SEOMAX предупреждава за опити за измама от името на агенцията

Всяка година хиляди хора стават жертва на кибер измами, като загубват не само пари, но и лична данни. Измамниците стават все по-изобретателни, а тяхна жертва стават не само физически лица, но и компании.

Какви са новите измами от името на агенции?

Научихме за поредната измамна схема от нейни потенциални жертви, които се свързаха с нас и споделиха за злоупотреба с името на дигитална агенция SEOMAX. 

Потенциалните жертви ни разказаха, че са получили измамни съобщения в социалната мрежа Telegram, в които им се предлага работа от името на нашата агенцията. Възлагат им се задачи, които трябва да бъдат изпълнени в определен срок, като се посочва и конкретно заплащане за всяка изпълнена задача. След това измамата продължава с изискване на достъп до wallet-ите на жертвите и източване на техните сметки. 

Какви действия предприехме?

Подали сме сигнал за измамната схема и злоупотребата с името ни към компетентните органи и сме предоставили цялата информация, с която разполагаме. Призоваваме потребителите в интернет да бъдат по-бдителни и да не предоставят достъп до своите лични и финансови данни. 

При съмнение за злоупотреба с името на дигитална агенция SEOMAX, молим потребителите да се обърнат към органите на реда или да се свържат с нас на телефон: (+359) 889 833 433 и имейл на office@seomax. bg.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Бюлетин SEOMAX
Top Heading Element

Последни публикации

Съдържание

Top Heading Element

Свържете се с нас

Заявете среща

Обадете ни се

Изпратете запитване

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Моля, попълнете полетата от формата и ние ще се свържем с Вас при първа възможност.