SEOMAX в Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“

seomax с лекция в Пловдивски университет

На 10 ноември, нашият управител – Любомир Атанасов, имаше честта да изнесе лекция пред младите студенти на Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“, град Пловдив. Дисциплината, по която бе темата е „Дигитален маркетинг и SEO оптимизация в помощ на бизнеса“. За нас бе огромно удоволствие да видим залата пълна с толкова амбицирани и интересуващи се студенти от темата за дигиталния свят.

Темата на лекцията

Днес потребителите са онлайн. Именно затова дигиталният маркетинг става задължителен за всеки бизнес. Това бе и идеята на лекцията, която Любомир Атанасов представи пред голяма аудитория от студенти, желаещи да се развиват в сферата на дигиталния маркетинг. SEO оптимизацията на един сайт или онлайн магазин трябва да бъде част от маркетинговата стратегия на всеки един бизнес. В тази лекция стана ясно кои са ползите и какво е да бъдеш на първите позиции по думите, които продават бизнеса Ви. SEO оптимизацията е изключително важна и необходима дейност и носи големи ползи. Едва ли има някой, който не търси дадено нещо в Google? Едва ли има някой, който вече не задава първо въпроса си към Google!И именно в този момент, Вие трябва да сте на първите позиции.

Любомир Атанасов, лекция в Пловдивски университет

За нас бе огромно удоволствие да помагаме на млади хора да се развиват и ще продължаваме да го правим. А благодарение на натрупания опит на Любомир Атанасов в сферата на SEO оптимизацията, уеб дизайн , дигиталния маркетинг и като цяло дигиталния свят, той успя да предостави голяма част от своя опит публично.

Снимка от събитието:

seomax с лекция в Пловдивски университет

Ние от SEOMAX продължаваме да се развиваме заедно с развитието на дигиталните технологии като помагаме на много хора и подкрепяме най- различни мероприятия. С голямо желание участваме и в най-различни конференции, защото сме жадни за новости и открити за всякакви предизвикателства. Горещо препоръчваме да следите годишната конференция по онлайн маркетинг и seo под надслов – Digital4Plovdiv.

Ако ни се доверите, ние можем да бъдем полезни на всеки един от Вас.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Top Heading Element

Свържете се с нас

Заявете среща

Обадете ни се

Изпратете запитване

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Моля, попълнете полетата от формата и ние ще се свържем с Вас при първа възможност.