ERP интеграции

Top Heading Element

Какви ERP интеграции, желаят нашите клиенти да интегрираме в техните онлайн магазини?

В SEOMAX всеки втори онлайн магазин, който създаваме за наши клиенти, бива и интегриран с ERP система или складова програма. За нас няма тайни в синхронизацията на онлайн магазини, тъй като за дългите години работа сме разработили изключително ефективни и гъвкави методи, които улесняват интеграцията.

erp интеграции за онлайн магазини

Освен тези “стандартни” или тъй наречени “задължителни” функционалности, техническите консултанти и програмисти в SEOMAX, са синхронизирали и по-индивидуални функционалности, като промо правила за намаления, клиентски карти за лоялни програми и др.

Top Heading Element

Лесна синхронизация на ..... електронен магазин с ERP и складови системи

Нашите сертифицирани Magento програмисти разработиха специален програмен слой (layer), който прави възможна интеграцията между Magento и всяка една ERP система за възможно най-оптимално инвестирани часове работа.

В състояние сме да направим Вашия онлайн магазин да е витрина на това, което продавате, а цялото администриране да се случва през единната Ви вътрешна ERP система. Предлагаме и частични синхронизации. Изборът е на клиента, но се налага от SEOMAX често да консултираме клиентите си допълнително, на база нашия опит с десетки ERP интеграции.

erp и складови системи

Ако Вашия софтуер не го намирате в списъка, не се притеснявайте – със сигурност имаме решение за Вашия онлайн магазин, стига Вашите ERP партньори да са отворени за комуникация с нас.

Top Heading Element

ERP и складови системи, с които сме правили успешни интеграции

erp и складови системи

Lorem Ipsum е елементарен примерен текст, използван

erp интеграции
Top Heading Element

Техническа поддръжка

След като разработим Вашия онлайн магазин и го интегрираме с Вашия складов софтуер или ERP система, ние осигуряваме изключително компетентен технически съпорт. Влизаме в тристранни комуникации с клиента и ERP партньора и бързо идентифицираме проблемите и ги решаваме.

Top Heading Element

Какво да знам преди да предприема ERP интеграция с моя интернет магазин?

Преди да предприемете ERP интеграция на Вашия онлайн магазин, се уверете, че имате отделен ресурс на Вас или Ваши служители, които да се ангажират с проекта, за да приключи успешно според нуждите и очакванията Ви.

След това създайте кратко задание за желаната от Вас интеграция и се свържете с консултантите от SEOMAX, за да насрочим среща и да Ви изготвим индивидуална оферта.

ERP интеграция Saas
Top Heading Element

Свържете се с нас

Заявете среща

Обадете ни се

Изпратете запитване

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Моля, попълнете полетата от формата и ние ще се свържем с Вас при първа възможност.