SEOMAX – партньор на първата конференция по невромаркетинг в България

Seomax - паръньор на първата конференция по невромаркетинг в България.

На 19.04 (петък) в Международен Панаир Пловдив, Конгресен център, ще се проведе първата в България конференция по невромаркетинг „Neuromarketing & Customer Experience Conference 2019”.

Какво предстои?

На конференцията ще разгледаме какво е невромаркетинг и как да го използваме в работата с клиентите. Ще ви запознаем с нови подходи към психологията на  продажбите и как невромаркетингът може да ни служи като емоционален инструмент за създаването на успешен бранд. Ще обърнем внимание как е възможно продажбите да бъдат стимулирани чрез този инструмент и какво всъщност представлява той? Как да се ориентитаме към клиента и как да ,,влезем“ в душата му?

Едни от най-добрите лектори по тази тема ще ни запознаят с развитието на невромаркетинга в България – стратегии, изследователски компании, технологии за тяхното приложение. Защото невротехнологиите са една напълно нова перспектива в бизнеса.

И още..

Друг фокус на програмата е Customer Experience или така наречения клиентски опит. Ще разгледаме проблемите, пред които е изправен всеки от нас в процеса на изграждане и подобряване на клиентския опит в компанията, независимо от индустрията, в която се намира. Лекторите ще ни запознаят с практически казуси и примери, чрез които   покажат задълбочено проучване на модела  в различните индустрии. Нагледни примери ще бъдат дадени за използване на различни техники, чрез които да подобрим клиентския опит и да увеличим продажбите.

Наш лектор ще бъде Жечо Добрев  – старши консултант в английско-американската компания Beyond Philosophy – първата консултантска компания изцяло фокусирана към клиентското преживяване. Той помага на компаниите да подобрят клиентското преживяване и бизнес резултатите, а методите варират от статистически изследвания,  Journey Mapping  проекти, работа с мениджмънта и тренинги. Ще се запознаем и със Станимир Андонов  – маркетинг и брандинг специалист с голям опит. Автор на най-продаваната бизнес книга от български автор за 2015 г.  В областта на невромаркетинга ще ни въведе Стилиян Георгиев като автор на редица публикации по темата. Специалист с дългогодишен опит в областта на ЕЕГ изследванията и обработката на ЕЕГ сигнали. Лектор ще бъде и невробиологът Иван Христов, занимаващ се с изследването на мозъчната активност и зрителните функции, посредством използването на разнообразни психофизични задачи и специално разработен за целта софтуер. През последните години работи по проекти свързани с изследване на зрителните и когнитивни функции при различни социално значими заболявания, такива като аутизъм, хиперактивност с дефицит на вниманието и дислексия на развитието. Георги Ценов, който също ще говори по темата  е преподавател и изследовател, мениджър на стартъп компании и на неправителствена организация. Камен Костадинов – старши Мениджър отдел „Управление на клиентското преживяване“ в УниКредит Булбанк през последните три години в Банката се занимава с най-голямата си страст, а именно – клиентското преживяване. Ще се срещнем и с Елина Желева, коуч и консултант по дизайн мислене. Дора Андреева, Strategic Marketing Director в Тед-Бед също ще бъде лектор. Явор Янкулов, мениджър в E-Training.bg, ще ни запознае с новите маркетинг стратегии.

Digital4Plovdiv подкрепя кариерното и научно развитие на младите хора в България, като предоставя безплатни пасове на студенти след предварителна регистрация и срещу представена студентска книжка в деня на конференцията. Всички присъстващи ще получат сертификати.

За да направите своята  регистрация за посещение на събитието е нужно да попълните регитрационната форма тук: https://docs.google.com/forms/d/1tzY6y7vmZSW_Adjt-lvMLSht9j0VhjlHMDEqZsZdaUY/edit Очакваме Ви!

Повече информация за събитието и програма може да намерите на: https://cx.digital4plovdiv.com/

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Бюлетин SEOMAX
Top Heading Element

Последни публикации

Съдържание

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Моля, попълнете полетата от формата и ние ще се свържем с Вас при първа възможност.