Официално обявление – Нови уеб възможности 07.02.2024г.

Уважаеми клиенти и партньори,

Стартираме 2024 година с вълнуваща новина! В развитието на нашата компания винаги сме се водили от стремежа да предоставяме иновативни, ефективни и качествени услуги за вас. И продължаваме да го правим.

На прага сме на важни промени за дигитална агенция SEOMAX, а именно развитие в нашия уеб отдел, който от тази година ще бъде надграден и отделен в отделно дружество като самостоятелна софтуерна компания под бранда STL.

STL (ЕС ТИ ЛОЯЛИТИ ООД) е компания, фокусирана изцяло върху предоставянето на софтуерни уеб разработки и сме убедени, че този ход ще повиши нивото на услугите и разшири портфолиото. Ще запазим и разширим екипа си от специалисти, които работят по вашите проекти и ще надграждаме техните знания и умения, за да създаваме за Вас възможно най-добрите софтуерни продукти и услуги.

STL на този етап освен уеб звеното ни, развива и отделно звено, което създава бизнес софтуерни продукти, създаване и внедряване на CRM и ERP решения и интеграции спрямо нуждите на клиентите ни. Работим с технологии като PHP, MySQL, CSS, HTML, jQuery, Bootstrap, Codeigniter, Linux OS, AWS, Google Cloud, Adobe XD и други.

Нещо повече – имаме богат опит в интегрирането с различни услуги на трети страни, включително платежни системи (Борика, PayPal, ePay, EasyPay, Stripe), интеграции с куриери (Еконт, Спиди, BoxNow), платформи за социални медии (Facebook, Google, Instagram), маркетингови инструменти (Klaviyo, Mailchimp, Google Analytics, Google Tag Manager, Facebook Pixels, Hotjar, Hubspot, Mailerlite). Не по-малко опит имаме с най-популярните CMS-и (пр. WordPress и OpenCart ), eCommerce SaaS платформи, както и в разработването на индивидуални (custom) уеб сайтове и системи (счетоводни, хотелиерски, недвижими имоти, събитийни, CRM, ERP и др.). Нашата цел е да предоставим персонализирани технологични решения според нуждите на нашите клиенти.

Инвестицията ни в новото юридическо лице е вече факт, а за негов управител избрахме г-н Димитър Лозев, който ще управлява компанията. Вярваме, че дългогодишна му уеб експертиза от над 15 години в комбинация с уменията на екипа ще изкачи предлаганите услуги на следващото ниво!

Всички текущи запитвания/задачи ще се пренасочат поетапно към STL от 12.02.2024г.

При въпроси оставаме на разположение.

Екипът на SEOMAX

 

 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Top Heading Element

Свържете се с нас

Заявете среща

Обадете ни се

Изпратете запитване

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Моля, попълнете полетата от формата и ние ще се свържем с Вас при първа възможност.