SEOMAX – партньор на първата конференция по невромаркетинг в България

Seomax - паръньор на първата конференция по невромаркетинг в България.

На 19.04 (петък) в Международен Панаир Пловдив, Конгресен център, ще се проведе първата в България конференция по невромаркетинг „Neuromarketing & Customer Experience Conference 2019”.

Какво предстои?

На конференцията ще разгледаме какво е невромаркетинг и как да го използваме в работата с клиентите. Ще ви запознаем с нови подходи към психологията на  продажбите и как невромаркетингът може да ни служи като емоционален инструмент за създаването на успешен бранд. Ще обърнем внимание как е възможно продажбите да бъдат стимулирани чрез този инструмент и какво всъщност представлява той? Как да се ориентитаме към клиента и как да ,,влезем“ в душата му?

Едни от най-добрите лектори по тази тема ще ни запознаят с развитието на невромаркетинга в България – стратегии, изследователски компании, технологии за тяхното приложение. Защото невротехнологиите са една напълно нова перспектива в бизнеса.

И още..

Друг фокус на програмата е Customer Experience или така наречения клиентски опит. Ще разгледаме проблемите, пред които е изправен всеки от нас в процеса на изграждане и подобряване на клиентския опит в компанията, независимо от индустрията, в която се намира. Лекторите ще ни запознаят с практически казуси и примери, чрез които   покажат задълбочено проучване на модела  в различните индустрии. Нагледни примери ще бъдат дадени за използване на различни техники, чрез които да подобрим клиентския опит и да увеличим продажбите.

Наш лектор ще бъде Жечо Добрев  – старши консултант в английско-американската компания Beyond Philosophy – първата консултантска компания изцяло фокусирана към клиентското преживяване. Той помага на компаниите да подобрят клиентското преживяване и бизнес резултатите, а методите варират от статистически изследвания,  Journey Mapping  проекти, работа с мениджмънта и тренинги. Ще се запознаем и със Станимир Андонов  – маркетинг и брандинг специалист с голям опит. Автор на най-продаваната бизнес книга от български автор за 2015 г.  В областта на невромаркетинга ще ни въведе Стилиян Георгиев като автор на редица публикации по темата. Специалист с дългогодишен опит в областта на ЕЕГ изследванията и обработката на ЕЕГ сигнали. Лектор ще бъде и невробиологът Иван Христов, занимаващ се с изследването на мозъчната активност и зрителните функции, посредством използването на разнообразни психофизични задачи и специално разработен за целта софтуер. През последните години работи по проекти свързани с изследване на зрителните и когнитивни функции при различни социално значими заболявания, такива като аутизъм, хиперактивност с дефицит на вниманието и дислексия на развитието. Георги Ценов, който също ще говори по темата  е преподавател и изследовател, мениджър на стартъп компании и на неправителствена организация. Камен Костадинов – старши Мениджър отдел „Управление на клиентското преживяване“ в УниКредит Булбанк през последните три години в Банката се занимава с най-голямата си страст, а именно – клиентското преживяване. Ще се срещнем и с Елина Желева, коуч и консултант по дизайн мислене. Дора Андреева, Strategic Marketing Director в Тед-Бед също ще бъде лектор. Явор Янкулов, мениджър в E-Training.bg, ще ни запознае с новите маркетинг стратегии.

Digital4Plovdiv подкрепя кариерното и научно развитие на младите хора в България, като предоставя безплатни пасове на студенти след предварителна регистрация и срещу представена студентска книжка в деня на конференцията. Всички присъстващи ще получат сертификати.

За да направите своята  регистрация за посещение на събитието е нужно да попълните регитрационната форма тук: https://docs.google.com/forms/d/1tzY6y7vmZSW_Adjt-lvMLSht9j0VhjlHMDEqZsZdaUY/edit Очакваме Ви!

Повече информация за събитието и програма може да намерите на: https://cx.digital4plovdiv.com/

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Бюлетин SEOMAX
Top Heading Element

Последни публикации

Съдържание

Top Heading Element

Свържете се с нас

Заявете среща

Обадете ни се

Изпратете запитване

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Моля, попълнете полетата от формата и ние ще се свържем с Вас при първа възможност.