Героите на SuperHosting вече имат сайтове

Героите на SuperHosting със сайт от SEOMAX.BG

Помните рекламата на SuperHosting.BG, която ни показа няколко изключително перспективни бизнеса, на които им липсваше едно нещо, за да започнат да разпространяват информация за своята дейност до повече хора.

Липсваше им сайт.

Вече не!

Ние от SEOMAX се заехме със задачата да изработим атрактивни и интересни сайтове за юриста-коминочистач Делян Ангелов, водещата курсове по китайски език и култура – Силвия, или както я познаваме от рекламата Лин Лин, дресьорът на животни Християн Паунов, по известен с котешкия си цирк и магистърът по микробиология Явор Денчев.

Те бяха представени пред нас като изключително интересни личности и реалността потвърди рекламата. Ние с удоволствие се заехме със задачата да помогнем на бизнесите на всеки от тях да навлезе в дигиталния свят и да започне да печели популярност и познаваемост на бранда.

За да го постигнем, изработихме на всеки от тях интерактивен сайт с респонсив дизайн, визуализиращ се красиво на всички устройства, независимо дали хората влизат от него чрез телефон или персонален компютър.

Техните биографични описания ни позволиха да внесем персонален елемент в сайтовете и да дадем възможност на хората да разберат малко повече за тези хора, за техния житейски път, развитие и техния бизнес.

Всеки от сайтовете бе направен с оптимизация в предвид. За да се индексира добре в търсещите машини и да е лесен и удобен за употреба от потребителите, всеки сайт премина през първоначална SEO оптимизация, гарантираща бързо зареждане на страниците, индексиране от търсачките и удовлетворението на посетителите.

За да може всеки посетител да се ориентира бързо и лесно в сайтовете на нашите герои, конструирахме лесна за използване навигация, даваща възможност на потребителите да намерят това, за което са дошли в сайта.

Ние от SEOMAX сме изключително горди с постигнатото и пожелаваме успех на Делян, Силвия, Явор и Християн в техните бъдещи бизнес начинания.

Може да видите сайтовете, които направихме за тях, като кликнете върху кое да е от имената на нашите герои.

Искаме да благодарим и на нашите партньори от SuperHosting, които насочиха тези невероятни хора към нас и ни дадоха възможност да ги опознаем и да работим заедно.

Ако все още нямате сайт, и осъзнавате, че в днешно време един бизнес няма как да съществува без стабилно дигитално присъствие, се свържете с нас за безплатна консултация. Ние ще Ви изслушаме, ще анализираме възможностите за Вашия бизнес и ще Ви дадем предложение за разработка на сайт, който да Ви представя достойно в дигиталния свят.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Бюлетин SEOMAX
Top Heading Element

Последни публикации

Съдържание

Top Heading Element

Свържете се с нас

Заявете среща

Обадете ни се

Изпратете запитване

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Моля, попълнете полетата от формата и ние ще се свържем с Вас при първа възможност.