SEOMAX търси стажант по графичен дизайн

Стаж по графичен дизайн от Seomax.

Ние сме млади, енергични, креативни и смели! За нас работата е удоволствие, забавление и отговорност, която не ни е страх да поемем. Ние сме екипът на дигитална агенция SEOMAX и търсим точно теб – нашият усмихнат и работлив като пчела стажант.

Ако искаш да създаваш интересни графични шедьоври, които с удоволствие и гордост да споделяш в социалните мрежи. Ако искаш да боравиш с PhotoShop така, все едно ползваш Instagram. Ако да бъдеш графичен дизайнер е твоето призвание – то мястото ти е в SEOMAX!

Какво ти дава този стаж?

При нас ще имаш възможност да работиш в млад, мотивиран и свеж екип, ще изградиш основни умения в Adobe Photoshop и Illustrator, ще научиш основни дизайн принципи, ще тестваш своята креативност и всичко това ще ти даде силен тласък на кариерата ти в сферата на графичния дизайн.

Този стаж е само малка част от всички обучения и презентации, които водим. Екипът ни, не само организираме редица семинарни и обучителни събития за дигитален маркетинг, SEO и електронна търговия, но и не пропускаме да присъстваме на такива като участници.

Програмата ще започне на 04.05.2019 и ще продължи три месеца, като при постигнати високи резултати ще имаш възможност и за постоянна работа на трудов договор. Вярваме, че развитието на човешкия ресурс е важна част от нашата политика и ще продължаваме да предоставяме възможности на амбициозни младежи да обогатят професионалния си опит и да се изграждат като личности и професионалисти.

Изпрати ни CV и портфолио до 28.04.2019 г. Ние ще разгледаме кандидатурата ти, и ако искаме да работим заедно, ще се свържем с теб за интервю.

Дизайнът винаги ще бъде търсен. Както знаете, живеем в много дигитализиран свят, и ако се говори как работата ни един ден ще бъде превзета от роботи, то бъдете сигурни, че графичният дизайн винаги ще изисква творчество и мисъл. Визуалната комуникация винаги ще живее и дизайнерите трябва да представят всичките си възможности. Е, тенденциите ще продължават да се променят и ще ви държат непрекъснато нащрек за следващите. За избор на кариера, това трябва да е най-вдъхновяващо.

За съжаление, в България често младите кадри биват пренебрегнати поради липсата на опит. Но взимайки предвид тяхното желание за учене, техния огромен личностен потенциал и амбиция, ние в SEOMAX никога не сме се притеснявали от нещо толкова маловажно като „липсата на практика“. Винаги сме смятали, че наличието на желание, интерес и постоянство компенсира липсата на опит в реална работна среда и в последствие дори премахва значението и верността му.

От самото си основаване фирмата провежда стажантски програми за програмисти, графични дизайнери и такива за дигитален маркетинг. Тримесечните стажове дават възможност на кадрите да се запознаят с основите на материята, да научат изключително много нова, полезна и актуална информация и, разбира се, да я практикуват. Изцяло насочени към практиката, те не само помагат с получаването (или надграждането) на опит и знания на бъдещите иновативни кадри на трудовия пазар, но и те биват шанс за стажантите да работят по реални проекти в реална работна среда.

Нашата цел..

Целта на SEOMAX е да предостави знания за съществените и важните неща на стажантите си в удобно за тях темпо, за да спомогне максимално много за тяхното развитие. Те получават и възможност да присъстват на различни обучения от индустрията и да станат част от подхранващата креативността и стремяща се към свобода работна среда. Екипът на SEOMAX е и основен организатор на най-големите конференции за дигитален маркетинг в Пловдив – Digital 4 Plovdiv. Повече за агенцията може да научите на seomax.bg.

Тези от тях, които са се представили най-добре и са показали своя интерес за развитие в областта, имат възможност да станат постоянна част от екипа на фирмата.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Top Heading Element

Свържете се с нас

Заявете среща

Обадете ни се

Изпратете запитване

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Моля, попълнете полетата от формата и ние ще се свържем с Вас при първа възможност.