото по-професионално изглежда един сайт, толкова повече доверие вдъхва у потребителите, а тази тема със сигурност ще генерира доверие у потребителите.

Agrilloc

Еко, био, натурално, естествено. Това са думите, които ни заливат постоянно от различни телевизионни предавания, реклами, постове в социалните медии или витрини на магазини. Пазарът за натурални продукти се развива с изключителни темпове, а тази тема Ви дава възможност да влезете в него. Свежия дизайн и запомнящото се разположение на елементите Ви дават възможност да разположите своите натурални продукти и ястия така, че да останат в съзнанието на потребителите. Продуктите Ви ще бъдат представени в най-добрата възможна светлина благодарение на красиви продуктови описания, уиджет с обратно броене и рейтинг със звезди. След като веднъж са влезли във Вашия онлайн магазин за натурални продукти, потребителите ще искат да се върнат отново.

Независимо с какво се занимава бизнесът Ви, вече съществува подходяща тема за всяка дейност. Ако тепърва започвате да обмисляте своя нов онлайн магазин и Ви трябват съвети от опитни професионалисти с дългогодишен опит в сферата на изработката на онлайн магазини, се свържете с нас още днес. Ако все още Ви е трудно да се ориентирате в необятния свят на дигиталните технологии, се възползвайте от напълно безплатна консултация при нас, като просто кликнете ТУК.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Top Heading Element

Свържете се с нас

Заявете среща

Обадете ни се

Изпратете запитване

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Моля, попълнете полетата от формата и ние ще се свържем с Вас при първа възможност.