Стажант Проджект Мениджър

Ако ти си млад, амбициозен и целеустремен човек, искаш да преследваш мечтите си, поставяш си високи цели и искаш да виждаш резултати ела при нас и започни своята кариера. Ние сме екип съставен точно от такива млади и амбициозни хора търсещи предизвикателствата всеки ден. С цел да подпомогнем младите хора и да им дадем шанс за бъдещо кариерно развитие изготвихме различни стажански програми.

Стажът е изцяло насочен за придобиване на знания, умения и трудови навици в реална работна атмосфера. Целта на стажанската програма е да научи повече за професионалните си интереси и да получи ценни познания и опит в дадена област.

В рамките на стажантската програма стажантът работи като всеки друг служител, но целта му е да бъде наставляван, наблюдаван и обучаван.

Стажантските програми са разработени така, че да помогнат на студента да се ориентира в професията и така да може да определи дали тази професия отговаря на неговите интереси и способности.

Те са изключително важни за студентите, които се подготвят за реалния трудов живот и в този смисъл би трябвало да бъдат разглеждани като неразделна част от академичното обучение.

Необходимият опит най-добре може да бъде придобит чрез практика при работодател, осъществяващ дейност в областта, в която стажантът желае да работи и да се развива по-късно.

Стажант проджект мениджър
Стажант project manager

SEOMAX търси да разшири екипа си като търсим да назначим мотивиран, енергичен, трудолюбив и талантлив стажант за позиция Ръководител на проекти.

Ръководителят на проекта е позиция, която отговаря за планирането и изпълнението на задачите към Уеб отдела на компанията, както и представя професионалните ни услуги за нови и съществуващи клиенти.

Top Heading Element

ОСНОВНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ:

Top Heading Element

ИЗИСКВАНИЯ:

Top Heading Element

Направи запитване

Top Heading Element

Свържете се с нас

Заявете среща

Обадете ни се

Изпратете запитване

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Моля, попълнете полетата от формата и ние ще се свържем с Вас при първа възможност.