SEOMAX търси стажант по графичен дизайн

Стаж по графичен дизайн от Seomax.

Ние сме млади, енергични, креативни и смели! За нас работата е удоволствие, забавление и отговорност, която не ни е страх да поемем. Ние сме екипът на дигитална агенция SEOMAX и търсим точно теб – нашият усмихнат и работлив като пчела стажант.

Ако искаш да създаваш интересни графични шедьоври, които с удоволствие и гордост да споделяш в социалните мрежи. Ако искаш да боравиш с PhotoShop така, все едно ползваш Instagram. Ако да бъдеш графичен дизайнер е твоето призвание – то мястото ти е в SEOMAX!

Какво ти дава този стаж?

При нас ще имаш възможност да работиш в млад, мотивиран и свеж екип, ще изградиш основни умения в Adobe Photoshop и Illustrator, ще научиш основни дизайн принципи, ще тестваш своята креативност и всичко това ще ти даде силен тласък на кариерата ти в сферата на графичния дизайн.

Този стаж е само малка част от всички обучения и презентации, които водим. Екипът ни, не само организираме редица семинарни и обучителни събития за дигитален маркетинг, SEO и електронна търговия, но и не пропускаме да присъстваме на такива като участници.

Програмата ще започне на 04.05.2019 и ще продължи три месеца, като при постигнати високи резултати ще имаш възможност и за постоянна работа на трудов договор. Вярваме, че развитието на човешкия ресурс е важна част от нашата политика и ще продължаваме да предоставяме възможности на амбициозни младежи да обогатят професионалния си опит и да се изграждат като личности и професионалисти.

Изпрати ни CV и портфолио до 28.04.2019 г. Ние ще разгледаме кандидатурата ти, и ако искаме да работим заедно, ще се свържем с теб за интервю.

Дизайнът винаги ще бъде търсен. Както знаете, живеем в много дигитализиран свят, и ако се говори как работата ни един ден ще бъде превзета от роботи, то бъдете сигурни, че графичният дизайн винаги ще изисква творчество и мисъл. Визуалната комуникация винаги ще живее и дизайнерите трябва да представят всичките си възможности. Е, тенденциите ще продължават да се променят и ще ви държат непрекъснато нащрек за следващите. За избор на кариера, това трябва да е най-вдъхновяващо.

За съжаление, в България често младите кадри биват пренебрегнати поради липсата на опит. Но взимайки предвид тяхното желание за учене, техния огромен личностен потенциал и амбиция, ние в SEOMAX никога не сме се притеснявали от нещо толкова маловажно като „липсата на практика“. Винаги сме смятали, че наличието на желание, интерес и постоянство компенсира липсата на опит в реална работна среда и в последствие дори премахва значението и верността му.

От самото си основаване фирмата провежда стажантски програми за програмисти, графични дизайнери и такива за дигитален маркетинг. Тримесечните стажове дават възможност на кадрите да се запознаят с основите на материята, да научат изключително много нова, полезна и актуална информация и, разбира се, да я практикуват. Изцяло насочени към практиката, те не само помагат с получаването (или надграждането) на опит и знания на бъдещите иновативни кадри на трудовия пазар, но и те биват шанс за стажантите да работят по реални проекти в реална работна среда.

Нашата цел..

Целта на SEOMAX е да предостави знания за съществените и важните неща на стажантите си в удобно за тях темпо, за да спомогне максимално много за тяхното развитие. Те получават и възможност да присъстват на различни обучения от индустрията и да станат част от подхранващата креативността и стремяща се към свобода работна среда. Екипът на SEOMAX е и основен организатор на най-големите конференции за дигитален маркетинг в Пловдив – Digital 4 Plovdiv. Повече за агенцията може да научите на seomax.bg.

Тези от тях, които са се представили най-добре и са показали своя интерес за развитие в областта, имат възможност да станат постоянна част от екипа на фирмата.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Бюлетин SEOMAX
Top Heading Element

Последни публикации

Съдържание

Top Heading Element

Свържете се с нас

Заявете среща

Обадете ни се

Изпратете запитване

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Моля, попълнете полетата от формата и ние ще се свържем с Вас при първа възможност.