Любомир Атанасов ще бъде лектор на eCommerce & Digital Marketing Expo North 2024

Горди сме да споделим, че един от управляващите партньори на дигитална агенция SEOMAX получи покана да се нареди сред лекторите на престижната международна конференция eCommerce & Digital Marketing Expo North 2024. 

След огромния успех на предходните издания, събитието ще се проведе за трета поредна година на 17 и 18 февруари 2024 г. в конферентния център Vellideio, в рамките на Международния изложбен и конгресен център Хелекспо. Конференцията има за цел да се утвърди като водещо събитие в Северна Гърция, предлагайки на бизнеса безценни знания и възможности за придобиване на нови контакти и партньорства. 

Събитието е насочено към напредничавите компании, които желаят да подобрят своите стратегии за електронна търговия и дигитален маркетинг. По-мащабният стремеж на ECDM Expo North е да привлече посетители и изложители от съседните балкански държави, като по този начин се превърне в едно от важните нетуъркинг събития на полуострова. 

Двудневната международна конференция тази година ще бъде изцяло насочена към най-новите тенденции в електронната търговия и дигиталния маркетинг. Лекциите ще обхващат теми свързани с нови технологии и платформи, дигитални разплащания, куриери и marketplace.

Поканата за участие в международния форум е признание за експертизата на Любомир Атанасов в областта на дигиталния маркетинг, но в известен смисъл е и предизвикателство. Пожелаваме му успех в това начинание и очакваме с нетърпение отзивите и новостите, които той ще сподели с нас след края на събитието.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Top Heading Element

Свържете се с нас

Заявете среща

Обадете ни се

Изпратете запитване

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Моля, попълнете полетата от формата и ние ще се свържем с Вас при първа възможност.