SEOMAX в Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“

seomax с лекция в Пловдивски университет

На 10 ноември, нашият управител – Любомир Атанасов, имаше честта да изнесе лекция пред младите студенти на Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“, град Пловдив. Дисциплината, по която бе темата е „Дигитален маркетинг и SEO оптимизация в помощ на бизнеса“. За нас бе огромно удоволствие да видим залата пълна с толкова амбицирани и интересуващи се студенти от темата за дигиталния свят.

Темата на лекцията

Днес потребителите са онлайн. Именно затова дигиталният маркетинг става задължителен за всеки бизнес. Това бе и идеята на лекцията, която Любомир Атанасов представи пред голяма аудитория от студенти, желаещи да се развиват в сферата на дигиталния маркетинг. SEO оптимизацията на един сайт или онлайн магазин трябва да бъде част от маркетинговата стратегия на всеки един бизнес. В тази лекция стана ясно кои са ползите и какво е да бъдеш на първите позиции по думите, които продават бизнеса Ви. SEO оптимизацията е изключително важна и необходима дейност и носи големи ползи. Едва ли има някой, който не търси дадено нещо в Google? Едва ли има някой, който вече не задава първо въпроса си към Google!И именно в този момент, Вие трябва да сте на първите позиции.

Любомир Атанасов, лекция в Пловдивски университет

За нас бе огромно удоволствие да помагаме на млади хора да се развиват и ще продължаваме да го правим. А благодарение на натрупания опит на Любомир Атанасов в сферата на SEO оптимизацията, уеб дизайн , дигиталния маркетинг и като цяло дигиталния свят, той успя да предостави голяма част от своя опит публично.

Снимка от събитието:

seomax с лекция в Пловдивски университет

Ние от SEOMAX продължаваме да се развиваме заедно с развитието на дигиталните технологии като помагаме на много хора и подкрепяме най- различни мероприятия. С голямо желание участваме и в най-различни конференции, защото сме жадни за новости и открити за всякакви предизвикателства. Горещо препоръчваме да следите годишната конференция по онлайн маркетинг и seo под надслов – Digital4Plovdiv.

Ако ни се доверите, ние можем да бъдем полезни на всеки един от Вас.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Бюлетин SEOMAX
Top Heading Element

Последни публикации

Съдържание

Top Heading Element

Свържете се с нас

Заявете среща

Обадете ни се

Изпратете запитване

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Моля, попълнете полетата от формата и ние ще се свържем с Вас при първа възможност.